medigeek έγραψε:Off topic:
Συστήνω foresight linux είτε archlinux
Off topic:
To foresight ψήνομαι να το δοκιμάσω καιρό τώρα...καλό φαίνεται (το arch είναι υπερβολικά μη αυτόματο για τα γούστα μου
medigeek έγραψε:Off topic:
Συστήνω foresight linux είτε archlinux

vista killer έγραψε:Νομίζω βρήκα και το πρώτο bugaki αν μπορεί να το επιβεβαιώσει κάποιος. Αν κάνεις εγκατάσταση της διανομής και αφήσεις τη γλώσσα στο πληκτρολόγιο να επιλεγεί μόνη της τότε δεν δουλεύει η εναλλαγή γλώσσας από αγγλικά σε ελληνικά. Αν πας όμως και την επιλέξεις μόνος σου στα Greek τότε δουλεύει κανονικά. Νομίζω καλό θα είναι η εναλλαγή να δουλεύει από την αρχή γιατί αρκετοί θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα που δεν θα μπορούν να γράψουν αγγλικά μετά την εγκατάσταση.
και κάτι άλλο. Τώρα στον grub και στην επιλογή για το memtest έχει και μια άλλη σαν memtest serrial console. Τι είναι τούτο?

sparus έγραψε:vista killer έγραψε:Νομίζω βρήκα και το πρώτο bugaki αν μπορεί να το επιβεβαιώσει κάποιος. Αν κάνεις εγκατάσταση της διανομής και αφήσεις τη γλώσσα στο πληκτρολόγιο να επιλεγεί μόνη της τότε δεν δουλεύει η εναλλαγή γλώσσας από αγγλικά σε ελληνικά. Αν πας όμως και την επιλέξεις μόνος σου στα Greek τότε δουλεύει κανονικά. Νομίζω καλό θα είναι η εναλλαγή να δουλεύει από την αρχή γιατί αρκετοί θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα που δεν θα μπορούν να γράψουν αγγλικά μετά την εγκατάσταση.
και κάτι άλλο. Τώρα στον grub και στην επιλογή για το memtest έχει και μια άλλη σαν memtest serrial console. Τι είναι τούτο?
Δεν νομίζω ότι είναι bug. Σε εμένα είχε απλά επιλεγμένο να αλλάζει η γλώσσα με τα 2 Alt κουμπιά.