Εσυ Νικο την εκανες (ή θα την κανεις οταν βγει επισημα) παλι καινουρια εγκατασταση ή θα το αφησεις να περασει μονο του απο την 12.04.2 στην 12.04.3?

Learner έγραψε:H 12.04.3 βγαίνει τις 22 Αυγούστου. Όσοι όμως βιάζονται μπορούν να κατεβάσουν το daily iso. Αυτό περιέχει τον πυρήνα από την 13.04 και το αντίστοιχο X-stack.
Οι δοκιμές έδειξαν πως είναι σταθερή και γρήγορη.

madvinegar έγραψε:Εσυ Νικο την εκανες (ή θα την κανεις οταν βγει επισημα) παλι καινουρια εγκατασταση
konnn έγραψε:Τι άλλο νέο θα υπάρχει;
sudo rm /etc/apt/sources.list.d/proposed.list
sudo apt-get update ; sudo apt-get -y dist-upgrade
Learner έγραψε:
Να πω όμως κάτι, που είναι σημαντικό. Εγώ τις εγκαταστάσεις (έτσι έχω συνηθίσει από παλιά) τις κάνω χωρίς να τικάρω κουτάκια κατά την διάρκεια της εγκατάστασης.
Το daily iso (το ανακάλυψα σήμερα), έχει ενεργοποιημένα τα proposed αποθετήρια από default. Βρίσκονται στο /etc/apt/sources.list.d/proposed.list . Οπότε αν κατεβάσετε το daily iso μην τικάρετε το κουτάκι (εγκατάσταση ενημερώσεων κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης) και επίσης μην κάνετε update ; upgrade . Πρώτα σβήστε τα proposed και μετά προχωρήστε σε αναβάθμιση συστήματος.
- Κώδικας: Επιλογή όλων
sudo rm /etc/apt/sources.list.d/proposed.list
sudo apt-get update ; sudo apt-get -y dist-upgrade

madvinegar έγραψε:Κατσε γιατι αυτο δεν το καλοέπιασα.
έγραψε:Αν περιμενω να βγει το 12.04.3 στις 22/8 και κατεβασω τότε το iso (όχι το daily build) να τικαρω το κουτακι κανονικά ή όχι?

madvinegar έγραψε:Αν περιμενω να βγει το 12.04.3 στις 22/8 και κατεβασω τότε το iso (όχι το daily build) να τικαρω το κουτακι κανονικά ή όχι?

sotos21 έγραψε:
Κοιτάζεις και αν είναι τικαρισμένο το ξετικάρεις, αν δεν είναι το αφήνεις έτσι.
έγραψε:Το daily iso (το ανακάλυψα σήμερα), έχει ενεργοποιημένα τα proposed αποθετήρια από default. Βρίσκονται στο /etc/apt/sources.list.d/proposed.list . Οπότε αν κατεβάσετε το daily iso μην τικάρετε το κουτάκι (εγκατάσταση ενημερώσεων κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης)

Learner έγραψε:
Δεν έχω διαβάσει κάτι άλλο konnn. Απλά έχει το graphics stack και τον πυρήνα του Raring (3.8). Από τις 22 Αυγούστου και μετά δηλαδή, όποιος κατεβάζει την 12.04 θα έχει πυρήνα και γραφικά από το raring.