Θα μπειτε λιγο στο κλιμα...
Ο ανθρωπος χρειαζεται το συστημα του, για να δουλεψει απο δευτερα, και εγω δεν ξερω τι να κανω. Μια ευκολη λυση ειναι να τα ξυλωσω ολα και να του βαλω windows αλλα, το θεωρω κριμα, ετσι πειτε μου αν μπορω και προλαβαινω να παλεψω το λινουξ ωστε να το φτιαξω...
Μετα απο πολλες ωρες, καταφερα να κανω το ΟΟο να τα δειξει σωστα (κειμενα γραμμενα σε μακ Μ$ γουορντ), αφου εκανα μετατροπη με το φοντου των φοντς (τα mscorefonts ta eixa balei pio prin)
Στην εκτυπωσει αλλα δεν βγαινουν, αλλα ειναι τραβιγμενα και παραξενα, τι να πω...........
Στην τελικη, αν δεν βρω λυση, (plz help find one...) θα ηθελα βοηθεια για να γραψω ενα μικρο προγραμματακι (αν δεν υπαρχει) που να το τρεξω μεσα σε ενα φακελο με αρχεια κειμενογραφου και να μετατρεψει σε ολα τα κειμενα οτι ειναι γραμμενο με μια Α' γραμματοσειτα σε μια Β' , γιατι υποψιαζομαι πως φταινε οι μακ (athens kai GRhelvetica an thimamai kala) fonts . Τι λετε , μηπως φταινε τα φοντς (τα οποια και εγκατεστισα ομως, και ετσι παιζουν τα κειμενα οκ στο ΟΟο)
Τελος, λιγοτερο επιγον, μπορειτε να μου δωσετε συμβουλες η συνδεσεισ που να παω ωστε να κανω την πιο βελτιστη μεταφορα των κειμενων απο το mac στο ubuntu, (mac MS word-> ΟΟο) ? δεν ειμαι μονο κειμενα, ειναι και βολντ, αλλαγες μεγεθων, αφηστε, σαλατα ειναι τα εγγραφα, ηθελα να ηξερα γιατι δεν γραφει σαν τον ανθρωπο μονο μου θελει καθε 5 λεξεις να εχει αλλαγες (μεγεθος, font, B, U, I , klp) ενταξυ, να διαφοροποιησει καποιες λεξεις και ορους, αλλα αυτο παραπαει...