πηγαινε πρωτα στο τηλεφωνο μενου/ ρυθμισεις/τηλεφωνου/συνδεσεις υπολογιστη/συσκευη αποθηκευσης
και μετα συνδεσε το αλλα δεν θα μπορεις να κανεις τιποτα στο τηλεφωνο οσο ειναι συνδεμενο
ετσι τουλαχιστον ειναι με το j700 που εχω
linuxman έγραψε:Ναι , δικό μου λάθοςαχ αυτό το keyboard που γράφει και μικροσοφτ όλο νερά μου κάνει θα βάλω ένα Logitech και να μην έχει και Page UP & Page Down μίας και είναι πατέντα τον παραθύρων
- Κώδικας: Επιλογή όλων
sudo chown harrys:harrys /media/Samsung
![]()
![]()
kriti έγραψε:πηγαινε πρωτα στο τηλεφωνο μενου/ ρυθμισεις/τηλεφωνου/συνδεσεις υπολογιστη/συσκευη αποθηκευσης
και μετα συνδεσε το αλλα δεν θα μπορεις να κανεις τιποτα στο τηλεφωνο οσο ειναι συνδεμενο
ετσι τουλαχιστον ειναι με το j700 που εχω
xapnsma έγραψε:linuxman έγραψε:Ναι , δικό μου λάθοςαχ αυτό το keyboard που γράφει και μικροσοφτ όλο νερά μου κάνει θα βάλω ένα Logitech και να μην έχει και Page UP & Page Down μίας και είναι πατέντα τον παραθύρων
- Κώδικας: Επιλογή όλων
sudo chown harrys:harrys /media/Samsung
![]()
![]()
Με αυτο αντέγραψε τον εξωτερικό μου δίσκο στο φάκελο samsung.. Μπορω να το σβήσω τον δευτερο φάκελο?
xapnsma έγραψε:Σόρρυ λάθος , οκ το έλυσα δεν έγινε τίποτα με το φάκελο απλως δεν το καταλαβα καλά. Έπρεπε να αλλαξω τις κινητου.