Γιώργος Φιωτάκης έγραψε:Αν ρίξετε μια λίγο πιο προσεκτική ματιά, ΔΕΝ πρόκειται για προσφορά στο «πακέτο» του χώρου που προσφέρει η canonical για υπηρεσίες cloud.
Το Θέμα - το άρθρο - η δημοσίευση (όπως θέλεις πες την) την έγραψα εγώ. Δεν την πήρα από κάπου αλλού,
δεν είναι είδηση που βγήκε στο διαδίκτυο και την αντέγραψα. Είναι κάτι που είδα (ναι για το streaming είναι το πλάνο) αλλά όπως θα διαβάσεις στο πρώτο ποστ στις σημειώσεις,
δεν με ενδιαφέρει το live streaming , με ενδιαφέρει ο χώρος που σου προσφέρει μέσω αυτού, με μόνο 1,5 ευρώ(περίπου) που στοιχίζει ένα τραγούδι , 20GB έξτρα για να αποθηκεύσεις ότι θέλεις (όχι μόνο τραγούδια). Αυτό το έκανα εγώ (επαναλαμβάνω) είδηση και είπα εκμεταλλευτείτε αν θέλετε τον έξτρα χώρο στο cloud της Canonical. Οπότε το παρακάτω απλά δεν ισχύει.
Γιώργος Φιωτάκης έγραψε:αλλά ούτως ή άλλως ξέφυγε από την πρώτη κιόλας δημοσίευση και τον τίτλο του θέματος.
.
Το Θέμα αφορά τον έξτρα χώρο που σου προσφέρει η Canonical με την αγορά ενός τραγουδιού από το Online strore της για 6 μήνες. Απ' ότι μας πληροφόρησε και ο konnn , με τα e-mail επικοινωνίας, με άλλο 1,5 ευρώ θα μπορείς να ανανεώσεις τον χώρο αυτό (των 20GB) για άλλους 6 μήνες. Μέχρι τότε θα δούμε.
Η προσφορά αυτή δεν νομίζω πως μπορεί να συγκριθεί, προς στιγμήν, με καμία άλλη υπηρεσία Dropbox κλπ.
Επίσης το cloud δεν χρησιμοποιείται
μόνον για backup. Επίσης αλίμονο αν οι υπηρεσίες cloud σου προσέφεραν τον χώρο αποθήκευσης για πάντα.. σε όλες τον νοικιάζεις για κάποιο καιρό (όσο πληρώνεις).
Αυτό πάρτε το σαν δέλεαρ.. ναι εδώ συμφωνώ
Γιώργος Φιωτάκης έγραψε:Πρόκειται καθαρά για μια έξτρα προσφορά σαν δέλεαρ
, όπου εμάς (εμένα τουλάχιστον , γι' αυτό άνοιξα και το θέμα) δεν μας ενδιαφέρει το Live Streaming αλλά ο χώρος και το χαμηλό κόστος αυτού.
Γι' αυτό το λόγο κι επειδή για να ομολογήσω μου φάνηκε υπερβολική η προσφορά , πρώτα το δοκίμασα ο ίδιος (όπως θα δείτε και στις εικόνες στο πρώτο ποστ) και μετά αφού διαπίστωσα πως αληθεύει (και δεν είναι κάποιο επικοινωνιακό τρικ) το δημοσίευσα.
Να επαναλάβω εδώ και να κλείσω πως,
το θέμα αφορά τον έξτρα χώρο που μπορείς να κερδίσεις στο cloud, αγοράζοντας μόνον ένα τραγούδι , για 6 μήνες.Αυτή είναι η ουσία του συγκεκριμένου θέματος , όλα τα υπόλοιπα είναι απόψεις - γνώμες οι οποίες (κατά τη γνώμη μου) πρέπει να είναι σεβαστές από όλους , αλλά επειδή είχε γίνει πολύ OffTopic το θέμα , αρχίζοντας αναλύσεις περί ανταγωνισμού , μονοπωλίων,προσφορών κλπ... γι' αυτό παρακάλεσα να διατηρηθεί όσο γίνεται πιο "καθαρό".