@ Χρηστες Forum:
Παιδια, το προβλημα που εχει ο Λευτερης ειναι περαν των δικων μου δυνατοτητων. Να σας περιγραψω λιγο την κατασταση, (μιλαγαμε απο τηλεφωνου μεχρι αργα χθες το βραδυ).
Εχει εγκαταστησει ενα driver που κατεβασε απο το site της ΗΡ ακολουθωντας τις οδηγιες απο το site (με εντολες μεσω κονσολας). Σαν αποτελεσμα, εχει ενα εκτυπωτη που τον βλεπει στο System>Administration>Printing...
ο οποιος φαινεται και λειτουργει στο OOfice αλλα οχι σε αλλα προγραμματα (πχ, FFox... οπου στο File>Print δεν εμφανιζει εκτυπωτη).
Κατεβασε το HPLIP και δοκιμασε να συνδεσει τον εκτυπωτη, αλλα δεν τον βλεπει σαν ηδη εγκατεστημενο.
Δοκιμασαμε να τον απεγκαταστησουμε απο το Printing, εδειξε οτι τον απεγκαθιστα, τον βρηκε με το HPLIP>Device Manager>Hpsetup, μονο με Advanced Options>Manual Discovery --Device ID δεδομενη, αλλα στο τελος της διαδικασιας, και αφου εκτυπωσε επιτυχως Test Page... παλι δεν τον βλεπει το HPLIP/Firefox.
Αναψαμε/σβησαμε Η/Υ, εκτυπωτη και επαναλαβαμε... τιποτα! Το γουδι το γουδοχερι...
Υποψιαζομαι οτι εχει να κανει με την manual εγκατασταση του driver αρχικα...
Εδω σταματανε οι γνωσεις μου...
Μπορει καποιος πιο γνωστης να βοηθησει;
Ο Λεφτερης φανταζομαι κοιμαται ακομη, μετα το ξενυχτι που εριξε να κανει το καταραμενο μηχανημα να δουλεψει...

οποτε γραφω εγω για να κερδισει λιγο χρονο.