UnKnown96 έγραψε:Παιδιά θέλω να πω κάποια πράγματα για την ψηφοφορία.
Μου είναι απορία πραγματικά, γιατί δεν έχετε όρους όπως π.χ ποιός μπορεί να ψηφίσει;;;
Έτσι όπως το βλέπω τώρα, αν π.χ ο Clepto ήταν φίλος μου και ήθελα να τον βοηθήσω να γίνει συντονιστής θα έφτιαχνα 5-6 λογαριασμούς ή όσους χρειαστεί για να ψηφίσω. Καλό θα ήταν να μπορούν να ψηφίσουν μόνο όσοι έχουν ένα σχετικά μεγάλο ποσοστό δημοσιεύσεων π.χ από 300 και πάνω ή όσο θέλετε. Έτσι αν ήμουν φίλος του Clepto δεν θα μπορούσα να κάνω τίποτα... Επείσης οι υποψήφιοι πως διαλέγονται; Κάνουν δήλωση; Αν ναι γιατί δεν δίνεται όρους; Π.χ ένα μέλος για να μπεί στην λίστα υποψήφιων συντονιστών θα πρέπει να έχει εγγραφεί στην κοινότητα 1 χρόνο πριν τουλάχιστον και θα πρέπει να έχει π.χ 1000 δημοσιεύσεις ή να είναι επυτήμιο μέλος... Όπως και να έχει, έτσι όπως είναι τώρα πρωτιμώ να μην ψηφίσω καν...
1oν) Όταν υπάρχει έλλειμα στο φόρουμ απο συντονιστές και όταν το κρίνουν οι διαχειριστές - συντονιστές και τα επίτιμα μέλη "κυρήσουν εκλογές" .Στις εκλογές αυτές ο οποιοσδήποτε μπορεί να πάρει μέρος . Παρόλα αυτά οι συντονιστές-διαχειριστές - επίτιμα μέλη καθορίζουν πόσα άτομα θα πάρουν ανάλογα με τις ανάγκες του φόρουμ κάθε φορά
2ον) Ο αριθμός των δημοσιεύσεων δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με το αν κάποιος θα γίνει ή όχι συντονιστής . Μπορεί κάποιος να έχει 3000 δημοσιεύσεις και όλες να είναι στο "Περί ανέμων" και ένας άλλος να έχει 100 και να είναι οδηγοί και βοήθεια προς άλλα μέλη !! Και στο κάτω κάτω τα μέλη που ψηφίζουν ξέρουν τι έχει προσφέρει ο κάθε ένας και δε χρειάζεται να δούνε τον αριθμό δημοσιεύσεων γι αυτό
3ον) Τα επίτιμα μέλη είναι ήδη μέσα στη συντονιστική ομάδα . Τους δίδονται και τα "προνόμια" του συντονιστή
4ον) Ένας που είναι μέλος μικρό χρονικό διάστημα και δεν έχει προσφέρει τίποτα ή απειροελάχιστα προφανώς και δεν θα τον γνωρίζουν τα άλλα μέλη για να τον ψηφίσουν . Άρα δεν θα βγει συντονιστής . Αρα το όριο του 1 χρόνου δεν χρειάζεται , άσε που δεν είναι και δημοκρατικό
5ον) Στην κοινότητα αυτή δεν έχουμε πονηρό σκοπό και δεν αποσκοπούμε στο να "κλέψουμε" δημιουργώντας ψεύτικους λογαριασμούς και τέτοια "κόλπα" . Όποιος το κάνει αυτό πολύ απλά είναι εκτός ιδεολογίας της κοινότητας και κοιτάει το προσωπικό του όφελος και μόνο !! Έπειτα το να γίνει κάποιος συντονιστής δεν είναι προνόμιο ούτε θέση ισχύος για επίδειξη δύναμης . Το να γίνει κάποιος συντονιστής πάει να πεί ότι θέλει να προσφέρει στην κοινότητα..
Τέλος σε γενικές γραμμές γνωριζόμαστε μεταξύ μας , ξέρουμε ποια μέλη είναι πιο ενεργά και ποια όχι , ποιοι προσφέρουν και ποιοι όχι . Αν παρακολουθείς συχνά το φόρουμ θα γνώριζες ότι όλοι μας δεν είμαστε τυχαία υποψήφιοι, Έχουμε βάλει ένα λιθαράκι