Messlug Ομάδα Χρηστών Linux Μεσσηνίας

...από το ubuntu, το linux, και το ελεύθερο λογισμικό / λογισμικό ανοιχτού κώδικα (ΕΛ/ΛΑΚ)

Συντονιστές: adem1, ubuderix

Messlug Ομάδα Χρηστών Linux Μεσσηνίας

Δημοσίευσηαπό kalopc » 03 Ιαν 2010, 03:40

Εικόνα
Ζητάμε βοήθεια για το νέο μας ξεκίνημα για τον νομο Μεσσηνίας

θέλουμε να φτιάξουμε ένα linux user Group για το νομο Μεσσηνίας γνωρίζουμε ήδη την ύπαρξη το hellug αλλα και τον υπολοιπων linux user Groups αλλα όλα είναι σε απόσταση πολλών χιλιομετρων κάτι που δυσκολεύει τους χρηστες του νομου μεσσηνίας να παρευρίσκονται στις συγκεντρώσεις

Το site που θα ανοίξαμε είναι το http://www.messlug.tk για τυχόν πληροφορίες στείλτε e-mail στο Info@messlug.tk

Ευχαριστούμε Θερμά
Τελευταία επεξεργασία από kalopc και 03 Ιαν 2010, 22:01, έχει επεξεργασθεί 3 φορά/ες συνολικά
Γνώσεις ⇛ Linux: Καλά ┃ Προγραμματισμός: Καλά┃ Αγγλικά: Καλά
Άβαταρ μέλους
kalopc
punkTUX
punkTUX

Εκτύπωση

Re: Meslug Ομάδα Χρηστών Linux Μεσσηνίας

Δημοσίευσηαπό machinakias » 03 Ιαν 2010, 13:23

Κατ'αρχην καλη χρονια και κυριως...καλη επιτυχια παιδια στο δυσκολο εργο που αναλαβατε!
Για ποιο ζητημα ζητατε βοηθεια; (οσο μπορουμε θα βοηθησουμε κι εμεις οπου και οπως μπορουμε! ;) )
Μπορειτε να παρετε μια ιδεα απο την δικη μας προσπαθεια στο www.athlug.gr

ΥΓ. Ελπιζω να μην πεσουν να σας "φανε" κι εσας........Με πικρα διαπιστωσα οτι ορισμενοι δηλωνουν ευθαρσως "ανοιχτομυαλοι" αλλα ειναι ετοιμοι να κατασπαραξουν καθε νεα προσπαθεια.....

Παντως απο εμας,καθε βοηθεια που μπορουμε να προσφερουμε,την εχετε!
Αθηναϊκός Σύλλογος Φίλων και Χρηστών Λίνουξ: http://athlug.gr http://www.computersworld.gr
Γνώσεις ⇛ Linux: Ξέρω κάτι λίγα... ┃ Προγραμματισμός: Όχι ┃ Αγγλικά: Καλά ┃ Βέσπα: Ναι,Ξέρω απο...Βέσπα! ┃

Λειτουργικό ⇛ Ubuntu 9.04 32bit σε Aspire 1603LM
Προδιαγραφές ⇛ Intel Pentium 4 CPU 2.60GHz │ 1 GB │ ATI Radeon RV250 Mobility FireGL 9000 │ TFT 15.4"
Άβαταρ μέλους
machinakias
punkTUX
punkTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό sokoban4ever » 03 Ιαν 2010, 15:00

@kalopc
Καλή επιτυχία
Off topic:
@machinakias
εγώ από lugs δεν ξέρω και πολλά... αλλά όταν λές κατασπαραξουν εννοείς ότι αρχίζουν και λένε πχ
άσχημα λόγια όπως υποβιβάζουν,εκθειάζουν,κουτσομπολέυουν,χλευάζουν και τέτοια :?:
Θέλουμε και μπορούμε να έχουμε μια καλύτερη ζωή και όσο θα ζούμε θα προσπαθούμε να την αποκτήσουμε ακόμα και αν πεθάνουμε προσπαθώντας, και αν κάποια στιγμή λιγίσουμε έχουμε το επίπεδο να πούμε κουράστηκα λίγο να ,να ξαποστάσουμε , ώστε να συνεχίσουμε πάλι δυνατοί ξανά.

Μήνυμα με αγάπη και αληλλεγγύη σε όλους τους ανθρώπους από όλους τους λαούς , ιδίως του Ελληνικού.
Άβαταρ μέλους
sokoban4ever
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό machinakias » 03 Ιαν 2010, 17:28

δυστυχως ναι....ειδα πολλους που μας ειπαν διαφορα....απο διασπαστικους εως....αντιδραστικους και λοιπα!
δεν πειραζει,εμεις τους δεχομαστε ολους κι ας εχουν αντιθετες αποψεις.....
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ!!!
(κι απο μας,οτι μπορουμε.....αφηστε μηνυμα pm......)
Αθηναϊκός Σύλλογος Φίλων και Χρηστών Λίνουξ: http://athlug.gr http://www.computersworld.gr
Γνώσεις ⇛ Linux: Ξέρω κάτι λίγα... ┃ Προγραμματισμός: Όχι ┃ Αγγλικά: Καλά ┃ Βέσπα: Ναι,Ξέρω απο...Βέσπα! ┃

Λειτουργικό ⇛ Ubuntu 9.04 32bit σε Aspire 1603LM
Προδιαγραφές ⇛ Intel Pentium 4 CPU 2.60GHz │ 1 GB │ ATI Radeon RV250 Mobility FireGL 9000 │ TFT 15.4"
Άβαταρ μέλους
machinakias
punkTUX
punkTUX

Εκτύπωση

Re: Messlug Ομάδα Χρηστών Linux Μεσσηνίας

Δημοσίευσηαπό kalopc » 04 Ιαν 2010, 01:52

Το site μας www.messlug.tk φτιάχτηκε και είναι σχεδόν τελειωμένο μπείτε και πείτε πας την γνώμη σας
Άβαταρ μέλους
kalopc
punkTUX
punkTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό sokoban4ever » 04 Ιαν 2010, 02:07

@kalopc
:think:
Μια χαρά μου φένεται με 1-2 ματιές αλλά πιστεύω (και από λειτουργική σκοπιά)
ότι θα ήταν καλύτερο να κάνετε το header μικρότερο σε ύψος γιατί τρώει πάνω από το 1/3 της οθόνης και δεν βλέπεις τίποτα άλλο
Θέλουμε και μπορούμε να έχουμε μια καλύτερη ζωή και όσο θα ζούμε θα προσπαθούμε να την αποκτήσουμε ακόμα και αν πεθάνουμε προσπαθώντας, και αν κάποια στιγμή λιγίσουμε έχουμε το επίπεδο να πούμε κουράστηκα λίγο να ,να ξαποστάσουμε , ώστε να συνεχίσουμε πάλι δυνατοί ξανά.

Μήνυμα με αγάπη και αληλλεγγύη σε όλους τους ανθρώπους από όλους τους λαούς , ιδίως του Ελληνικού.
Άβαταρ μέλους
sokoban4ever
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Drakevr » 04 Ιαν 2010, 02:49

μου άρεσε ιδιαιτερα:

η προσπάθεια σας.

δεν μου άρεσε:

η ακριβής και απόλυτη αντιγραφή περιεχομενου (αυτούσιο) από το ""athlug"".. τα παιδιά πρόσφεραν βοήθεια .. όχι σημείο "εκμετάλλευσης".
Άβαταρ μέλους
Drakevr
babeTUX
babeTUX

IRC: Drakevr
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό kalopc » 04 Ιαν 2010, 10:41

Φιλε drakevr έχεις δίκιο το site είναι under και εμείς χρησιμοποιήσαμε προσωρινά τα κείμενα από το ""athlug"" σύντομα θα αλλαχτούν

Δεν θέλουμε και δεν είναι σωστό να εκμεταλλευόμαστε άλλους !!!

Φιλε sokoban4ever έχεις δίκιο ότι head τρώει την σελίδα ευχαριστώ για την παρατήρηση θα προσπαθήσουμε να το μικρύνουμε
Άβαταρ μέλους
kalopc
punkTUX
punkTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό kalopc » 25 Φεβ 2010, 12:33

Messlug.tk to site einai etimo ta koimena apo to "athlug" distixos den alaxtikan akoma sorry for greeklish alla viazomai
Άβαταρ μέλους
kalopc
punkTUX
punkTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό taso$_G » 26 Φεβ 2010, 20:30

:? το tk στο url που ακριβώς παραπέμπει και γιατί;
Γνώσεις ⇛ Linux: Μέτριο ┃ Προγραμματισμός: Όχι ┃ Αγγλικά: Καλά
Λειτουργικό ⇛ Ubuntu 10.04
Προδιαγραφές: INTEL Core2Duo E8400 |Kingston SSD 64G & 40G | 4G | ATI Radeon HD 2400 Pro | NEC LCD19wv
taso$_G
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Επόμενο

Επιστροφή στο Νέα - Ειδήσεις - Ανακοινώσεις