graouzelist έγραψε:δεν μου αναγνωριζει την webcam οπου εχει πανω το λαπτοπ.τι μπορω να κανω για αυτο?το λαπτοπ μου ειναι ενα presario CQ71 της compaq

simosx έγραψε:graouzelist έγραψε:δεν μου αναγνωριζει την webcam οπου εχει πανω το λαπτοπ.τι μπορω να κανω για αυτο?το λαπτοπ μου ειναι ενα presario CQ71 της compaq
Καλώς ήρθες στο φόρουμ της ελληνικής κοινότητας Ubuntu-gr!
Δες στο viewtopic.php?f=6&t=15460 για το πως μπορείς να φτιάξεις την υπογραφή σου (το κειμενάκι που περιγράφει τον υπολογιστή σου με ακρίβεια). Έτσι θα δούμε τι ακριβώς εξοπλισμό έχεις για να βοηθήσουμε.
Γενικά οι κάμερες αναγνωρίζονται αυτόματα, και μόνο σπάνια έχει κανείς πρόβλημα.

lsusb
graouzelist έγραψε:χμμμ εχεις να προτεινης καμια εφαρμογη οπου μεσα απο αυτην θα μπορεσω να δω αμα η webcam λειτουργη?σε φαση youcam οπως ειναι στα windows
gstreamer-propertiesΤα αποτελέσματα βάλε τα ανάμεσα σε κώδικα [cοde]τα αποτελέσματα εδώ[/cοde].

the_eye έγραψε:Δες στον πρόγραμμα cheese αν βγάζει εικόνα ακόμα δώσε το αποτέλεσμα της εντολής.
- Κώδικας: Επιλογή όλων
lsusb

graouzelist έγραψε:the_eye έγραψε:Δες στον πρόγραμμα cheese αν βγάζει εικόνα ακόμα δώσε το αποτέλεσμα της εντολής.
- Κώδικας: Επιλογή όλων
lsusb
οκ τελικα δουλευει μια χαρα.απλα στο skype και στο msn δεν εχει εικονιδιο ωστε να μποσω να βαλω καμερα,σκεφτηκα πως μαλλον δεν αναγνωρισε τους οδηγους.
Αν το πρόβλημά μας επιλυθεί. Επιλέγουμε το θέμα που βοήθησε στην επίλυση και πατάμε το κουμπάκι
. Με τον τρόπο αυτό βοηθάμε κάποιον να βρει εύκολα τη λύση σε παρόμοιο θέμα απλά πατώντας πάνω στο πράσινο τικ.