Καλησπέρα
Off topic:Αυτό το θέμα νομίζω είναι το πρώτο που άνοιξα στο φόρουμ
χεχ
@melas 5:00 το πρωί; και εσύ σαν εμένα μπάτμαν είσαι μου φαίνεται 
φίλε έκανα format πριν κάμποσο καιρό για κάποιους λόγους. Οπότε τώρα ξανά είδα το πρόβλημα από την αρχή, ακολουθώντας όλα αυτά που είπατε να κάνω από το αρχικό post. Δεν ξέρω τι γίνεται, όλα τα προβλήματα που είχα/έχω λύνονται, αυτό το πρόβλημα του πολυμηχανήματος όμως με βασανίζει. Μέσω
wine δεν γίνεται να εγκαταστήσω τους οδηγούς του πολυμηχανήματος, εννοώ τα cd που είχε η συσκευασία με την αγωρά... μέσα στο κουτί (για windows είναι).
Θα εξηγήσω με ποια μορφή έχω το πρόβλημα ακόμα παρακάτω:
1) αν δώσω σε τερματικό xsane, φορτώνει το πρόγραμμα αλλά μου λέει ότι δεν εντόπισε καμία συσκευή.
Έκανα αποσύνδεση την κάμερα Logitech, έχω συνδεδεμένω μόνο το πολυμηχάνημα.
2) δίνω εντολή σε τερματικό sudo xsane, ανοίγει το πρόγραμμα... πατάω την επιλογή να συνεχίσω με δικό μου ρίσκο για το τι θα γίνει. Φορτώνει το πρόγραμμα και πάλι μου λέει ότι δεν βρήκε καμία συσκευή συνδεδεμένη.
3) αν συνδέσω την κάμερα Logitech και μπω στο xsane, θα φορτώσει το πρόγραμμα και θα ανοίξει κανονικά. Θα μου βγάλει κάποια παράθυρα για την κάμερα το xsane. Για το πολυμηχάνημα όμως δεν μου βγάζει τίποτα.
4)
@melas έδωσα τις εντολές που είπες:
- Κώδικας: Επιλογή όλων
sudo aptitude update
sudo aptitude install xsane sane-utils
Μετά κοίταξα στις σελίδες που με παρέπεμψες αλλά για να πω την αλήθεια δεν ξέρω καλά αγγλικά, στον δεύτερο σύνδεσμο λέει να δημιουργήσω ένα αρχείο για τα δικαιώματα του προγράμματος αν δεν κάνω λάθος; Και μέσα σε αυτό το αρχείο αναφέρετε στην σελίδα τι περχιεχόμενα να βάλω μέσα στο αρχείο.
Εγώ τώρα να δημιουργήσω το αρχείο στην διαδρομή /etc/udev/rules.d/ άσχετα αν δεν μπορώ πλέον να κάνω σάρωση ούτε ως root; Δεν μπορώ πλέον μετά το format γιατί δεν βλέπει το πρόγραμμα το πολυμηχάνημα συνδεδεμένο.