Έχω ένα sony mp3.
Αυτό μόλις το αγόρασα πριν καιρό είχε μαζί του οδηγίες πως να εγκαταστήσω το λογισμικό του στον υπολογιστή μου (στα windows).
Όμως το δοκίμασα έτσι,και δούλευε πολύ καλά,είχα διαθέσιμο όλο τον αποθηκευτικό χώρο (4 GB είναι),και έβλεπε τα πάντα μέσα (mp3,ηχογραφήσεις).
Τώρα στο linux ubuntu όμως,μου δείχνει ότι όλος ο χώρος είναι δευσμευμένος και μου αφήνει ελεύθερα περίπου 500 MB μόνο,τα οποία δεν μου φτάνουν με τίποτα.
Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω για αυτό πέρα από το να βρω τις οδηγίες του πως εγκαθιστάς το λογισμικό του mp3 στον υπολογιστή? (τις έχω χάσει
Καταλαβαίνω πως στο linux κάποια "προβλήματα" μπορείς να τα λύσεις μόνος σου μέσα από το linux (ένα πρόβλημα στα Ελληνικά που είχα το έφτιαξα
Οπότε αν πέρα από την λύση του παραπάνω προβλήματος κάποιος είχε την διάθεση να μου πει 2-3 πράγματα για το πως να προσαρμοστώ γενικά στο linux ubuntu<χωρίς να χρειάζεται κάθε λίγο που συναντάω κάποιο "πρόβλημα" να κάνω νέο θέμα,θα ήταν μια χαρά.
Υ.Γ. Επίσης δεν είμαι σίγουρος αν το θέμα μου είναι στο σωστό μέρος,αν δεν είναι κάποιος διαχειριστής ας το μετακινήσει.