Σε 5.000 απολύσεις προχωρά η Microsoft

...από το ubuntu, το linux, και το ελεύθερο λογισμικό / λογισμικό ανοιχτού κώδικα (ΕΛ/ΛΑΚ)

Συντονιστές: adem1, ubuderix

Re: Σε 5.000 απολύσεις προχωρά η Microsoft

Δημοσίευσηαπό headless » 26 Ιαν 2009, 07:34

Vampirial έγραψε:

Εγω παντος το κοβο σε καποια φαση-μερα των ημερων να βγαλει κανα λειτουργικο και η Google.... :ugeek:

Μάλλον δεν έχεις ακουστά το Android.
Αναπτύχθηκε για smartphones αλλά πρόσφατα κατάφεραν να το τρέξουν και σε Eeepc.
Μέσα στο '09 είμαι βέβαος οτι θα δούμε netbooks με Android.
Σορρυ για το οφ τόπικ. :oops:
Γνώσεις ⇛ Linux: Καλές ┃ Προγραμματισμός: Μέτριος ┃ Αγγλικά: Καλά
Λειτουργικό: debian wheezy/sid 64-bit (en_US.utf8)
Προδιαγραφές ⇛ CPU: 2x Intel Core2 Duo CPU E8400 3.00GHz │ RAM 3965 MiB │ ASUS INC. P5QL/EPU
Κάρτα γραφικών: nVidia GF104 [GeForce GTX 460] [10de:0e22]
Δίκτυα: eth0: Realtek RTL8111/8168B PCI Express Gigabit Ethernet controller [10ec:8168]
My Blog
Άβαταρ μέλους
headless
powerTUX
powerTUX

Launchpad: headl3ss
IRC: h3adl3ss
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό g00fy » 26 Ιαν 2009, 14:01

Vampirial έγραψε:
vista killer έγραψε:Oχι και όλους. Η IBM, Google, Redhat έχουν ανακοινώσει κέρδη.

Χαχαχα :lol: :lol: :lol: its Google dude!!
Υληκρινα δεν εχω συναντηση (ακομη) ανθρωπο που να μην εχει σαν home page την Google εδω ενα site τους ξεπερασε σε επισκεψημοτητα (youtube) και δεν το αφησανε στο ετσι το αγορασαν αμεσα!!!

Εγω παντος το κοβο σε καποια φαση-μερα των ημερων να βγαλει κανα λειτουργικο και η Google.... :ugeek:

H Google ανακοίνωσε απολύσεις! Επίσης έκοψε τους μισθούς και τα τρελά προνόμια των υπαλλήλων της (π.χ. παιχνίδια, φαγητό delivery, spa massage κλπ)

Όσον αφορά το λειτουργικό, χρησιμοποιεί εσωτερικά μια δική της διανομή για τις ανάγκες της, όπως επίσης και έναν δικό της σύστημα αρχείων GFS. Το αν θα τα δούμε ποτέ και στα δικά μας τα μηχανήματα δεν το γνωρίζω και να σας πω την αλήθεια, δε μ’ ενδιαφέρει. Ubuntu και πάλι Ubuntu.
Έχει βγεί μια διανομή , το gOS, το οποίο είναι Remastered Ubuntu με εργαλεία της Google. Δεν είναι φυσικά επίσημη διανομή αυτής (αφήστε όμως να έχω τις αμφιβολίες μου κατά πόσο δεν είναι αναμεμιγμένη και η Google).
Η/Υ: Intel Pentium DualCore / 2GB RAM / nVidia Geforce 8400GS / Ubuntu 10.04 64bit
Η/Υ: Toshiba Tecra R10-10S / Ubuntu 9.10 64bit

motd: May the source be with you!
g00fy@ubuntu-gr.org:~$ cat /etc/γνώσεις.conf
Linux:kuru (όχι guru) / Προγραμματισμός:Ναί / Αγγλικά:Καλά
Άβαταρ μέλους
g00fy
seniorTUX
seniorTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Vampirial » 26 Ιαν 2009, 21:45

headless μπα αδιαβαστω με επιασες :oops: :lol: δεν το εχω ακουστα.... :shock:

g00fy δεν υπαρχουν αμφηβολιες προσοπικα μονο που το ακουσα ειμαι σιγουρος google ειναι αυτη το "χερακι" της το εχει βαλει χαλαρα!!!(εαν και την συμπαθω σαν εταιρια εχουν κανει πολυ καλη δουλεια δεν μπορω να πω οτι δεν εξελησετε σε νεα ms και ας μου αρεση η ms σαν εταιρια εχει **** σε κληδοματα ιστοριες φραγκα κτλ)
Άβαταρ μέλους
Vampirial
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό matthew » 05 Φεβ 2009, 00:31

Vampirial έγραψε:Υληκρινα δεν εχω συναντηση (ακομη) ανθρωπο που να μην εχει σαν home page την Google εδω ενα site τους ξεπερασε σε επισκεψημοτητα (youtube) και δεν το αφησανε στο ετσι το αγορασαν αμεσα!!!

Είμαι ο πρώτος που συναντάς χεχε. Έχω κενή σελίδα σαν home page. Όσο για λειτουργικό, ίσως να την προλάβει η hp, αν αποφασίσει τελικά να σχεδιάσει δικό της ΛΣ. 8-)
Πάντως κρίμα γι' αυτούς που θα χάσουν τις δουλειές τους :(. Είναι πολύ δύσκολα όταν μένει κανείς άνεργος.
Γνώσεις Linux: Βασικές ┃ Προγραμματισμός: Όχι ┃ Αγγλικά: Καλά
Άβαταρ μέλους
matthew
saintTUX
saintTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό cyberpython » 05 Φεβ 2009, 00:47

matthew έγραψε:Όσο για λειτουργικό, ίσως να την προλάβει η hp, αν αποφασίσει τελικά να σχεδιάσει δικό της ΛΣ. 8-)

Όπως έλεγε και μία "παλιά" διαφήμιση:
έγραψε:Ahh! This? Last year....

http://en.wikipedia.org/wiki/HP/UX

Γενικά το HP-UX είναι από τα πιο διαδεδομένα Unix-based λειτουργικά για servers (βέβαια αυτό οφείλεται στο οτι το τρέχουν οι περισσότεροι HP servers...).
Κοινότητα ΕΛ/ΛΑΚ Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών / Ubuntu-gr / My Web Log
Επίπεδο Γνώσεων Linux: Μέτριο, Προγραμματισμός: Ναι, Aγγλικά: Καλά
Λειτουργικό : Ubuntu 10.04 - 32bits
Η/Υ : Intel Core2 4400@2 GHz / 2GB DDR2 RAM / GeForce 8400 GS 512MB / Creative SB Audigy SE
Άβαταρ μέλους
cyberpython
seniorTUX
seniorTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό matthew » 05 Φεβ 2009, 02:15

cyberpython έγραψε:http://en.wikipedia.org/wiki/HP/UX

Γενικά το HP-UX είναι από τα πιο διαδεδομένα Unix-based λειτουργικά για servers (βέβαια αυτό οφείλεται στο οτι το τρέχουν οι περισσότεροι HP servers...).

8-) Ευχαριστώ για την χρήσιμη πληροφορία φίλε cyberpython. Απλά πριν λιγο καιρό είχε κυκλοφορίσει μια φήμη ότι η hp σκεφτόταν να δημιουργήσει δικό της ΛΣ για pc-laptops με σκοπό να αποδεσμευτεί από την micro$oft, μιας & η hp είναι αυτή τη στιγμή ο μεγαλύτερος κατασκευαστής προσωπικών υπολογιστών στον κόσμο. Πάντως ανώτατο στέλεχος της hp δεν επιβεβαίωσε αλλά ούτε διέψευσε αυτή τη φήμη. Απλά είχε δηλώσει ότι είναι ανώφελο για την hp να ξεκινήσει από μηδενική βάση τη δημιουργία ενός νέου ΛΣ. Αυτό σημαίνει ότι αν η hp αποφασίσει να το κάνει τότε σίγουρα θα φτιάξει ένα unixοειδές ΛΣ για pc-laptops. Σιγουρα κάτι τέτοιο θα είναι πολύ καλύτερο & σταθερότερο σε σχέση με τα window$. Όπως & να έχει, είδωμεν! :)
Γνώσεις Linux: Βασικές ┃ Προγραμματισμός: Όχι ┃ Αγγλικά: Καλά
Άβαταρ μέλους
matthew
saintTUX
saintTUX

Εκτύπωση

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Νέα - Ειδήσεις - Ανακοινώσεις