Το ethernet port το ανεφερα γιατι κοιταξα τις προδιαγραφες του στο Internet και βγηκαν καπως.. μασημενες! Δεν λενε καθαρα για ethernet port αλλα για ethernet. Αναφερουν οτι υπαρχει ενα usb-WiFi dongle σαν option, οποτε ισως αυτο ειναι το ethernet capability και μονο.
Γενικωτερα, ο εκτυπωτης ειναι μοντελο του 06, οποτε αν δεν εχει drivers διαθεσιμους τωρα, μαλλον δεν προκειται να... εξει...
Αλλα δεν ειναι καθε ελπιδα χαμενη...
Μου κανει εντυπωση που λες οτι στο χαιρετε, τον βλεπει και ψαχνει για drivers κλπ...
...αλλα μετα, στην εντολη
- Κώδικας: Επιλογή όλων
lsusb
δεν τον βλεπουμε.
Νομιζω οτι επρεπε να τον δειχνει σαν device αλλα χωρις drivers να μην... λαλαει. Ετσι ειχε γινει με μια βιντεοκαμερα στο μακαριτικο το laptop μου.
Δυστυχως, ειμαι καινουριος στο Linux για να βγαλω τα σωστα συμπερασματα που θα σε βοηθησουν. Ελπιζω καποιος απο τους εμπειρους να εχει καποια βοηθεια.
Αν παρεις το δρομο της αλλαγης εκτυπωτη, οι ΗΡ συνεργαζονται εξαιρετικα με το linux, καλυτερα (απο την δικη μου πονεμενη εμπειρια) απο οτι συνεργαζονται με τα Windows. Η ΗΡ εχει φτιαξει το HPLIP το οποιο συνδεσε ενα παρομοιο πολυμηχανημα που εχω σαν network printer μολις του ειπα οτι θελω να εγκαταστησω ενα network printer.
Σε ενα απο τα Windows PC που εχω ακομα στο σπιτι...

Φιλικα
ΜακηςΜ