To 1o JoomlaCamp, την Κυριακή 15 Μαρτίου

...από το ubuntu, το linux, και το ελεύθερο λογισμικό / λογισμικό ανοιχτού κώδικα (ΕΛ/ΛΑΚ)

Συντονιστές: adem1, ubuderix

To 1o JoomlaCamp, την Κυριακή 15 Μαρτίου

Δημοσίευσηαπό ftso » 09 Μαρ 2009, 13:23

Τι είναι;
To JoomlaCamp αποτελεί μέρος του MediaCamp Athens, ένα μη συνεδριακό event που βασίζεται στο θεσμό των BarCamp, ανοικτό τόσο προς τους ακροατές όσο και προς τους ομιλητές.

To MediaCamp βασίζεται στην αλληλεπίδραση ομιλητών και ακροατών -σε χαλαρό κλίμα- πάνω σε συγκεκριμένα ζητήματα, με απώτερο στόχο την ανταλλαγή γνώσεων. Οι παρουσιάσεις γίνονται ταυτόχρονα, ώστε οι ακροατές να μπορούν να διαλέξουν αυτές που τους ενδιαφέρουν περισσότερο.

Στα πλαίσια του MediaCamp Athens 2009 -και σε συνεργασία με τους διοργανωτές- θα πραγματοποιηθεί την δεύτερη μέρα του event, την Κυριακή 15 Μαρτίου από 15.00 έως 21.00, το 1ο ελληνικό JoomlaCamp. Τις θεματικές ενότητες θα παρουσιάσουν οι:

Φώτης Ευαγγέλου (JoomlaWorks)
Pro Joomla! developer

Χρήστος Μαρίνου (Komrade)
Pro Joomla! designer/frontend developer

Λευτέρης Καββαδάς (JoomlaWorks)
Pro Joomla! developer/programmer

Νίκος Αντημισιάρης (Community Builder)
Community Builder/JoomlaPolis team member

Πότε;
Οι παρουσιάσεις του JoomlaCamp θα γίνουν την Κυριακή 15 Μαρτίου, από 15.00 έως 21.00

Που;
Microsoft Innovation Center (Athens)
Βασιλίσσης Σοφίας 103, Αθήνα
(περίπου 400 μ. από τον σταθμό μετρό στο Μέγαρο Μουσικής)

Περισσότερα εδώ: http://www.joomlacamp.gr/
Άβαταρ μέλους
ftso
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

IRC: ftso
Εκτύπωση

Re: To 1o JoomlaCamp, την Κυριακή 15 Μαρτίου

Δημοσίευσηαπό g00fy » 12 Μαρ 2009, 23:38

ftso έγραψε:
Που;
Microsoft Innovation Center (Athens)
Βασιλίσσης Σοφίας 103, Αθήνα

Χωρίς να θέλω να δημιουργήσω flame... Άντε πάλι με αυτό το MS Innovation Center. Καλά, άλλοι χώροι δεν υπάρχουν ή το κάνουν επίτηδες για να μας τη σπάσουν; Φτάνει κύριε Gates, πρώτος είστε στη λίστα των Forbes (και πάλι), δε σας αρκούν;
Μάλλον είναι κάποιοι "ιδεολόγοι" που ζηλεύουν τη δόξα του...

Να σας θυμίσω (άν και το γνωρίζετε καλά) πως το MS-DOS ήταν δημιούργημα ενός άλλου, hippie, το πείρε ο Bill-άκος και με το σωστό marketing το προώθησε παντού. Λέτε να γίνει το ίδιο και με το FOSS;

Και πάλι λέγω... Τα γραφόμενά μου εκπροσωπούν δικές μου απόψεις και όχι του forum, δε θέλω να δημιουργηθεί flame.
Η/Υ: Intel Pentium DualCore / 2GB RAM / nVidia Geforce 8400GS / Ubuntu 10.04 64bit
Η/Υ: Toshiba Tecra R10-10S / Ubuntu 9.10 64bit

motd: May the source be with you!
g00fy@ubuntu-gr.org:~$ cat /etc/γνώσεις.conf
Linux:kuru (όχι guru) / Προγραμματισμός:Ναί / Αγγλικά:Καλά
Άβαταρ μέλους
g00fy
seniorTUX
seniorTUX

Εκτύπωση

Επιστροφή στο Νέα - Ειδήσεις - Ανακοινώσεις