'Εξτρα χώρος +20GB στο Ubuntu One με 1.50 ευρώ !

...από το ubuntu, το linux, και το ελεύθερο λογισμικό / λογισμικό ανοιχτού κώδικα (ΕΛ/ΛΑΚ)

Συντονιστές: adem1, ubuderix

Re: 'Εξτρα χώρος +20GB στο Ubuntu One με 1.50 ευρώ !

Δημοσίευσηαπό Γιώργος Φιωτάκης » 14 Οκτ 2012, 08:45

Learner, δεν αμφισβητώ τις προθέσεις σου και φυσικά αναγνωρίζω πως το 99,99% των χρηστών (τουλάχιστον εδώ) ενδιαφέρεται μόνο για τον χώρο. Η κριτική που είχε γίνει μέχρι τώρα όμως βασιζόταν στο δεδομένο ότι πρόκειται για προσφορά χώρου αποθήκευσης, πράγμα που δεν ισχύει.

Όπως ήδη είπα, πρόκειται για μια πολύ καλή και συμφέρουσα προσφορά αν τη δεις σωστά, γιατί τα πλεονεκτήματα της (κατά την άποψη μου) είναι περισσότερα από τα μειονεκτήματα.

Αν τη δει κάποιος όμως απλά σαν προσφορά χώρου, το μόνο θετικό που προσφέρει είναι ότι μπορείς να δώσεις ένα μικρό ποσό σαν ανταμοιβή στην canonical για τις προσπάθειες της (άντε, να μπορείς να λες ότι έχεις και ένα νόμιμο mp3).Τον χώρο των 20gb μπορείς να τον αποκτήσεις και δωρεάν μέσω του referral (και μάλιστα χωρίς να ανησυχείς ότι σε κάποια στιγμή θα τον χάσεις!).

Μια επίσης άμεση συνέπεια της συμμέτοχης σ' αυτή την προσφορά είναι ότι (άσχετα με τους λόγους που θα την επιλέξεις) δημιουργείς momentum για το κατάστημα μουσικής της Canonical (η οποία φυσικά θα το χρησιμοποιήσει για την προβολή της - άλλο το να έχει 10.000 χρήστες στο δωρεάν cloud κι άλλο το να έχει 10.000 πελάτες στο κατάστημα που πουλάει μουσική και μάλιστα πελάτες που την επέλεξαν συνειδητά!). Αύτο από μόνο του είναι αρκετό για την επιλογή αφού δίνει πιθανότητες οικονομικής επιβίωσης και ανάπτυξης σε μια εταιρεία που σου προσφέρει κάτι παραπάνω από τον ανταγωνισμό στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Σαν είδηση είναι πολύ χρήσιμη, το κακό είναι ότι μένει στην επιφάνεια μόνο και όπως είδες γεννάει κριτική που αναφέρεται σε λάθος δεδομένα. Κάποιος καχύποπτος θα μπορούσε να το θεωρήσει ακόμα και αθέμιτη προβολή κατί τέτοιο.

Πέρα από αυτό, απλά αναφέρω τους λόγους που θα με έκαναν να αγοράσω την προσφορά (και που ίσως ενδιαφέρουν κι άλλους που δεν το σκέφτηκαν και πολύ πριν την κρίνουν) και τους λόγους που για την ώρα θεωρώ ότι δεν με καλύπτει.
Πρόβλημα με τον Mozilla Firefox; Μαζί με την αναφορά του προβλήματος, δημοσιεύστε και τις πληροφορίες του about:support και του about:plugins μέσα σε code tag!
Άβαταρ μέλους
Γιώργος Φιωτάκης
seniorTUX
seniorTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Learner » 05 Απρ 2013, 15:57

Επειδή ήρθε η ώρα να ανανεώσω την συνδρομή μου και φυσικά ενδιαφέρθηκα να την ανανεώσω για άλλους 6 μήνες με την αγορά ενός τραγουδιού ακόμη (θά θελες μεγάλε ! ) απλά δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Έκανα την επεξεργασία στο πρώτο ποστ για να γνωρίζουν και οι υπόλοιποι πως αυτό είναι One Time Offer. Όταν λήξουν οι 6 μήνες , τότε χάνετε τον έξτρα χώρο των 20GB και πρέπει να ακολουθήσετε ένα storage plan (να νοικιάσετε χώρο μηνιαίως ή ανά χρόνο).

Είχα μια ομιλία και με τον Chase Livingston στο IRC (#ubuntuone) , όπου με διαβαιβέωσε πως ναι ,ισχύει για μια φορά μόνο και δεν γίνεται ανανέωση με την αγορά ενός τραγουδιού ακόμη. Μπορείτε να τον βρείτε στο IRC με το nickname chaselivingston και να τον ρωτήσετε και οι ίδιοι.

Μορφοποιημένος Κώδικας: Επιλογή όλων
<chaselivingston> nikth: do you have the free 6 month promotion currently?
<nikth> Yes chaselivingston
<chaselivingston> nikth: that's a one time thing, buying another song will not continually renew it
About Me
NickTux@GitHub

Spoiler: show
1. Ubuntu 18.04 LTS
2. Intel Core i3 CPU M 380 2.53GHz ‖ RAM 6GB ‖ Acer Aspire 5733
3. Intel Integrated Graphics [8086:0046] {i915}
4. wlan0: Atheros Inc. AR9485 Wireless Network Adapter [168c:0032] (rev 01)
Άβαταρ μέλους
Learner
Συντονιστής
Συντονιστής

Launchpad: nicktux
IRC: NickTux
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό matthew » 06 Απρ 2013, 03:12

1,5 ευρώ κάνει ένας καφές στο χωριό μου! Σιγά τα λάχανα! Προτιμώ να αφήσω το εναμισόευρο στην canonical & να την ενισχύσω παρά να τα ακουμπήσω αδρότερα κάπου αλλού, όπου στην τελική δεν μου έδωσαν & δεν πρόκειται να μου δώσουν ποτέ τίποτα χωρίς αντάλλαγμα. Η Canonical, έστω & εταιρία μου δίνει τουλάχιστον ένα ελεύθερο & δωρεάν ΛΣ, το ubuntu! Αυτό από μόνο του λέει πολλά για μένα. Αν με ενδιέφερε άμεσα η υπηρεσία & ήταν στις προτεραιότητές μου θα το έκανα χωρίς πρώτη σκέψη. Αλλά προς το παρόν με κυνηγούν άλλες πιο βαριές & ανίατες αρρώστιες (ραδιοερασιτεχνισμός, αστρονομία κλπ)...
Γνώσεις Linux: Βασικές ┃ Προγραμματισμός: Όχι ┃ Αγγλικά: Καλά
Άβαταρ μέλους
matthew
saintTUX
saintTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Learner » 06 Απρ 2013, 11:39

matthew έγραψε:1,5 ευρώ κάνει ένας καφές στο χωριό μου! Σιγά τα λάχανα! Προτιμώ να αφήσω το εναμισόευρο στην canonical & να την ενισχύσω παρά να τα ακουμπήσω αδρότερα κάπου αλλού, όπου στην τελική δεν μου έδωσαν & δεν πρόκειται να μου δώσουν ποτέ τίποτα χωρίς αντάλλαγμα. Η Canonical, έστω & εταιρία μου δίνει τουλάχιστον ένα ελεύθερο & δωρεάν ΛΣ, το ubuntu! Αυτό από μόνο του λέει πολλά για μένα. Αν με ενδιέφερε άμεσα η υπηρεσία & ήταν στις προτεραιότητές μου θα το έκανα χωρίς πρώτη σκέψη. Αλλά προς το παρόν με κυνηγούν άλλες πιο βαριές & ανίατες αρρώστιες (ραδιοερασιτεχνισμός, αστρονομία κλπ)...

Άλλο θέμα αυτό matthew. Απλά ενημέρωσα εδώ γιατί είχα γράψει άλλα στο πρώτο ποστ. Πλέον ξέροντας (από πρώτο χέρι) πως έχει η κατάσταση ενημέρωσα και το πρώτο ποστ.
About Me
NickTux@GitHub

1. Ubuntu 18.04 LTS
Άβαταρ μέλους
Learner
Συντονιστής
Συντονιστής

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό konnn » 06 Απρ 2013, 12:31

konnn έγραψε:
Learner έγραψε:Δεν γνωρίζω τι χρειάζεται για την ανανέωση. Αν δηλαδή είναι One time offer ή χρειάζεται να αγοράσω ακόμη ένα τραγούδι (μετά από 6 μήνες). Αν και είναι too good to be true να χρειάζεται μόνο ένα τραγούδι για την ανανέωση της συνδρομής , ωστόσο δεν έχω δει διευκρίνηση σε ότι αφορά τον χώρο των 20BG, αν παραμένει ή εάν σου αφαιρούν αυτόν το χώρο. (Προσωπικά με ενδιαφέρει περισσότερο ο χώρος από το streaming music).

Έστειλα mail..:
έγραψε:Hi, I would lile to ask if the 20 GB extra space offer will be for ever or by the passing of the 6 months that 20 GB will withdraw?

Thank you.

Απάντηση:

έγραψε:Hi,

The 20GB is part of the 6 month music streaming promotion as well, so unless you decide to
continue the music streaming subscription after 6 months, you will be reverted back to the 5GB
free plan.

Thanks,

Chase Livingston

Πάντως είναι καλή ευκαιρία ;)

edit
έγραψε:At this part of the offer we only have to pay 1,50 euro in order to
have the extra 20 GB. What about in six months from now? In order to
renew that 20 GB what will be the amount , 1.50 or more euros.
Thank you.

έγραψε:Hi,

As of right now it will be the same price.

Thanks,

Chase Livingston

οπότε σε 6 μηνες 1,5 ευρώ
1 Linux: Μέτριος ┃ Προγραμματισμός: Μέτριος ┃ Αγγλικά: Προχωρημένος
2 Desktop : Ubuntu 16.04 64bit
a Intel Core i3 CPU 530 2.93GHz ‖ RAM 3824 MiB ‖ Intel DH55HC -
b nVidia Device [10de:1040] (rev a1)
c eth0: Intel 82578DC Gigabit Network Connection
3 Notebook : Ubuntu 16.04 64 bit
a Intel Core i3-2365M CPU @ 1.40GHz ‖ RAM 3854 MiB ‖ LENOVO 20197
b Intel 2nd Generation Core Processor Family Integrated Graphics Controller
c 5 wlan0: Intel Centrino Wireless-N 2230 ⋮ eth0: Realtek RTL8101E/RTL8102E

Αυτόματη υπογραφή.
Άβαταρ μέλους
konnn
Συντονιστής
Συντονιστής

Launchpad: konnn
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Learner » 06 Απρ 2013, 13:25

Ναι το ξέρω αυτό Konnn. Αλλά είναι όπως λένε "περσινά ξινά σταφύλια" ; (έτσι δεν το λένε ; ). Άλλα έλεγε τότε ο κύριος Livingston , άλλα τώρα (άλλα ίσως μεθαύριο). Φαντάζομαι ότι του λένε λέει κι αυτός.
Τώρα πάντως ισχύει αυτό που είπα , μιας και δεν μπορώ να ανανεώσω τον χώρο με την αγορά ενός μόνο τραγουδιού. Οπότε αν δεν αγοράσω κάποιο πλάνο (μηνιαίο ή ετήσιο) θα τον χάσω τον χώρο των 20GB.
Επαναλαμβάνω πως αν τον είχα πραγματικά ανάγκη θα αγόραζα ένα πλάνο των 30 ευρώ=20GB (όλο το χρόνο). Αλλά βασικά δεν έχω ξεπεράσει και ποτέ τα 5GB να σου πω την αλήθεια :)
Απλά το "έκανα θέμα" για ενημέρωση προς τους υπόλοιπους που ενδιαφέρονται για την συγκεκριμένη προσφορά.
About Me
NickTux@GitHub

1. Ubuntu 18.04 LTS
Άβαταρ μέλους
Learner
Συντονιστής
Συντονιστής

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό konnn » 06 Απρ 2013, 14:57

Ναι.οκ.για αυτο το παρεθεσα κ γω.
1 Linux: Μέτριος ┃ Προγραμματισμός: Μέτριος ┃ Αγγλικά: Προχωρημένος
2 Desktop : Ubuntu 16.04 64bit
a Intel Core i3 CPU 530 2.93GHz ‖ RAM 3824 MiB ‖ Intel DH55HC -
b nVidia Device [10de:1040] (rev a1)
c eth0: Intel 82578DC Gigabit Network Connection
3 Notebook : Ubuntu 16.04 64 bit
a Intel Core i3-2365M CPU @ 1.40GHz ‖ RAM 3854 MiB ‖ LENOVO 20197
b Intel 2nd Generation Core Processor Family Integrated Graphics Controller
c 5 wlan0: Intel Centrino Wireless-N 2230 ⋮ eth0: Realtek RTL8101E/RTL8102E

Αυτόματη υπογραφή.