Εννοειται.Fedil έγραψε:Εκδοση για 64bit υπαρχει;

YianPan έγραψε:Πω πω... πεταει πεταειιιι.!!!
Αλλα εχω μια μικρη αποριααα!
Το κουμπι [Ομαδοποιηση Καρτελων] πολυ ωραιο αλλα αμα κλεισω το FF-4 και ανοιγω και το [Ομαδοποιηση Καρτελων] δεν "θυμαται" πια.
Τι ρυθμισεις να κανω ωστε καθε φορα που ανοιγω να "θυμαται"??

Could not initialise WebGL, sorry :-(
mangelasakis έγραψε:ωστώσο έχω βρει και καποια προβληματάκια που δεν ξερω αν φταιει το firefox ή κάτι άλλο... Από το e-radio.gr ας πούμε δεν παίζει κανένα σταθμο και δεν έχω καταφέρει ακόμη να το φτιάξω... Επίσης σε αυτή την σελίδα http://videos.mozilla.org/serv/mozhacks/flight-of-the-navigator/ μου πετάει το παρακάτω errorτο οποίο σε προηγούμενο ποστ ο simos είπε ότι είναι θέμα driver της κάρτας γραφικών. Αλλά ακόμη και στα windows που το έχω δοκιμάσει αλλά και στην 11.04 και με 3 διαφορετικές κάρτες γραφικών δεν παίζει με τίποτα...
- Κώδικας: Επιλογή όλων

mangelasakis έγραψε:
δεν συμφωνώ... Εγώ έχω το flashblock ενεργοποιημένο και το Adblock για να μην βαραίνουν οι ιστοσελίδες από ένα σωρό διαφημίσεις οι οποίες μου σπάνε τα νεύρα και παέι μπάλα... Επίσης έχω φτιάξει και οργανώσει τα bookmarks στην αντίστοιχη μπάρα και όποια σελίδα θέλω να μπώ πάει μπάλα... Και ένα πολύ καλό το οποίο μπορώ να πώ ότι το έμαθα τον τελευταίο χρόνο είναι η δεξιά μπάρα αναζήτησης που εισάγεις εσύ και διαλέγεις όποια μηχανή αναζήτησης θέλεις κάτι που σε βγάζει από τον κόπο να ανοίξεις την αντίστοιχη ιστοσελίδα πρώτα με την αντίστοιχη μηχανή αναζήτησης... Από ταχύτητα τώρα έχω παρατηρήσει ότι είναι ιδια ή και μεγαλύτερη από το chromium ή τουλάχιστον αυτή την αίσθηση σου δίνει λόγο της σταθερότητας και της αμεσότητας του firefox 4 έναντι του chromium... Και όλα αυτά μαζί με τα plugins του firefox κάτι στο οποίο υστερεί το chromium... Για όλους τους παραπάνω λόγους εγώ αν και μεγάλος υποστηρικτής του chromium για ένα και χρόνο περίπου, ξαναγύρισα στο Firefox 4 αφού πλέον πιστεύω ότι το chrome δεν έχει τίποτα περισσότερο να μου προσφέρει σε λειτουργικότητα και ταχύτητα... Αντίθετα υστερεί σε πάρα πολλά πλέον από το Firefox 4...

Επιβεβαιωνω τα ιδια προβληματα και σε μενα.mangelasakis έγραψε:ωστώσο έχω βρει και καποια προβληματάκια που δεν ξερω αν φταιει το firefox ή κάτι άλλο...Από το e-radio.gr ας πούμε δεν παίζει κανένα σταθμο και δεν έχω καταφέρει ακόμη να το φτιάξω... Επίσης σε αυτή την σελίδα http://videos.mozilla.org/serv/mozhacks/flight-of-the-navigator/ μου πετάει το παρακάτω error

ALdaperan έγραψε:
Για τη μπάρα αναζητησης που αναφέρεις στον chromium κάνεις αναζήτηση στο google μέσω της μπάρας διευθύνσεων . Αν θες μπορείς να το κάνεις να ψάει σε όποια σελίδα θέλεις . Αν ψάξεις λίγο στο ιντερνετ υπάρχουν διάφορα σκριπτάκια γι αυτη τη δουλειά!! Επίσης υπάρχουν και πολλά plugins , ρίξε μια ματιά στο Chrome Web Store
ALdaperan έγραψε:Η ταχύτητα εξαρτάται απο τα πόσα plugins εχεις φορτωμένα . Αλλα γενικά ο chromium ειναι πιο γρήγορος αφου είναι πολύ πιο λιτός!!! Επίσης ο chromium εκμεταλεύεται ΑΡΙΣΤΑ το χώρο και σου δίνει τη δυνατότητα να εχεις μεγαλύτερο χώρο πλοήγησης απο ότι στον firefox .
ALdaperan έγραψε:Τελος αυτο που αναφέρεις για τα Plugins ΔΕΝ ισχυει !!! Τα περισσότερα plugins-themes δεν υποστηριζονται απο τον firefox4 !!! Aπλα πηγαινε στη σελιδα των plugins και προσπάθησε να βαλεις μερικα και θα το διαπιστώσεις και απο μόνος σου!!!
ALdaperan έγραψε:Ο firefox4 ειναι μια αποτυχημένη αντιγραφή chrome και opera![]()

2010 έγραψε:Επιβεβαιωνω τα ιδια προβληματα και σε μενα.mangelasakis έγραψε:ωστώσο έχω βρει και καποια προβληματάκια που δεν ξερω αν φταιει το firefox ή κάτι άλλο...Από το e-radio.gr ας πούμε δεν παίζει κανένα σταθμο και δεν έχω καταφέρει ακόμη να το φτιάξω... Επίσης σε αυτή την σελίδα http://videos.mozilla.org/serv/mozhacks/flight-of-the-navigator/ μου πετάει το παρακάτω error