Vampirial έγραψε:vista killer έγραψε:Oχι και όλους. Η IBM, Google, Redhat έχουν ανακοινώσει κέρδη.
Χαχαχα

its Google dude!!
Υληκρινα δεν εχω συναντηση (ακομη) ανθρωπο που να μην εχει σαν home page την Google εδω ενα site τους ξεπερασε σε επισκεψημοτητα (youtube) και δεν το αφησανε στο ετσι το αγορασαν αμεσα!!!
Εγω παντος το κοβο σε καποια φαση-μερα των ημερων να βγαλει κανα λειτουργικο και η Google....

H Google ανακοίνωσε απολύσεις! Επίσης έκοψε τους μισθούς και τα τρελά προνόμια των υπαλλήλων της (π.χ. παιχνίδια, φαγητό delivery, spa massage κλπ)
Όσον αφορά το λειτουργικό, χρησιμοποιεί εσωτερικά μια δική της διανομή για τις ανάγκες της, όπως επίσης και έναν δικό της σύστημα αρχείων GFS. Το αν θα τα δούμε ποτέ και στα δικά μας τα μηχανήματα δεν το γνωρίζω και να σας πω την αλήθεια, δε μ’ ενδιαφέρει. Ubuntu και πάλι Ubuntu.
Έχει βγεί μια διανομή , το gOS, το οποίο είναι Remastered Ubuntu με εργαλεία της Google. Δεν είναι φυσικά επίσημη διανομή αυτής (αφήστε όμως να έχω τις αμφιβολίες μου κατά πόσο δεν είναι αναμεμιγμένη και η Google).