pros έγραψε:Mike J έγραψε:Κάτι τελευταίο απο εδώ http://www.ubuntu.com/desktop/get-ubuntu/download να επιλέξω 64-bit οταν αποφασίσω να προχωρήσω?έγραψε:Intel Core 2 Duo T9300 2.5 GHz Μνήμη 512
Με τον υπολογιστή της υπογραφής σου, είναι άσκοπο...
Έχει νόημα, μόνο με μνήμη μεγαλύτερη ή ίση από 4 GB
Ο επεξεργαστής είναι 64 bit
Αναφέρεις σωστά την μνήμη;Mike J έγραψε:και απο τα partition που είδες μπορείς να καταλάβεις ποιό να επιλέξω κατα την εγκατάσταση?
Διάβασε προσεκτικά τον οδηγό viewtopic.php?f=9&t=766
Έχεις ήδη 4 πρωτεύοντα διαμερίσματα στον δίσκο, και χρειάζονται σοβαρές ανακατατάξεις...
Η μόνη απλή περίπτωση που βλέπω, είναι αν το sda3, είναι διαμέρισμα για δεδομένα,
να τα μεταφέρεις αλλού και να το χρησιμοποιήσεις για την δημιουργία ενός εκτεταμένου
στο οποίο θα κάνεις τελικά την εγκατάσταση σε λογικά διαμερίσματα.Mike J έγραψε:Αν έχεις κάποια απάντηση αν είναι προτιμότερη η κονονική εγκατάσταση θα το εκτιμούσα ιδιαιτέρως.pros έγραψε:Έχεις κάνει πράγματι μια εικονική εγκατάσταση που ενδείκνυται μόνο για δοκιμές...
Πόσο πιο σαφής μπορώ να γίνω;
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες που μου έδωσες. Οσο για τη μνήμη έχεις δίκιο έχω κάνει λάθος είναι 4GB.Μάλλον θα παραμείνω στα Win 7 και Vista που έχω βάλει. Άν βρώ κάτι σίγουρο θα κάνω την αλλαγή απο την εικονική στην κανονική. Πολύ καλή δουλειά στο Φόρουμ.Συνεχίστε έτσι.