greatst έγραψε:Ελπίζω να έχει αρκετά πράγματα για scripting γιατί εκεί έχω ΠΟΛΛΑ χρόνια να ασχοληθώ και τα έχω ξεχάσει!
| K Debian Testing 64bit|Ιntel i5 3rd|8GBRam|IntelHD4000 D Ευρετήριο οδηγών και how-to | Τερματικό για..αρχάριους E Ρώτα με τον έξυπνο τρόπο | Οδηγίες για νέους | |

ftso έγραψε:greatst έγραψε:Ελπίζω να έχει αρκετά πράγματα για scripting γιατί εκεί έχω ΠΟΛΛΑ χρόνια να ασχοληθώ και τα έχω ξεχάσει!
Μήπως να ανοίξουμε ένα θέμα για shell scripting?
Σε δυο άλλα φόρουμ που παρακολουθώ τέτοια αντίστοιχα θέματα είναι εξαιρετικά ενδιαφέροντα...

greatst έγραψε:Γιατί όχι? Μιας και είχες και την ιδέα...
| K Debian Testing 64bit|Ιntel i5 3rd|8GBRam|IntelHD4000 D Ευρετήριο οδηγών και how-to | Τερματικό για..αρχάριους E Ρώτα με τον έξυπνο τρόπο | Οδηγίες για νέους | |

ftso έγραψε:greatst έγραψε:Γιατί όχι? Μιας και είχες και την ιδέα...
Done
viewtopic.php?f=6&t=3980&start=0
Περιμένω να δω κώδικες...

sokoban4ever έγραψε:Ποιά θα ειναι τα κριτήρια προταιρεότητας για τους επιλεχθέντες?
όποιος γραφτεί πρώτος ασ πούμε, όποιος είναι πιό άσχετος (σήμφωνα με αυτό που δηλώνει στην φόρμα)
ή θα είναι κλήρωση ?

sokoban4ever έγραψε:Ποιά θα ειναι τα κριτήρια προταιρεότητας για τους επιλεχθέντες?
vista killer έγραψε:Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

ftso έγραψε:FIFO