Γεια σας και πάλι, Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ενα πολυμηχάνημα (για εκτυπώσεις και scan και προαιρετικά φαξ) και θα ηθελα να μου προτείνετε καποιο που γνωρίζετε οτι δουλεύει με το ubuntu 8.10 με τιμή κάτω από 100 ευρώ.
Ευχαριστώ πολύ,
S
Τελευταία επεξεργασία από Stella και 05 Ιαν 2009, 17:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
http://openprinting.org/printer_list.cgi << θα βρεις μια μακροσκελής λίστα με μοντέλα εκτυπωτών και πολυμηχανημάτων διαφόρων εταιριών καθώς και το πόσο υποστηρίζονται ή όχι από το Linux.
Προσωπικά συνιστώ HP. Αλλά that's just me.
Γνώσεις ⇛ Linux: Συμπαθητικές ┃ Προγραμματισμός: Συμπαθητικότερες ┃ Αγγλικά: Αστέρι Λειτουργικό ⇛ Ubuntu 10.04 32bit σε HP nw9440 ┃ Ubuntu 10.04 32bit σε Toshiba Satellite U400┃ SLED 11 64bit σε Dell OptiPlex 780
Γεια σου και καλώς όρισες! Θα σου πρότεινα το εξής οικονομικό πολυμηχάνημα: HP OfficeJet 5610 Είναι εκτυπωτής, σαρωτής, φωτοαντιγραφικό και φαξ! Δεν χρειάζεται τίποτα άλλο από το να συνδέσεις την τροφοδοσία και το καλώδιο USB στον Η/Υ. Θα αναγνωριστεί αυτόματα και θα είσαι πανέτοιμη εντός ενός λεπτού. Το έχω δοκιμάσει προσωπικά και έμεινα άναυδος. Γενικά οι συσκευές της HP δουλεύουν άψογα με LINUX.
<Οδηγίες προς νεοεισερχόμενους> | <Οδηγοί χρήσης> DEBIAN "Sid" 32bit σε Sony VAIO VGN-FE11S Intel T2400(1,83 GHz) │ 2GB DDR2 │ NVIDIA GeForce Go 7400 │Intel 3945ABG │Intel 82801G(ICH7 Family) │ TFT 15.4" WXGA
εχω το officejet j5780 μια χαρα δουλευει και εχει οδηγους για linux αλλα αν δεν γεμιζεις τα μελανια μονος σου και αγοραζεις γνησια κοστιζει 55-60 ευρω καθε αλλαγη
manjaro - hp pavilion -geforce 7400 -1,73 dualcore
αγοραζεις μελανι χυμα και τα γεμιζεις για δυο χρονια με 50cc black απο 20cc τα αλλα 3 χρωματα ολα μαζι καμια 30-40ευρω αναλογα απο που τα αγορασεις αλλα καμια φορα θελει καινουριο μελανοδοχειο γιατι βγαζει σφαλμα δοχειου σε εμενα εχει τυχει δυο φορες να το αλλαξω τις υπολοιπες το γεμιζω δεν ξερω τι γινεται με την εγγυηση αλλα δεν νομιζω
manjaro - hp pavilion -geforce 7400 -1,73 dualcore