Έλεγχος στο ευρωπαϊκό διαδίκτυο

...από το ubuntu, το linux, και το ελεύθερο λογισμικό / λογισμικό ανοιχτού κώδικα (ΕΛ/ΛΑΚ)

Συντονιστές: adem1, ubuderix

Re: Έλεγχος στο ευρωπαϊκό διαδίκτυο

Δημοσίευσηαπό Epirotes » 11 Μάιος 2009, 14:38

sokoban4ever έγραψε:Alekoman
Από τα πνευματικά δικαιώματα βγαίνουν πολλά φράγκα ,από αέρα κοπανιστό δηλαδή.
Είναι και αυτό μια αδικία πώς να το κάνουμε.
Εμπεριέχεται στην τιμή ,επίσης και αυτό το πληρώνεις ... για να μην έχεις ... κανένα δικαίωμα .
..7-8 ευρό είναι σχετικό ... πολύ σχετικό .
Το φτηνό τελείωσε εξάλλου τώρα ... τώρα έχει ανεργία , πείνα και ένα σωρό άλλα "καλούδια"...
Ο φτωχός έχει το όριο της πείνας και μετά ... θάνατος... ο πλούσιος το πολύ πολύ να χάσει κάποιες από τις ανέσεις του.
Έτσι είναι αυτά τα πράματα ... άμα μας "κάτσει" τα αλλάζουμε αν όχι ....έχετε γεια βρυσούλες ,λόφοι, βουνά ,ραχούλες .... κλπ

αλλά τουλάχιστον υπάρχει ....ελπίδα (και internet )ακόμα ... ;)

Ως -και- καλλιτέχνης-δημιουργός διαφωνώ ριζικά. Τα πνευματικά δικαιώματα δεν είναι αέρας κοπανιστός. Είναι απόρροια σκληρής δουλειάς και καλώς υπάρχουν και καλώς αποδίδονται, όταν αποδίδονται στους καλλιτέχνες. Γιατί εκτός από τους λίγους εκατομυριούχους καλλιτέχνες, υπάρχουν και άπειροι καλλιτέχνες που έστω κι αυτά τα λίγα λεφτά από πνευματικά δικαιώματα δημιουργιών τους είναι καλοδεχούμενο συμπλήρωμα του (συνήθως) προβληματικού μεροκάματου. Και όχι δεν είναι αδικία καθόλου, πίστεψέ με. Έφτυσα αίμα για να γράψω ένα τραγούδι και θα επιτρέψω στον κάθε πειρατή της Καραϊβικής να εκμεταλευτεί την δουλειά μου, όπως αυτός γουστάρει; Δεν νομίζω ... προς αποφυγή παρεξηγήσεων, δεν πουλάω (στην προσωπική μου ιστοσελίδα, κάθε δική μου πνευματική δημιουργία είτε αυτή είναι τραγούδι, είτε βίντεο, είτε φωτογραφία διατίθεται ελεύθερα (δίχως χρέωση) στο κοινό με διατήρηση των πνευματικών δικαιωμάτων, φυσικά), ούτε αυτοδιαφημίζομαι. Στο μόνο που συμφωνώ είναι ότι όντως CD μουσικής θα μπορούσαν (και για μένα θα έπρεπε) να διατίθονται πολύ φτηνότερα απ' ότι πωλούνται σήμερα. Κι όσο περί φτωχών και πλουσίων: μόνο όταν θα έχουμε εξαφανίσει όλα τα δάση, θα έχουμε ψαρέψει το τελευταίο μας ψάρι και πάει λέγοντας θα καταλάβουμε ότι τα λεφτά δεν τρώγονται (παραφρασμένη Ινδιάνικη παροιμοία). Κι όχι, μετά το όριο της πείνας δεν ακολουθεί νομοτελιακά ο θάνατος (αυτό ισχύει μόνο για τους παραδωμένους που έχουν χάσει κάθε ελπίδα). Συνήθως, επικρατεί το ένστικτο αυτοσυντήρησης και ο άνθρωπος γίνεται πολύ εφευρετικός όταν πεινάει (από ζητιανιά μέχρι κλεψιά μέχρι ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς). Και ο φτωχός δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και δεν έχει να χάσει τίποτα. Ο πλούσιος αντιθέτως ζει μόνιμα σε μια ανασφάλεια κι έχει να χάσει τα πάντα, δηλ. την περιουσία του.
Οδηγίες για νέα μέλη ---- Οδηγοί - How to - Tutorials
1 Linux: Μέτριος ┃ Προγραμματισμός: Καθόλου ┃ Αγγλικά: Προχωρημένος
2 Ubuntu 16.04 precise 64bit (el_GR.UTF-8), Windows 10
3 Intel Core2 Duo CPU E8400 3.00GHz ‖ RAM 8 GB ‖ Gigabyte X48-DS4
4 Advanced Micro Devices [AMD] nee ATI Caicos [Radeon HD 6450] [1002:6779]
5 eth0: Realtek RTL8111/8168B PCI Express Gigabit Ethernet controller [10ec:8168] (rev 02)
Άβαταρ μέλους
Epirotes
superbTUX
superbTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Nisok » 11 Μάιος 2009, 21:14

Epirotes έγραψε:
sokoban4ever έγραψε:Alekoman
Από τα πνευματικά δικαιώματα βγαίνουν πολλά φράγκα ,από αέρα κοπανιστό δηλαδή.
Είναι και αυτό μια αδικία πώς να το κάνουμε.
Εμπεριέχεται στην τιμή ,επίσης και αυτό το πληρώνεις ... για να μην έχεις ... κανένα δικαίωμα .
..7-8 ευρό είναι σχετικό ... πολύ σχετικό .
Το φτηνό τελείωσε εξάλλου τώρα ... τώρα έχει ανεργία , πείνα και ένα σωρό άλλα "καλούδια"...
Ο φτωχός έχει το όριο της πείνας και μετά ... θάνατος... ο πλούσιος το πολύ πολύ να χάσει κάποιες από τις ανέσεις του.
Έτσι είναι αυτά τα πράματα ... άμα μας "κάτσει" τα αλλάζουμε αν όχι ....έχετε γεια βρυσούλες ,λόφοι, βουνά ,ραχούλες .... κλπ

αλλά τουλάχιστον υπάρχει ....ελπίδα (και internet )ακόμα ... ;)

Ως -και- καλλιτέχνης-δημιουργός διαφωνώ ριζικά. Τα πνευματικά δικαιώματα δεν είναι αέρας κοπανιστός. Είναι απόρροια σκληρής δουλειάς και καλώς υπάρχουν και καλώς αποδίδονται, όταν αποδίδονται στους καλλιτέχνες. Γιατί εκτός από τους λίγους εκατομυριούχους καλλιτέχνες, υπάρχουν και άπειροι καλλιτέχνες που έστω κι αυτά τα λίγα λεφτά από πνευματικά δικαιώματα δημιουργιών τους είναι καλοδεχούμενο συμπλήρωμα του (συνήθως) προβληματικού μεροκάματου. Και όχι δεν είναι αδικία καθόλου, πίστεψέ με. Έφτυσα αίμα για να γράψω ένα τραγούδι και θα επιτρέψω στον κάθε πειρατή της Καραϊβικής να εκμεταλευτεί την δουλειά μου, όπως αυτός γουστάρει; Δεν νομίζω ... προς αποφυγή παρεξηγήσεων, δεν πουλάω (στην προσωπική μου ιστοσελίδα, κάθε δική μου πνευματική δημιουργία είτε αυτή είναι τραγούδι, είτε βίντεο, είτε φωτογραφία διατίθεται ελεύθερα (δίχως χρέωση) στο κοινό με διατήρηση των πνευματικών δικαιωμάτων, φυσικά), ούτε αυτοδιαφημίζομαι. Στο μόνο που συμφωνώ είναι ότι όντως CD μουσικής θα μπορούσαν (και για μένα θα έπρεπε) να διατίθονται πολύ φτηνότερα απ' ότι πωλούνται σήμερα. Κι όσο περί φτωχών και πλουσίων: μόνο όταν θα έχουμε εξαφανίσει όλα τα δάση, θα έχουμε ψαρέψει το τελευταίο μας ψάρι και πάει λέγοντας θα καταλάβουμε ότι τα λεφτά δεν τρώγονται (παραφρασμένη Ινδιάνικη παροιμοία). Κι όχι, μετά το όριο της πείνας δεν ακολουθεί νομοτελιακά ο θάνατος (αυτό ισχύει μόνο για τους παραδωμένους που έχουν χάσει κάθε ελπίδα). Συνήθως, επικρατεί το ένστικτο αυτοσυντήρησης και ο άνθρωπος γίνεται πολύ εφευρετικός όταν πεινάει (από ζητιανιά μέχρι κλεψιά μέχρι ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς). Και ο φτωχός δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και δεν έχει να χάσει τίποτα. Ο πλούσιος αντιθέτως ζει μόνιμα σε μια ανασφάλεια κι έχει να χάσει τα πάντα, δηλ. την περιουσία του.

Dude αν μετά απο 18000 χρόνια ανθρώπου πάνω σε αυτό το πλανήτη έχεις ακόμα αυτές τις απόψεις ( και όσοι συμφωνούν μαζί σου ) δικαιολογώ απόλυτα τους Εβραίους που χτυπάνε τους Παλαιστίνιους, του Αμερικάνους που χτυπάνε παντός είδους Ιρανό-Ιρακινό και Β. Κορεάτη. Κάθε λεπτό που έχουμε δώσει ώς Ευρώπη για να σκοτώσουμε τους Σομαλούς, τους Αυγανούς και όποιον άλλο σχετικό.
Τους Τούρκους που μας είχαν σκλάβους και που θέρισαν τους Αρμένιους. Γιατί στη τελική είναι θέμα απλής και στυγνής επιβίωσης και φυσικά και της σχετικής ευμάρειας.
Δεν είσαι καλλιτέχνης, είσαι συνθέτης. Έμαθες μια τέχνη και επιβιώνεις από αυτήν. Όπως η Βίσση και η Βανδή. Δεν είσαι κομιστής ευγενικών ιδεών. Στο τραγούδι σου μιλάς για την επιβιώση (?) και όχι για την αγάπη και την ανθρωπιά. Φίλε μου έτσι θα είσαι στη καλύτερη το hit της εβδομάδας.

Επειδη μπορει ανετα να εκλαβεις το ποστ ως επιθεση σε καθησυχαζω λεγοντας σου οτι ειναι η αποψη μου και οποιος να ηταν στη θεση σου να λεει αυτα τα πραγματα την ιδια απαντηση θα επαιρνε. Η οποια δεν εχει ουτε ενα στοιχειο κακοβουλης κριτικης. Απλα αυτη ειναι η αποψη μου. Μπορεις να μου απαντησεις με οποιο τροπο και τονο θελεις. Δεν θα σου ανταπαντισω.

Υ.Γ.
Ειχα την ΤΙΜΗ να γνωρισω ενα πραγματικο καλλιτεχνη ο οποιος προσωπικα μου ειπε να κατεβασω το δισκο του, αρκει οποτε κανω κεφι να πηγαινω στο μαγαζι που τραγουδαει, οχι για τα λεφτα αλλα το κεφι.
Άβαταρ μέλους
Nisok
Διαχειριστής
Διαχειριστής

IRC: nisok
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό sokoban4ever » 11 Μάιος 2009, 23:48

Φαίνεται ξεκάθαρα ότι σε αυτό το thread εκφράζουμε κάποιες τάσεις.
Είναι πολύ cool που υπάρχουν πολλές τάσεις .
Δεν 'πα να μην συμφωνώ καθόλου (μα καθόλου μα τελείως καθόλου με κάποιες ) χαίρομαι που μπορώ να τα συζητάω . ;)

Ξεκαθαρίζω ότι το open source όσο αναφορά το software δεν "γράφεται" μόνο στηρίζεται (debugging) , διαδίδεται ,συζητιέται ,χρησιμοποιείται κλπ κλπ
Επομένως ερώτηση τύπου "εσύ πόσο open source έχεις γράψει" είναι τελείως άκυρη .

Πάντως παρατηρώ ότι ηπάρχουν άνθρωποι που είτε δεν σκέφτονται είτε απλά τα βλέπουν όλα στατικά (για κάποιον ... λόγο)
Τους λές για ένα προβλήματα (ή έστω προβληματισμούς) (πνευματικά δικαιώματα .... καθώς και άλλα)
και σου απαντάνε λές και είναι καταστηματάρχες :
έγραψε:"άμα θες δεν τα αγοράζεις "

ή οτιδίποτε άλλο ...που στην ουσία κάνει 2 πράγματα
1ον φέρνει την σηζήτηση επί του ατομικού ( που χαλάει την όποια πνευματικότητα της σηζήτησης -- εεε θα αγοράσω κάποια άλλα LOL :lol: )
2ον Δεν κάνουν καθόλου κριτική στο σύστημα στην κοινωνία στα πράγματα και τα θεωρούν όλα δεδομένα (αιτία και το αιτιατό ...)

Αυτό είναι μια καταναλωτική Nirvana.
Μπορεί να κάνει μεγάλο κακό στην κοινωνία το να μην βλέπεις πουθενά πρόβλημα
και απλά να καταναλώνεις και από πάνω να λες ότι δεν παίζει και πρόβλημα....
Η αλήθεια πρέπει να λέγετε άσχετα με το αν δεν χρησιμοποιείτε πάντα σωστά.

Κακά τα ψέμματα κακές και οι αυταπάτες .
Δεν λέω όλοι έχουμε αυταπάτες (αλλά μέχρι ένα σημείο ) το να λέμε ότι δεν τρέχει και τίποτα και ότι απλά μπορείς να μην αγοράσεις αυτό
να ξεχάσεις εκείνο να μην δωσεις σημασία στο άλλο και πάει λέγοντας νομίζω σημαίνει να μην κάνουμε τίποτα ...

Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι το να λέμε ότι δεν τρέχει και τίποτα και ότι όλα είναι "τέλεια" δεν βοηθάει κανένα...

Αυτά
Φιλικά
Θέλουμε και μπορούμε να έχουμε μια καλύτερη ζωή και όσο θα ζούμε θα προσπαθούμε να την αποκτήσουμε ακόμα και αν πεθάνουμε προσπαθώντας, και αν κάποια στιγμή λιγίσουμε έχουμε το επίπεδο να πούμε κουράστηκα λίγο να ,να ξαποστάσουμε , ώστε να συνεχίσουμε πάλι δυνατοί ξανά.

Μήνυμα με αγάπη και αληλλεγγύη σε όλους τους ανθρώπους από όλους τους λαούς , ιδίως του Ελληνικού.
Άβαταρ μέλους
sokoban4ever
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό linuxtech » 12 Μάιος 2009, 10:23

ilpara έγραψε:linuxtech δυσκολεύομαι να παρακολουθήσω την συζητήση, σε παρακαλώ κάνε επεξεργασία και βάλε σε παράθεση τα λόγια των άλλων ώστε να ξέρουμε ποιος είπε τι, η παράθεση γίνεται με το "quote" -ευχαριστώ

Φίλε ilpara ολόκληρο το κείμενο είναι του sokoban4ever.
linuxtech
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό zissis » 12 Μάιος 2009, 12:12

Τα λεγόμενα σας φίλοι μου είναι ομολογουμένος λίγο off-topic άλλο άνοιξε ο atermon και αλλού πάει.. τι σχέση έχουν όλα αυτά :shock:

""Ξεκαθαρίζω ότι το open source όσο αναφορά το software δεν "γράφεται" μόνο στηρίζεται (debugging) , διαδίδεται ,συζητιέται ,χρησιμοποιείται κλπ κλπ
Επομένως ερώτηση τύπου "εσύ πόσο open source έχεις γράψει" είναι τελείως άκυρη .""

Αρχικά, το open source δεν υπάρχει απο μόνο του αν δεν κάτσει μπροστά στο pc ένας άνθρωπος να γράψει κώδικα. Δέν είναι άκυρος ο linuxtech μάλλον κάπου έχεις μπερδέψει.. :lol:
Η πειρατία είναι ένα κόλπο marketing που έχει καλές βάσεις βλέπε "μικροσοφτ". Κακός υπάρχει η τόση τάση για τα τορεντζίδικα. ;)
Και στην τελική αν θές κάτι να δείς ή να ακούσεις υπάρχει το ράδιο και το σινεμά δεν χρειάζετε να γεμίζουμε σαβούρα τους σκληρούς μας. :idea:
Η ελευθερεία αλλού είναι νομίζω και όχι αααντεεε μάθε και εσύ παιδί μου να είσαι κολιμένος με αυτά που μπορείς να κατευάσεις, και είναι πολλλλααα (για άλλη πλατφόρμα) ωραίο παράδειγμα δίνουν. Εκεί θα βρεί και τσόντες και τραγούδάκια αλλά και ιούς κάργα. Αντε και καλά κολίματα αλλά και καλά ξεμπερδέματα.

Όσο καιρό έχω λινουξ ποτέ δεν έκανα επίσκεψη σε τορεντ γιατί;
Το blender ή το ΟΟ ή δεν θα το ψάξεις ποτέ στον πειρατή αλλά το Ψ..όφις Ε και ψορέλ ή το φλότοτσοπ θα το ψάξεις.

Open Mind - Open Source - Open Net - Open schools = ελευθερεία
Close TV - Close Military - Close Source - Close Goverments = γ@μ@τ@
Oδηγίες προς NεοεισερχόμενουςΟδηγοίLive chat (IRC)
Γνώσεις ⇛ Linux: Καλό ┃ Προγραμματισμός: Όχι ακόμα ┃ Αγγλικά: Καλά
Λειτουργικό ⇛ Ubuntu 10.04
Προδιαγραφές ⇛│custom pc |
Άβαταρ μέλους
zissis
babeTUX
babeTUX

IRC: zissis
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό sokoban4ever » 12 Μάιος 2009, 23:16

zissis έγραψε:Τα λεγόμενα σας φίλοι μου είναι ομολογουμένος λίγο off-topic άλλο άνοιξε ο atermon και αλλού πάει.. τι σχέση έχουν όλα αυτά :shock:

""Ξεκαθαρίζω ότι το open source όσο αναφορά το software δεν "γράφεται" μόνο στηρίζεται (debugging) , διαδίδεται ,συζητιέται ,χρησιμοποιείται κλπ κλπ
Επομένως ερώτηση τύπου "εσύ πόσο open source έχεις γράψει" είναι τελείως άκυρη .""

Αρχικά, το open source δεν υπάρχει απο μόνο του αν δεν κάτσει μπροστά στο pc ένας άνθρωπος να γράψει κώδικα. Δέν είναι άκυρος ο linuxtech μάλλον κάπου έχεις μπερδέψει.. :lol:
Η πειρατία είναι ένα κόλπο marketing που έχει καλές βάσεις βλέπε "μικροσοφτ". Κακός υπάρχει η τόση τάση για τα τορεντζίδικα. ;)
Και στην τελική αν θές κάτι να δείς ή να ακούσεις υπάρχει το ράδιο και το σινεμά δεν χρειάζετε να γεμίζουμε σαβούρα τους σκληρούς μας. :idea:
Η ελευθερεία αλλού είναι νομίζω και όχι αααντεεε μάθε και εσύ παιδί μου να είσαι κολιμένος με αυτά που μπορείς να κατευάσεις, και είναι πολλλλααα (για άλλη πλατφόρμα) ωραίο παράδειγμα δίνουν. Εκεί θα βρεί και τσόντες και τραγούδάκια αλλά και ιούς κάργα. Αντε και καλά κολίματα αλλά και καλά ξεμπερδέματα.

Όσο καιρό έχω λινουξ ποτέ δεν έκανα επίσκεψη σε τορεντ γιατί;
Το blender ή το ΟΟ ή δεν θα το ψάξεις ποτέ στον πειρατή αλλά το Ψ..όφις Ε και ψορέλ ή το φλότοτσοπ θα το ψάξεις.

Open Mind - Open Source - Open Net - Open schools = ελευθερεία
Close TV - Close Military - Close Source - Close Goverments = γ@μ@τ@

Σωστά είναι όντως λιγάκι off -topic αλλά όχι και τελείως διότι όλα συνδέονται με την ελευθερία στο διαδίκτυο (αλλά και αλλού) ...
Για το open source ναι βέβαια έτσι είναι δηλαδή κάποιος πρέπει να κάτσει να το γράψει όμως μετά πρέπει κάποιος/οι να το συντηρήσει , χρησιμοποιείσει διαδώσει κλπ κλπ)
θα σου άρεσε εσένα να σου λέγανε εσένα επειδή λες την γνώμη σου να σου λένε" Εσύ πόσο open source έχεις γράψει"
Δεν την βρίσκεις "κάπως" προσβλητική την ερώτηση ; εγώ πάντως την είδα πολύ επί του προσωπικού και αυτός ο τύπος ερωτήσεων νομίζω είναι άκυρες και οδηγούν τελείως αλλού για αλλού το θέμα ... στο περί του προσωπικού-ατομικού ...

Ti εννοείς ακριβώς για το marketing :? ;
Πιστέυω ότι η πειρατεία δεν είναι ένα απλά ένα κόλπο marketing είναι νομικό και οικονομικό θέμα με πομπώδες όνομα
Δεν την δημιούργησαν σε κάποιο "εργαστήριο" ( είναι φυσικό επακόλουθο και "μες στο πρόγραμμα") ... Αλλά μιας και είναι μάλλον αναπόφευκτο να την αποφύγουν τουλάχιστον εξασφαλίζουν ότι διαδίδει τις κυκολοφορίες ( στους downloaders όπου καποια στιγμή θα το αγοράσουν το προιόν) με αποτέλεσμα να μην πέφτουν τελείως οι πωλήσεις
Λέγεται ότι αυτός που του αρέσει πραγματικά ένα album κλπ ... στο τέλος πολύ πιθανόν να το αγοράσει (να έχει το αυθεντικό κλπ )...
άμα δεν το κάνει download ποτέ του και ποτέ του δεν το ακούσει πως θα το αγοράσει ...
(ίσως εδώ να κολλάει αυτό που ήθελες να πεις περι marketing ... σωστά :? :?: )

Αυτά προς στο παρών :P
Θέλουμε και μπορούμε να έχουμε μια καλύτερη ζωή και όσο θα ζούμε θα προσπαθούμε να την αποκτήσουμε ακόμα και αν πεθάνουμε προσπαθώντας, και αν κάποια στιγμή λιγίσουμε έχουμε το επίπεδο να πούμε κουράστηκα λίγο να ,να ξαποστάσουμε , ώστε να συνεχίσουμε πάλι δυνατοί ξανά.

Μήνυμα με αγάπη και αληλλεγγύη σε όλους τους ανθρώπους από όλους τους λαούς , ιδίως του Ελληνικού.
Άβαταρ μέλους
sokoban4ever
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Εκτύπωση

Ανθεί η βιομηχανία παρακολούθησης στο Διαδίκτυο

Δημοσίευσηαπό pros » 02 Νοέμ 2011, 13:55

Εταιρείες που ειδικεύονται στο χώρο της παρακολούθησης, αξιοποιώντας αμφιλεγόμενες τεχνικές, κατηγορούνται ότι έχουν προσφέρει τις υπηρεσίες τους σε καταπιεστικά καθεστώτα.

Η ετήσια συνδιάσκεψη Intelligence Support Systems (ISS) World, η οποία έλαβε χώρα τον προηγούμενο μήνα στην Ουάσινγκτον, αποτελεί μία πραγματική «Μέκκα» για υπηρεσίες πληροφοριών και αστυνομίες από όλο τον κόσμο, καθώς εκεί παρουσιάζονται οι πλέον σύγχρονες τεχνολογίες παρακολούθησης. Η εν λόγω συνδιάσκεψη έχει μία «αύρα μυστηρίου/ συνωμοσίας» για τα ΜΜΕ, καθώς δεν επιτρέπεται η πρόσβαση στο ευρύ κοινό.

Περισσότερα http://portal.kathimerini.gr/4dcgi/_w_a ... 011_412698

Ένας λόγος παραπάνω, για την χρήση ελεύθερου λογισμικού και το κυριότερο για περιορισμό της χρήσης των γνωστών κοινωνικών δικτύων στο απολύτως απαραίτητο!
10.04 / 12.04 64bit
Άβαταρ μέλους
pros
Συντονιστής
Συντονιστής

IRC: sterios
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό sokoban4ever » 04 Νοέμ 2011, 02:02

Είσαι το αντίθετο του λάθος κατά το αντίστροφο των 1 προς 1 εκατομμύριο φορές τείνωντας στο άπειρο... ;)
:P
Σημείωση :
Φαντάσου κάποια στιγμή να γράφουμε κάπως έτσι.... :? :shock:
:sick: :sick: :sick: :sick:

Άβαταρ μέλους
sokoban4ever
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό matthew » 18 Νοέμ 2011, 13:46

Δείτε & το νέο νόμο που θέλουν να περάσουν στις ΗΠΑ με σκοπό τον έλεγχο σε όλο το internet! :thumbdown:
http://www.linuxinside.gr/forum/%CE%B4% ... -hollywood
http://osarena.net/2011/11/h-apili-tou- ... ernet.html
Γνώσεις Linux: Βασικές ┃ Προγραμματισμός: Όχι ┃ Αγγλικά: Καλά
Άβαταρ μέλους
matthew
saintTUX
saintTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό GeorgeTheSuper » 02 Δεκ 2011, 16:26

Πολύ φοβάμαι ότι αυτά συμβαίνουν ήδη, χωρίς να έχουμε ιδέα.... :?
Το θέμα είναι ότι αν ήθελαν, θα έκλειναν κάποιες τεράστιας φήμης πειρατικές ιστοσελίδες, όποια στιγμή ήθελαν!
Όμως από πίσω παίζονται τεράστια συμφέροντα, τα οποία και δεν γνωρίζουμε... :eh:
Γνώσεις → Linux: Μέτριος ┃ Προγραμματισμός: Αρχάριος ┃ Αγγλικά: Καλός

Υπολογιστής:
Ubuntu 16.04 AMD64
2x AMD Athlon II X2 250 Processor ‖ RAM 8GB ‖ FOXCONN A6GMV
Κάρτα Γραφικών: ATI Radeon HD5450 2GB
Άβαταρ μέλους
GeorgeTheSuper
Ubuntistas
Ubuntistas

Launchpad: George Kantianis
Εκτύπωση

ΠροηγούμενηΕπόμενο