Σωστός fkol k4 σε αυτά που αναφέρεις, όσο για αυτό:
fkol k4 έγραψε:Ας κρατάμε λίγο μικρότερο καλάθι, πρέπει να είμαστε αρκετά λιγότεροι από 10.000, προσωπικά θα ήμουν ευχαριστημένος αν οι 6-7000 ρίχνουν μια ματιά που και που.
Ίσως με κάποιο script, ο διαχειριστής του forum (εννοώ τον the_eye γιατί συμμετέχει ενεργά και στις δημοσιεύσεις), αν επιτρέπεται και είναι αποδεκτό, θα μπορούσε να αναφέρει κάποια στατιστικά στοιχεία από τα 10000 μέλη του forum.
Για παράδειγμα, πόσα μέλη έκαναν εγγραφή και δεν μπήκαν ξανά από τότε, πόσα μέλη δεν έχουν δημοσιεύσεις αλλά παρακολουθούν τι γίνεται κλπ.
Φυσικά δεν ζητάω να γίνει κάτι τέτοιο, ο μόνος λόγος που το γράφω αυτό είναι για την περιέργεια και μόνο και αν ενδιαφέρεται ο διαχειριστής να το κάνει το αφήνω στην κρίση και στον ελεύθερο χρόνο του.
Το γεγονός ότι η συντριπτική πλειοψηφία των μελών δεν έχει δημοσιεύσεις ή δεν επισκέπτεται το forum, μπορεί να μεταφραστεί με διάφορους τρόπους:
Είτε δεν έχουν προβλήματα με το λειτουργικό.
Ή τα προβλήματα τους τα αντιμετώπισαν βρίσκοντας λύσεις στη google με αναζήτηση.
Ή κάνουν γενικά πολύ απλή χρήση του υπολογιστή (πλοήγηση στο internet κλπ) και δεν έχουν κάτι εις βάθος για να συναντήσουν κάποιο πρόβλημα που ίσως υπάρχει κλπ.
Μην ξεχνάμε πως πολλά από τα μέλη, έκαναν εγγραφή στο forum για να πάρουν λύση σε κάποιο πρόβλημά τους και αν πήραν, δεν είχαν λόγο να ξαναμπούν.
Φυσικά δεν το κατηγορώ αυτό ούτε το κατακρίνω, γιατί το σκεπτικό έχει λογική. Μπορεί επιπλέον να μην έχουν χρόνο για κάτι τέτοιο, ή όρεξη να μάθουν περισσότερα.
Δεν υπάρχει κάτι κακό σε αυτό. Και βάζω τον εαυτό μου μέσα σε αυτήν την κατηγορία γιατί με αυτό το σκεπτικό έκανα εγγραφή στο forum.
Δεν ήξερα καν ότι υπήρχε το forum μέχρι που έκανα αναζήτηση στη google με το φίλτρο "σελίδες από Ελλάδα".
Επίσης, υπάρχει και μία άλλη κατηγορία χρηστών, οι οποίοι βλέπουν το forum χωρίς να είναι εγγεγραμμένοι σε αυτό.
Νομίζω προχθές είδα στα στατιστικά κάτω κάτω στην αρχική του forum, 96 άτομα συνδεδεμένα, εκ των οποίων μόνο τα 18 ήταν εγγεγραμμένα μέλη (2 από αυτούς ήταν τα bot) και όλοι υπόλοιποι απλά επισκέπτες.
Όλα αυτά τα κοιτάω που και που και έχω διαπιστώσει ότι το forum έχει μεγάλη κίνηση από άποψη επισκέψεων, ακόμα και αν αυτές οι επισκέψεις δεν είναι εγγεγραμμένα μέλη