stavrosLinux έγραψε:Nisok έγραψε:Μετά απο 3 χρόνια gnome πιστεύω ότι θα αλλάξω για KDE.
Το μόνο που με χαλάει είναι αυτή η μυρωδιά VISTA που βρίσκεται παντού.....
Το KDE ποτέ δεν έμοιαζε τόσο πολύ σε windows...
Δεν ξέρω αν το κάνουν συνειδητά οι developers έτσι ώστε να προσελκύσουν χρήστες των windows. Αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι απωθούν κλασσικούς χρήστες linux ... και είναι κρίμα.
μείνε στο gnome.., ; έχω μια διαίσθηση ότι θα γίνουν καλά πράγματα

Επειδή παρακολουθώ τις ανακοινώσεις του gnome πιστεύω ότι τα πράγματα δεν θα αλλάξουν τα επόμενα χρόνια.
Πρώτα από όλα, έριξαν άκυρο στο τοπαζ. ότι και αν ήταν αυτό, στη τελική.
Αυτό το gnomedotthree ή ότι άλλο σχετικό, είναι μια υπόσχεση εξίσου αεριτζίδικη κατά την άποψη μου γιατί δεν έχει milestone... Απλά μαζέψανε μερικές ωραίες ιδέες που η gtk ούτως ή άλλος δεν μπορεί να υλοποιήσει. Φιάσκο τοπαζ μου θυμίζει.
Και ας είμαστε ρεαλιστές αν το ubuntu δεν διάλεγε για default το gnome. ΚΑΝΕΙΣ δεν θα το είχε...
Το compiz έδωσε μια ανάσα ζωής στο gnome , αλλά και αυτό είναι μόλις στην έκδοση 0.7+ έχοντας αρκετά προβλήματα από μόνο του...
Στεναχωριέμαι για αυτά που λέω αλλά πιστεύω ότι είναι η πικρή αλήθεια.
Το gnome θέλει 3-4 χρόνια για να φτάσει στο σημερινό επίπεδο του KDE. Oι λόγοι:
- H QT είναι πολύ επιθετική, διαρκώς αναβαθμιζόμενη γλώσσα. Δηλαδή έχει ΠΟΛΥ δυνατό υπόβαθρο για να χτίσει κάτι.
- Η ομάδα του έχει διαχρονικά καλύτερες ιδέες. Και φαίνεται πιο συσπειρωμένη.
- Το KDE έφαγε ήδη ένα χρόνο με διαρκές debuging.
Δηλαδή μόνο αν πέσει βόμβα στα γραφεία του KDE και σκοτωθούν οι μισοί developers έχει το gnome ελπίδες για λιγότερο απο 3-4 χρόνια. ...