Καλησπέρα,
χρησιμοποιώ την ubuntu 10.04 x86_64 και παρατηρώ από τότε που έκανα την εγκατάσταση ότι κατά την αντιγραφή αρχείων από τον σκληρό του desktop σε ένα usb stick, ενώ η αντιγραφή ολοκληρώνεται κανονικά και σε νορμάλ ταχύτητα (τουλάχιστον έτσι με ενημερώνει το παράθυρο του nautilus), σχετικό ενημερωτικό παράθυρο δεν σβήνει και δεν μπορώ να αποπροσαρτήσω το flashάκι για κάποιο χρονικό διάστημα, χωρίς να κολλάει το σύστημα ή οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα. Το περίεργο είναι το εξής: αν για παράδειγμα θελήσω να αντιγράψω 3 αρχεία μαζί, ας πούμε 100 ΜΒ το καθένα, παρατηρώ ότι αντιγράφονται τα πρώτα 100 ΜΒ κανονικά, η αντιγραφή κάνει μία παύση για σεβαστό χρονικό διάστημα, συνεχίζει για τα άλλα 100, ξανά παύση και τέλος το τελευταίο κομμάτι στο τέλος του οποίου καθυστερεί και πάλι. Χρησιμοποιώ αρκετά χρόνια linux και δεν έχω ξαναπαρατηρήσει κάτι αντίστοιχο, στο ίδιο hardware πάντα, επίσης τα usb sticks που χρησιμοιποιώ δεν εμφανίζουν αντίστοιχη συμπεριφορά σε άλλα λειτουργικά... Το μόνο που περνά από το μυαλό μου είναι να κάνει κάποιο check το λειτουργικό, εάν έχουν αντιγραφεί σωστά τα δεδομένα, αλλά και πάλι δεν είμαι σίγουρος.
Θα ήθελα την γνώμη σας ή αν το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος.

. Με τον τρόπο αυτό βοηθάμε κάποιον να βρει εύκολα τη λύση σε παρόμοιο θέμα απλά πατώντας πάνω στο πράσινο τικ.