konnn έγραψε:Αυτό που βλέπω σχετικά με την συγκεκριμένη έκδοση είναι πως είναι σχετικά βραδύτερη από την τελευταία έκδοση ubuntu μη πω και από την τελευταία LTS.Παρατήρησα επίσης αρκετό πως θέλει χρόνο για να γίνει η εγκατάσταση.
Kαι σε εμένα δεν είχε γίνει πολύ γρήγορα η εγκατάσταση.
Αλλά μετά είχε πάρα πολύ καλές επιδόσεις. Δηλαδή με άφησε ικανοποιημένο και με το παραπάνω.
Το μόνο πρόβλημα από θέμα ταχύτητας το είχα στο login, από τη στιγμή που έδινα τον κωδικό μου μέχρι την στιγμή που φόρτωνε το περιβάλλον, μεσολαβούσαν 20 δευτερόλεπτα (εμπειρικά, δεν τα μέτρησα). Κατά τα άλλα, όλα μία χαρά.
dim459 έγραψε:Σου παραθέτω (ελαφρώς χύμα) και μερικές σημειώσεις που είχα κρατήσει για ενεργοποίηση σε debian με lxde.
Μπορεί να σου φανείς χρήσιμες.
Δεν θυμάμαι αν είχα δοκιμάσει να ενεργοποιήσω το tapping με τον τρόπο που λες. Αλλά μάλλον όχι.
Αυτή τη στιγμή δεν έχω το Wheezy στον υπολογιστή. Κάνω κάτι δουλειές και όταν τις τελειώσω, θα κάνω back up, format και dual-boot: 13.04 - Wheezy.
Βάζω bookmark στο θέμα, γιατί όταν κάνω την εγκατάσταση σίγουρα θα είναι χρήσιμες οι σημειώσεις που δίνεις.
Θα ενημερώσω όταν τελικά κάνω την εγκατάσταση.
Ευχαριστώ πολύ!