από Amadeus7 » 29 Αύγ 2009, 15:52
Γειά σας. Έκανα το λάθος και πριν κάνα 4μηνο αγόρασα ένα Canon PIXMA MP480, δεν υπάρχουν όμως οδηγοί γι'αυτό το πολυμηχάνημα. Είχα σκοπό να εκτυπώνω μέσω των Windows και μόνο (ότι ήθελα να εκτυπώσω, το αποθήκευα και μετά έμπαινα με τα windows και το εκτύπωνα) αποφάσησα όμως να βάλω αποκλειστικά linux στο σύστημά μου, οπότε δεν θα μπορώ να εκτυπώνω. Εχω ψάξει πολύ αλλά όλοι οι οδηγοί είναι για άλλα μοντέλα και κανένας δεν δουλεύει για το δικό μου. Κάπου διάβασα ότι κάποιος αφαίρεσε ppd file από το turboprint και έτσι έκανε το πολυμηχάνημα να δουλέψει χωρίς να χρησιμοποιεί το trial του turboprint. Ξέρετε πώς αφαιρώ το κατάλληλο ppd για τον εκτυπωτή μου από το turboprint ή κάποιο άλλο τρόπο για να δουλέψει το πολυμηχάνημά μου? Ευχαριστώ πάρα πολύ εκ των προτέρων για την όποια συμβουλή και θα επιθυμούσα αν το μόνο που έχετε να πείτε είναι ότι ας πρόσεχα να αγόραζα έναν συμβατό εκτυπωτή παρακαλώ να μήν κάνετε τον κόπο να απαντήσετε.
προσωπική ιστοσελίδαΓνώσεις ⇛ Linux: Μέτριο ┃ Προγραμματισμός: Ναι┃ Αγγλικά: Καλά
Λειτουργικό ⇛ Ubuntu 9.04 / Windows XP Pro
Προδιαγραφές New PC⇛cpu: AMD Athlon(tm) 7850 Dual-Core Processor | ram: kingston 4GB 800mhz | mobo: Gigabyte GA-MA770-UD3 | gpu: ATI Radeon HD 4850 | Οθόνη: Samsung Syncmaster T200HD
Προδιαγραφές Old PC ⇛ cpu: AMD AM2 3800+ x2 | ram: kingston 2GB 800mhz | gpu: NVIDIA Geforce 7600gt │mobo: asus m2n-e | Οθόνη: Samsung 170C