dtrzG έγραψε:ΤΟ να καταφυγει ο καταναλωτης σε κατι συγκεκριμενο (dell) ενω το ματι του χτυπαει προς αλλη κατευθυνση δεν ειναι χαζομαρα ? Προσωπικα τουλαχιστον με ενοχλει.Θα προσπαθησω το συντομοτερο δυνατο να επικοινωνησω με την toshiba στην Αθηνα.Και για τα dell ακουω παρα πολυ καλες κριτικες του τυπου "ειναι σαν της IBM",γρηγορα,αξιοπιστα κλπ κλπ αλλα ετσι για το γ***** μου γιατι να δωσω 100 ευρω παραπανω για 1 πολυ κοντινο φορητο ? ( τωρα θα μου πεις τι σκας,ο μπαμπας πλερωνει..ναι αλλα απο θεμα καταναλωτη ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ να ειναι ΟΠΩΣ ΘΕΛΩ γιατι εχω δικαιωμα ???!! ....)
Δεν σε κατάλαβα , εγώ στο λέω μίας και έχω δοκιμάσει , το αναφέρεις λες και θα πάρω εγώ το % από αυτό .
Εάν σου χτυπά στο μάτι άλλο πάρε , άλλα δοκίμασε το πριν με ένα live cd ώστε μετά να ξέρεις εάν λειτουργούν όλα .
Τώρα εάν πάρεις στην Toshiba και περιμένεις να πάρεις σοβαρή απάντηση ......... , δεν θα την πάρεις και ειδικά όταν πρόκειται για επιστροφή .
Οδηγίες προς Νεοεισερχόμενους1 Γνώσεις Linux: Πολύ καλό ┃ Προγραμματισμού: Ικανοποιητικό ┃ Αγγλικών: Ικανοποιητικό
2 Linux Mint 17.1 Rebecca 3.13.0-37-generic 64bit (el_GR.UTF-8, X-Cinnamon cinnamon)
3 Intel Core i5-2310M CPU @ 2.10GHz ‖ RAM 3866 MiB ‖ Dell Inc. 0D7C51 - Dell Inc. Dell System Vostro 3750
4 Intel 2nd Generation Core Processor Family Integrated Graphics [8086:0116] {i915}
5 wlan0: Intel Centrino Wireless-N 1030 [Rainbow Peak] [8086:008a] (rev 34) ⋮ eth0: Realtek RTL8111/8168/8411 PCI Express Gigabit Ethernet Controller [10ec:8168] (rev 06)
http://www.greeklug.gr