yobo έγραψε:Ο τίτλος του νήματος είναι: "Πως θα αγοράσουμε φορητό υπολογιστή (laptop) δίχως Windows;" ωστόσο στις τελευταίες σελίδες προτείνονται και μηχανήματα με προεγκατεστημένα windows...
Νομίζω πως θα ήταν καλύτερο να κρατήσουμε το νήμα "καθαρό" από αυτή την άποψη...

tolis_01 έγραψε:Στη σταυροφορία του αφέντη Stallman![]()
Αφού δεν υπάρχουν πάνω από 3-4 λαπτοπ χωρίς windows προεγκατεστημένα, τι ακριβώς να ποστάρουμε;

tolis_01 έγραψε:Αν εγώ προσωπικά έπαιρνα λάπτοπ, θα έπαιρνα εκείνο που με βολεύει, το πιο σύμβατο με ubuntu/linux, και μου γυάλιζε στο μάτι. Έτσι κι αλλιώς από το windows refund λίγα λεφτά θα πάρεις, λεφτά που άνετα τα γλιτώνεις ήδη με τις διάφορες προσφορές των καταστημάτων.

dtrzG έγραψε:Δεν ειναι για τα λεφτα ειναι για το γ***** !

Apopas έγραψε:dtrzG έγραψε:Δεν ειναι για τα λεφτα ειναι για το γ***** !
Έτσι είναι, γιατί το να σε υποχρεώνουν να αγοράσεις κάτι με το ζόρι είναι ξεδιάντροπο και υποτιμητικό. Στο κάτω, κάτω και 30 ευρά να πάρεις πίσω, κάν' τα δωρεά σε κάποιο project ελεύθερου λογισμικού που σ' αρέσει και και χρησιμοποιείς πολύ. Δεν πρόκειται να σου πουν όχι... ίσα ίσα μπορείς να πεις έμμεσα, δωρεά από τη microsoft

tolis_01 έγραψε:Στη σταυροφορία του αφέντη Stallman
| Λειτουργικό: Ubuntu 10.04 lucid 64-bit | Προδιαγραφές: 4x Intel Core i5 CPU M 450 2.40GHz ‖ RAM 3696 MiB ‖ Lenovo KL3 - LENOVO IdeaPad Y560 |
| Κάρτα γραφικών: ATI Device [1002:68c0] | Ασύρματο: wlan0: Atheros Inc. AR928X Wireless Network Adapter (PCI-Express) [168c:002a] (rev 01) |