εχω ένα εξωτερικό σκληρό 640ΜΒ σε usb και κάθε φορά που ανοίγω τον υπολογιστή σε ubuntu (σε win ok) δεν τον βλέπει και αν τον βγάλω και τον ξανασυνδέσω από usb και από ρεύμα μετά τον βλέπει ?
Γιατί γίνεται αυτό ?
theo έγραψε:εχω ένα εξωτερικό σκληρό 640ΜΒ σε usb και κάθε φορά που ανοίγω τον υπολογιστή σε ubuntu (σε win ok) δεν τον βλέπει και αν τον βγάλω και τον ξανασυνδέσω από usb και από ρεύμα μετά τον βλέπει ?
Γιατί γίνεται αυτό ?
linuxman έγραψε:Εάν δεν κάνεις την ασφαλή κατάργηση τις συσκευής από τα παράθυρα σωστά μετά δεν το βλέπει, και
πότε μην ανοίγεις το Η/Υ εάν είναι συνδεδεμένο στην θύρα , άνοιξε το Η/Υ και μετά συνέδεσε το .
YianPan έγραψε:linuxman έγραψε:Εάν δεν κάνεις την ασφαλή κατάργηση τις συσκευής από τα παράθυρα σωστά μετά δεν το βλέπει, και
πότε μην ανοίγεις το Η/Υ εάν είναι συνδεδεμένο στην θύρα , άνοιξε το Η/Υ και μετά συνέδεσε το .
Εγω παρολο που δεν εχω πια το ακατανομαστο στο λαπτοπ μου και εχω μονο Ubuntu ... και παλι πρεπει να το αποσυνδεσω πριν κλεισω και να το συνδεσω αφου ανοιξω?? Μιλαω για το εξωτερικο σκληρο δισκο μου (250mb).
ή μηπως αυτο συμβαινει μονο για οσους εχουν dual boot??
Σε γενικες γραμμες τι περιμενω οτι θα παθει κατι αν το εχω μονιμως συνδεδεμενο??
sokoban4ever έγραψε:Έχεις western digital passport ;
theo έγραψε:το πρόβλημα λύνετε αν εχω σε θέση usb και ένα φλασάκι- βρίσκει φλασάκι και δίσκο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!