Έχετε όλοι δίκιο και επειδή έτυχε να γνωρήσω τον κλάδο της δημοσιογραφείας από μέσα, ο κάθε αρχισυντάκτης για να αυξήσει 0.01% το ποσοστο τηλεθέασης/επισκεψιμότητας υποχρεώνει τους συντάκτες να γράφουν ότι ******* του κατέβει. Επίσεις οι εταιρίες έχουν πάντα καλές σχέσεις με τους διαφημιστές τους, σωστά;
Στην ουσία όμως: Linux έβαλα δωρεάν (δεν θα γίνω μικροαστός να υπολογίσω τα 40 λεπτά που έκαναν να κατέβουν γιατί έτσι και αλλιώς θα είχα ανοιχτό τον υπολογιστή, ούτε τη σύνδεση στο διαδύκτιο χωρίς την οποία γνωστό λειτουργικό υπολειτουργεί από τότε που είχε 2 γράμματα σαν όνομα, που πληρώνει ο πατέρας μου. Ούτε το παραπεταμένο άδειο cd στο οποίο τα έκαψα) Και άρχησαν οι απορείες και βρήκα την κοινότητα και πήρα λύση, δωρεάν.
Τόσα χρόνια που πλήρωνα για κάτι χειρότερο μήπως ήμουν ολίγον τι *******; Και τόσα χρόνια το μόνο που μπορούσα να κάνω ήταν να στείλω μια αναφορά σφάλματος; (ή κάπως έτσι λεγόταν). Και τι με νοιάζει αν κάποιοι έχουν 100 προβλήματα και άλλοι κανένα, με άλλη σκοπιά κρίνουμε το τι πληρώνει κανείς, και με άλλη αυτό που παρέχεται δωρεάν. Και όποιος θέλει να βάλει την πρώτη πρώτη έκδοση, δεν τον εμπόδισε κανείς, σωστά;
Μου άρεσε και το σχόλιο περί ποσοστού της αγοράς και αναφορά στο linux. Μα ρε μεγάλε, επειδή αναφέρθηκες στο linux σου έκλεισαν το στόμα, αν δεν αναφερόσουν ποτέ δεν θα τους ένοιαζε... Για να δούμε πότε θα
ξαναναφερθείς στο Linux;
Και κάτι άλλο: για ποια σύγκριση 7 λεοπαρδάλεων μιλάνε; ίδια εταιρία δεν είναι; πως έτυχε η σύμπτωση να βγουν μαζί και να έχουν ίδια τιμή αναβάθμισης; και στην τελική ποιος χρήστης mac θα βάλει παράθυρα χωρίς να τον πουν ******* (και εννοώ μόνο παράθυρα, όχι dual boot) , και ποιος θα βάλει λεοπάρδαλη σε pc ;
Και ξέρουμε τι τους φόβησε πιο πολύ. Ότι εδώ μέσα (και αλλού) υπάρχει το νήμα: Πως θα αγοράσουμε φορητό χωρίς παράθυρα. Γιατί δεν τους νοιάζει τι έχουμε στον υπολογιστή μας. Τους νοιάζει τι αγοράζουμε.