Bus 006 Device 001: ID 1d6b:0001 Linux Foundation 1.1 root hub
Bus 005 Device 001: ID 1d6b:0001 Linux Foundation 1.1 root hub
Bus 004 Device 001: ID 1d6b:0001 Linux Foundation 1.1 root hub
Bus 003 Device 001: ID 1d6b:0001 Linux Foundation 1.1 root hub
Bus 002 Device 001: ID 1d6b:0001 Linux Foundation 1.1 root hub
Bus 001 Device 003: ID 0ac8:3420 Z-Star Microelectronics Corp. Venus USB2.0 Camera
Bus 001 Device 002: ID 07d1:3303 D-Link System
Bus 001 Device 001: ID 1d6b:0002 Linux Foundation 2.0 root hub
! |
Μήνυμα ενημέρωσης προς τον/την Σε παρακαλούμε να διαβάσεις τις οδηγίες προς νεοεισερχόμενους προσεκτικά. Είναι σημαντική η προσάρτηση της υπογραφής με τα χαρακτηριστικά του υπολογιστή σου hardware id (πχ [10ec:8168]), έτσι ώστε να δίνονται συγκεκριμένες πληροφορίες όταν πρόκειται για επίλυση ενός προβλήματός σου. Οι αλλαγές μπορούν να γίνουν από τον πίνακα ελέγχου αλλά και με το αυτόματο script που θα το βρεις παρακάτω.Αυτόματο script υπογραφής |

teokoul έγραψε:εχω κανει κανονικη εγκατασταση στον σκληρο....θα βαλω αν ειναι τα 12.04 να δω αν μου κανει τα ιδια....αλλα ειναι ευκολα?διοτι πριν τα 11.04 ειχα τα 12.10 και ειχα μπερδευτει για αυτο τα αλλαξα....
teokoul έγραψε:...διοτι πριν τα 11.04 ειχα τα 12.10 και ειχα μπερδευτει για αυτο τα αλλαξα....
Σε παρακαλούμε να διαβάσεις τις οδηγίες προς νεοεισερχόμενους προσεκτικά. Είναι σημαντική η προσάρτηση της υπογραφής με τα χαρακτηριστικά του υπολογιστή σου hardware id (πχ [10ec:8168]), έτσι ώστε να δίνονται συγκεκριμένες πληροφορίες όταν πρόκειται για επίλυση ενός προβλήματός σου. Οι αλλαγές μπορούν να γίνουν από τον πίνακα ελέγχου αλλά και με το αυτόματο script που θα το βρεις παρακάτω.
Αυτόματο script υπογραφής

teokoul έγραψε:εχω κανει κανονικη εγκατασταση στον σκληρο....θα βαλω αν ειναι τα 12.04 να δω αν μου κανει τα ιδια....αλλα ειναι ευκολα?διοτι πριν τα 11.04 ειχα τα 12.10 και ειχα μπερδευτει για αυτο τα αλλαξα....

teokoul έγραψε:ειναι λιγο χαζο αλλα γενιικα δεν ξερω απο φορουμ,που φτιαχνω αυτην την υπογραφη?
ubuderix έγραψε:@teocoul
Χρόνια πολλά και καλώς ήρθες στο φόρουμ.
Δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες για τον υπολογιστή σου για αυτόν τον λόγο
!Μήνυμα ενημέρωσης προς τον/την
Σε παρακαλούμε να διαβάσεις τις οδηγίες προς νεοεισερχόμενους προσεκτικά. Είναι σημαντική η προσάρτηση της υπογραφής με τα χαρακτηριστικά του υπολογιστή σου hardware id (πχ [10ec:8168]), έτσι ώστε να δίνονται συγκεκριμένες πληροφορίες όταν πρόκειται για επίλυση ενός προβλήματός σου. Οι αλλαγές μπορούν να γίνουν από τον πίνακα ελέγχου αλλά και με το αυτόματο script που θα το βρεις παρακάτω.
Αυτόματο script υπογραφής
Επίσης τι είδους εγκατάσταση έχεις κάνει εικονική μέσω win δηλαδή wubi η'' κανονική εγκατάσταση στον σκληρό δίσκο ;
Πιστεύω με νέα εγκατάσταση της διανομής ubuntu 12.04 που είναι με υποστήριξη μέχρι το 2017 δεν θα έχεις τέτοιο πρόβλημα.
Η διανομή 11.04 έπαψε να υποστηρίζεται και να παίρνει αναβαθμίσεις