ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΣΕ CANON IP 4500  Το θέμα επιλύθηκε

...hardware-drivers για περιφερειακά (εκτυπωτές, κάμερες, εξ. σκληροί, κλπ)
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Για την ευκολότερη επίλυση του προβλήματός σας.
Καλό είναι να δημοσιεύσετε τα αποτελέσματα της εντολής στο τερματικό :
lsusb

Re: ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΣΕ CANON IP 4500

Δημοσίευσηαπό fkol k4 » 05 Μαρ 2012, 21:25

NikosEagle έγραψε:οτι και να πεις εχεις δικιο το μυαλο μου δεν λειτουργει μερικες φορες οντως εκτυπωτης canon ip 4500 και εχω και ενα scaner το οποιο κοιταζα εκεινη τη στιγμη να βρω drivers που τους ψαχνω απο μηνες και τα εγραψα αναποδα το Scaner ΗP scanjet 3690 χιλια συγνωμη που σε εμπλεξα

Δεν με μπλέκεις, όλοι μπερδευόμαστε, δουλεύουν σωστά οι συσκευές;
Γνώσεις: Linux: ★★★☆☆ Προγραμματισμός: ★☆☆☆☆ Αγγλικά: ★★★★★
Η υπογραφή μου
Οδηγίες για αρχάριους στο Ubuntu (12.04 LTS)Οδηγοί του forum
Άβαταρ μέλους
fkol k4
antiwinTUX
antiwinTUX

Launchpad: fkol-k4
IRC: fkol_k4
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό NikosEagle » 05 Μαρ 2012, 21:42

Λοιπον το canon ειναι σωστα εγκατεστημενο και το αναγνωριζει ειναι στους εκτυπωτες και τσεκαρισμενος και υπαρχει και εικονιοδιο στο Deaktop του εδωσα και παλι την μια σελιδα να εκτυπωσει και παραμενει στην ουρα και ουτε οι κεφαλες κινουνται με την εντολη.Μου μοιαζει σαν να μην το αφηνει να εκτυπωσει .Δοκιμασα και το Test παραμενει και αυτο στην σειρα να τυπωθει .Κοιταξα την σελιδα δυστυχως δεν το υποστηριζει το μοντελο αυτο και πρεπει να το ανοιξω να δω τα στοιχεια στο chip και να το στειλω μηπως βρουν καποιους drivers που μπορει να το κανω να ειναι συμβατο
NikosEagle
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό NikosEagle » 05 Μαρ 2012, 21:44

το τελευταιο ειναι για το Scaner
NikosEagle
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό fkol k4 » 05 Μαρ 2012, 21:49

Αν και δεν είναι τεχνική λύση, επειδή μου έχει συμβεί μια φορά και με τον δικό μου εκτυπωτή (μηχανήματα του διαόλου :mrgreen: ), κλείστον, βγάλτον από την πρίζα, περίμενε 2-3 λεπτά, κάνε επανεκκίνηση και ξαναπροσπάθησε να εκτυπώσεις κάτι. Αν ούτε τότε, βγάλτον από τους εκτυπωτές του συστήματος και βάλτον από την αρχή, μήπως κάτι δεν ρυθμίστηκε σωστά.
Η υπογραφή μου
Άβαταρ μέλους
fkol k4
antiwinTUX
antiwinTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό NikosEagle » 05 Μαρ 2012, 22:24

οκ
NikosEagle
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό NikosEagle » 05 Μαρ 2012, 23:31

!!!!!!!!!!!! Εγινε οκ με παιδεψε μεχρι να παρει να τυπωσει αλλα ξεκολησε και ολα ΟΚ. Σε ευχαριστω πολυ. Θελω να σε ρωτησω πανω σε αυτο το εξης: Aυτο εχει 5 μελανια μεσα και οταν αναβουν κοκκινο θελουν αλλαγμα ειτε ολα ειτε 1.Οταν τα αλλαζεις εβγαινε μια καρτα που ελεγε μηδενησε τα μελανια δηλ οτι ειναι φουλ και ηταν οκ για εκτυπωση .2) εδω δεν εχω επιλογη (Καρτα) να τυπωσω μονο με μαυρο μελανι .Αυτο εβγαινε στα Windows εδω δεν υπαρχει ηταν καποιο προγραμμα.Βρηκα στο Synaptic ενα που ελεγε refil ink for printers το ενεργοποιησα αλλα δεν εγινε κατι .Καμμια ιδεα??
NikosEagle
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό fkol k4 » 05 Μαρ 2012, 23:36

NikosEagle έγραψε:!!!!!!!!!!!! Εγινε οκ με παιδεψε μεχρι να παρει να τυπωσει αλλα ξεκολησε και ολα ΟΚ. Σε ευχαριστω πολυ. Θελω να σε ρωτησω πανω σε αυτο το εξης: Aυτο εχει 5 μελανια μεσα και οταν αναβουν κοκκινο θελουν αλλαγμα ειτε ολα ειτε 1.Οταν τα αλλαζεις εβγαινε μια καρτα που ελεγε μηδενησε τα μελανια δηλ οτι ειναι φουλ και ηταν οκ για εκτυπωση .2) εδω δεν εχω επιλογη (Καρτα) να τυπωσω μονο με μαυρο μελανι .Αυτο εβγαινε στα Windows εδω δεν υπαρχει ηταν καποιο προγραμμα.Βρηκα στο Synaptic ενα που ελεγε refil ink for printers το ενεργοποιησα αλλα δεν εγινε κατι .Καμμια ιδεα??

Δυστυχώς όχι, ίσως να υπάρχει κάτι από την Canon ή να ξέρει κάποιο άλλο μέλος.
Κάτι αντίστοιχο αντιμετωπίζω κι εγώ, δεν έχω ένδειξη της στάθμης των μελανιών, φαίνονται πάντα άδεια (και στα windows) γιατί είναι από refill και όχι αγορασμένα ξανά από την HP.
Η υπογραφή μου
Άβαταρ μέλους
fkol k4
antiwinTUX
antiwinTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό NikosEagle » 06 Μαρ 2012, 01:47

και εγω ο ιδιος αλλα υπαρχει τροπος μου τον ειπε ο τυπος μηδενιζει αυτος τα μελανια και ειναι σαν γεματα παντα και δεν εχεις σταθμη φουλ απλα ριχνεις μια ματια αν ανβουν κοκκινα στο Printer .
NikosEagle
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Περιφερειακά