AngelBreath έγραψε:Το ubuntu οπως και τα windows εχουν πολλα προβληματα.
Τα παραθυρα, ναι εχουν και πολλα και αλυτα.
Το Ubuntu παντως οσες εγκαταστασεις εκανα, και πιστεψε με ειναι αρκετες, ολα δουλεβουν τελεια,
χωρις το παραμικρο προβλημα!
Το αν θα ζησει καποιος μ αυτα ειναι θεμα επιλογης. Επειδη καποιος επιλεγει windows δεν ειναι κατ αναγκη εχθρος του linux και το αντιθετο.
AngelBreath έγραψε: Οσον αφορα την 9.10 σε αλλο post μου εχω αναφερει τα προβλήματα που μου δημιουργησε. Απο χρηστης ubuntu τα τελευταια 2 χρονια επεστρεψα στα windows.
Ειναι επιλογη το καθενος το τι λειτουργικο εχει....... μακαρι καποια στιγμη να μπορεσεις να ασχοληθεις περισσοτερο με το linux και το Ubuntu και να φτιαξεις αυτα τα οποια προβληματα εχεις!
AngelBreath έγραψε:Σε τελικη αναλυση αυτο ειναι το linux. Η εναλακτικη λυση απεναντι στα windows. Δεν σημαινει πως πρεπει ολοι να ξηλωσουν τα windows και να βαλουν linux ουτε το αντιθετο. Προσφερει μια επιλογη που οποιος θελει την κανει οποιος θελει οχι.
Κανεις λαθος, δεν ειναι εναλακτικη επιλογη, αν το βλεπεις ετσι ειναι πολυ λαθος.
Το τι ειναι διαβασε εδω
Τι είναι το Ubuntu;AngelBreath έγραψε:Τέλος το ubuntu ειναι ακομα για εμπειρους χρηστες. Ο απλος χρηστης θα αντιμετωπισει δεκαδες προβληματα και οι λυσεις του στυλ " ανοιξε τερματικο και γραψε cd /usr/boot/menu.lst κτλ" τον απομακρυνουν απο το linux.
Μπαααα... εγω σε οσους φιλους μου επεισα να βαλουνε Ubuntu, δεν εχει κανενας, κανενα προβλημα, ισα-ισα μετα απο 2-3 ημερες χρησης μου λεγανε οτι το περιμενανε πολυ δυσκολο, να ειναι μονο με εντολες και τετοια,
και ειναι υπερευχαριστημενοι.