προβημα με εξωτερικο ntfs  Το θέμα επιλύθηκε

...hardware-drivers για περιφερειακά (εκτυπωτές, κάμερες, εξ. σκληροί, κλπ)
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Για την ευκολότερη επίλυση του προβλήματός σας.
Καλό είναι να δημοσιεύσετε τα αποτελέσματα της εντολής στο τερματικό :
lsusb

προβημα με εξωτερικο ntfs  Το θέμα επιλύθηκε

Δημοσίευσηαπό anagram » 29 Μάιος 2010, 15:06

Γεια σας παιδια. Ακουστε τι επαθα. Ειχα ενα σκληρο εξωτερικο Seagate και ξαφνικα πατησα το κουμπι της μπαλαντεζας που εχω συνδεμενα πανω της ολα τα καλωδια.Ενα ηταν και η τροφοδοσια του σκληρου. Οταν την ξανανοιξα ελεγε cannot mount volume!!! Ton εβαλα στα XP και εκει ευτυχως τον βλεπει κανονικα. στο ubuntu ομως που ειναι το κυριο λειτουργικο μου τι κανω??? Βοηθεια pls?

Οταν παω να κανω safely remove απο τα xp μου λεει δν γινεται γιατι ενα προγραμμα τον κανει access εκεινη την στιγμη!
προσωπική ιστοσελίδαάλλη ιστοσελίδα
Γνώσεις ⇛ Linux: Αρχαριος ┃ Προγραμματισμός: Καλα ┃ Αγγλικά: Αριστα
Λειτουργικό ⇛ Ubuntu 9.04 σε HP Pavillion
Προδιαγραφές ⇛ T2250 @ 1.73Ghz│ 1GB │ NVIDIA GeForce Go 7600│ Buetooth │ Conexant HD Audio │ TFT 17"
anagram
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Re: προβημα με εξωτερικο ntfs

Δημοσίευσηαπό anagram » 29 Μάιος 2010, 15:45

παιδια,ευτυχως λυθηκε. εκανα chkdisk /f στα xp αλλα παρολο που δν με αφηνε να τον κανω safely remove το κανα unplugged και τον εβαλα στο λαπτοπ που εχω το ubuntu.και ξαφνικα τον ειδε. ποιος ξερει τι εγινε. επισης ειχα προσπαθησει με ενα προγραμματικι unlocker να διακοψω οποιο προγραμμα εκανε accessing τον σκληρο μου αλλα δν πολυδουλεψε.

αυτα.
προσωπική ιστοσελίδαάλλη ιστοσελίδα
Γνώσεις ⇛ Linux: Αρχαριος ┃ Προγραμματισμός: Καλα ┃ Αγγλικά: Αριστα
Λειτουργικό ⇛ Ubuntu 9.04 σε HP Pavillion
Προδιαγραφές ⇛ T2250 @ 1.73Ghz│ 1GB │ NVIDIA GeForce Go 7600│ Buetooth │ Conexant HD Audio │ TFT 17"
anagram
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Επιστροφή στο Περιφερειακά