efxa έγραψε:
Αυτό κάποια στιγμή θα γίνει, αλλά εάν δείτε στο TODO στο gitorious προέχουν άλλα πιο σημαντικά.
Δηλαδή το
http://gitorious.org/operating-system-h ... t/TODO.txt
efxa έγραψε:
Αυτό κάποια στιγμή θα γίνει, αλλά εάν δείτε στο TODO στο gitorious προέχουν άλλα πιο σημαντικά.

Γιώργος Φιωτάκης έγραψε:Αν και είμαι σχεδόν απόλυτα σίγουρος για τις αγαθές προθέσεις του έργου, αρνούμαι κατηγορηματικά να δώσω τόσα και τέτοια προσωπικά στοιχεία σε μια σελίδα που δεν αναφέρει πουθενά τι ακριβώς (μπορεί να) τα κάνει.
Το να ζητάς προσωπικά δεδομένα από τους χρήστες χωρίς να παραθέτεις και την πολιτική απορρήτου που είναι απαραίτητη νομικά, είναι τουλάχιστον σχεδιαστικό λάθος.
Επίσης, αν δεν ήμουν σχεδόν απόλυτα σίγουρος όπως είπα για τις προθέσεις, θα χαρακτήριζα τουλάχιστον ύποπτη μια σελίδα η οποία αναφέρει ότι παρουσιάζει ένα έργο με την άδεια GPL ενώ είναι φανερό ότι το βασικότερο τμήμα του ΔΕΝ είναι (από τη στιγμή που το βασικότερο τμήμα της είναι το Google maps του οποίου η άδεια χρήσης είναι αυτή και δεν έχει καμία σχέση με GPL). Θα μπορούσε για παράδειγμα να χρησιμοποιεί το OpenStreetMap που τουλάχιστον έχει άδεια Creative Commons.
Αυτά, ελπίζω κάποια στιγμή να διορθωθούν αυτές οι παραβλέψεις και τότε το ξαναβλέπω ευχαρίστως.

simosx έγραψε:efxa έγραψε:
Δηλαδή το
http://gitorious.org/operating-system-h ... t/TODO.txt

fkol k4 έγραψε:Ναι, η αλήθεια είναι ότι γίνεται, αλλά άποψή μου είναι πως δεν έχει κανένα νόημα να γραφτείς αν δεν δώσεις αληθή στοιχεία.
Αν η σελίδα γεμίσει registrations με nicknames και διευθύνσεις «στο περίπου», θα καταντήσει περίγελος αναξιοπιστίας σαν αυτή για την οποία κατηγορούμε τις μετρήσεις που δείχνουν τους λινουξάδες να φαίνονται λίγοι.
fkol k4 έγραψε:
Για την συγκεκριμένη υπηρεσία κατέληξα ότι δεν πρόκειται να γραφτώ, διότι δεν μου αρέσει η ιδέα να δίνω ανεξέλεγκτα δεξιά κι αριστερά τα στοιχεία μου (αλήθεια, την διεύθυνση το καταλαβαίνω, το τηλέφωνο τι το χρειάζεται η σελίδα, να με πάρει τηλέφωνο αν μετακομίσει κοντά μου κανένας λινουξάς να βοηθήσω στη μετακόμιση;).
tolis_01 έγραψε:Registraristhka κι εγώ με οδό....... σύνταγμαΔεν παίζει να δώσω την πραγματική. Αλλά απ'ότι βλέπω υπάρχουν ubuntάδες κοντά μου

modenas88 έγραψε:
χαχα...εσυ είσαι που μένεις μέσα στην πλατεία συντάγματος;;..... κυριολεκτικά όμως!

efxa έγραψε:Το τηλέφωνο δεν είναι απαραίτητο. Αν θέλετε το βάζετε.
efxa έγραψε:Και στην τελική εάν κάποιος δεν θέλει δεν γράφεταιΑλλά κοινότητα είμαστε μπορούμε να το αναπτύξουμε το project.
modenas88 έγραψε:@fkol k4 Μπορείς σε παρακαλώ να μας πεις (και εννοείται όποιος θέλει) ποια στοιχεία θα έπρεπε να αλλάξει το site ώστε να θες να εγγραφείς;
Αυτό για feedback!
fkol k4 έγραψε:Για την συγκεκριμένη υπηρεσία κατέληξα ότι δεν πρόκειται να γραφτώ, διότι δεν μου αρέσει η ιδέα να δίνω ανεξέλεγκτα δεξιά κι αριστερά τα στοιχεία μου.
ενώ για μένα το ζήτημα είναι κυρίως στο (και εδώ σου ζητώ συγγνώμη που θα σε στενοχωρήσω)fkol k4 έγραψε:διότι δεν μου αρέσει η ιδέα να δίνω ανεξέλεγκτα τα στοιχεία μου.
fkol k4 έγραψε:δεξιά κι αριστερά