Εχουμε σαλταρει, η μου φαινεται;
Στα αποθετηρια που χρησιμοποιω, (τα βασικα) υπαρχουν πανω απο 30000 πακετα. Λιγο-πολυ, τοσα θα ειναι και στην 10.10.
Θα εχει και το Fluendo προς πωληση...
Και λεμε να εγκαταλειψουμε το ubuntu και αλλα... πηδηματα. Ρε παιδια, πηρε στη M$ 25 χρονια για να φτιαξει το Genuine Windows Software Tool και εμεις προεξοφλουμε σε μια νυχτα οτι εγινε η Canonical Μ$
Απ'οσο καταλαβαινω, απλα η Fluendo πληρωνει το δικαιωμα να χρησιμοποιει τον πατενταρισμενο αλγοριθμο αποκρυπτογραφησης και το μεταπωλει λιανικα σε αυτους που το εχουν αναγκη. Δεν εγινε κανενας σεισμος 7 Ριχτερ...
Τωρα, αν θα εμφανιστουν και αλλα προγραμματα προς πωληση... Πιθανοτατα ναι! Και δεν μου εβαλε κανεις το πιστολι στο κεφαλι να τα αγορασω!
Μεταξυ μας, ορισμενα επαγγελματικα προγραμματα, καλο θα ηταν να κανουν την εμφανιση τους στο Linux (Photoshop, Premiere και ισως καποια γραφιστικα). Ετσι για να σφιξουν οι κ@λοι στην M$, γιατι πιστευω οτι υπαρχουν πολλοι επαγγελματιες που θα ερθουν στο linux για τη σταθεροτητα, την ταχυτητα και τα.... αλλα προγραμματα που ειναι δωρεαν.
Γνωμη μου...
Φιλικα
ΜακηςΜ