Καλώς.
Μπορώ να συμφωνήσω πως θα μπορούσε να γίνει κάτι καλύτερο όσον αφορά την παρουσίαση, αλλά από την άλλη δεν περίμενα και πολλά. Δεν θυμάμαι ποτέ μια ανακοίνωση-παρουσίαση της Canonical να έχει πάει καλά. Έχω επανειλημμένως δηλώσει πως το τμήμα marketing της Canonical είναι ο χειρότερος εχθρός της.
Παρ' όλα αυτά, εξακολουθώ να έχω τη γνώμη πως το όλο θέμα της παρουσίασης είναι παντελώς ασήμαντο και πως για άλλη μια φορά καθόμαστε και ψειρίζουμε τη μαϊμού χάνοντας την ουσία. Προσωπικώς δηλώνω πως μου είναι αδιάφορο το πως επιλέχθηκαν 20 άτομα, είτε η διαδικασία περιελάμβανε όρκο σιωπής στο σφυρί του Θωρ, είτε τατουάζ του Ubuntu logo στα απόκρυφά τους. Στο κάτω κάτω, μπορούμε πάντα να ανακρίνουμε τον Ubuntu insider που ήδη ξέρουμε αν θέλουμε να μάθουμε περισσότερα για το θέμα.
Προφανώς όμως, αναγνωρίζω πως εκφέροντας την άποψη αυτή πιθανώς να είμαι μειοψηφία οπότε δεν θα επιμείνω περισσότερο. Αν κάποιος θέλει να βάλει αρνητικό πρόσημο στο όλο θέμα άλλωστε, δικαιούται να το κάνει για οποιονδήποτε λόγο.