| K Debian Testing 64bit|Ιntel i5 3rd|8GBRam|IntelHD4000 D Ευρετήριο οδηγών και how-to | Τερματικό για..αρχάριους E Ρώτα με τον έξυπνο τρόπο | Οδηγίες για νέους | |

the_eye έγραψε:Είπα εγώ να τους σταυρόσουμε; Για τα πακέτα που έχουν βάλει παράνομα τους κράζω και το ότι δεν έχουν γράψει ούτε ένα deb για το linux.
Δεν ξέρω τι είδους κάρφωμα φάγανε και δεν με απασχολεί.

Θα παρακαλουσα τα επομενα post που θα γινουν, να εχουν σχεση με τον τιτλο
και οχι με χαρακτηρισμους προς καποιο μελος!

έγραψε:Απαγορεύεται επίσης η αποστολή υλικού που υπόκειται σε copyright και η παροχή πληροφοριών για τρόπους απόκτησης ή εκμετάλλευσης κλεψίτυπου λογισμικού.

the_eye έγραψε:ΟΚ επικαλούμενος τον κανονισμό
Απαγορεύεται επίσης η αποστολή υλικού που υπόκειται σε copyright και η παροχή πληροφοριών για τρόπους απόκτησης ή εκμετάλλευσης κλεψίτυπου λογισμικού.
ζητώ να διαγραφούν τα θέματα του μονομάχου διότι δεν σέβεται το copyritght τουλάχιστο των google, adobe, skype και Sun.

mangelasakis έγραψε:the_eye έγραψε:ΟΚ επικαλούμενος τον κανονισμό
Απαγορεύεται επίσης η αποστολή υλικού που υπόκειται σε copyright και η παροχή πληροφοριών για τρόπους απόκτησης ή εκμετάλλευσης κλεψίτυπου λογισμικού.
ζητώ να διαγραφούν τα θέματα του μονομάχου διότι δεν σέβεται το copyritght τουλάχιστο των google, adobe, skype και Sun.
+1000000000
Άλλωστε η διάσπαση των χρηστών του ubuntu σε άλλες "κλεψιμέικες" διανομές μόνο κακό κάνουν στο ubuntu παρά καλό... Και το να καταγγείλει κάποιος έναν κλέφτη κάθε άλλο παρά ρουφιανιά είναι...
@the_eye συμφωνώ σε όλα μαζί σου και θα παρακαλέσω και τους υπεύθυνους του forum να τηρήσουν τον κανονισμό που οι ίδιοι έχουν γράψει και να διαγραφεί κάθε θέμα που έχει να κάνει με τον "Μονομάχο"...

flox έγραψε:Θα μου επιτρέψετε να κάνω μια πρόταση;
Λοιπόν, αυτοί που διαμαρτύρονται για την παραβίαση αδειών έχουν δίκαιο, όσο κι αν το κάνουν με μη εύσχημο τρόπο.
Θα πρότεινα να γίνει πρόταση στην ομάδα του Μονομάχου, αλλά και στα άλλα ελληνικά remaster (έχω πετύχει άλλα 2 να κυκλοφορούν) να ενώσουν τις δυνάμεις τους με την εδώ κοινότητα και να κάνουμε μια μεγάλη ομάδα. Να φτιάξουμε ένα repository με εφαρμογές που δεν υπάρχουν στο ubuntu repositories (π.χ. frostwire, madedit κ.λπ.). Υπάρχουν πάρα πολλές. Επίσης να γράψουμε από κοινού ένα ολοκληρωμένο documentation, αφού στα ελληνικά υπάρχει έλλειψη. Εδώ μπορούν να συνεισφέρουν όλοι. Και αν βρεθούν άτομα με γνώσεις προγραμματισμού, να ξεκινήσουμε ένα μικρό project.
Οι διανομές περισσεύουν. Το know-how και η συνεργασία είναι που μας λείπουν.