simosx έγραψε:1τον: Κάνουμε ότι μπορούμε να σε βοηθήσουμε. Όταν τα παίρνεις στο κρανίο και φωνάζεις απελπισία δε βοηθάει κανένα, και πολύ περισσότερο δε βοηθάει εμάς.
2ρον: Πιστεύω ότι όταν κάνεις τις ρυθμίσεις στο router επιλέγεις μετά να αποθηκευτούν, έτσι δεν είναι;
3τον: Αν δεν έχεις κάνει κάποια πατέντα ρύθμιση στο Ubuntu, τότε πρέπει να δουλέψει αυτόματα. Το σημαντικό είναι από την πλευρά του Ubuntu να δουλέψει αυτόματα. Ελπίζω να θυμάσει τυχόν ρυθμίσεις με το χέρι, κτλ που πιθανά να έκανες.
1o. Φυσικα και το αναγνωριζω. Σας βγαζω το καπελο για τις φιλοτιμες σας προσπαθειες. Απο οτι εγραψα τα παραπανω δεν κατηγορω κανενα!
Απλα ειμαι εκ φυσεως φωνακλας και βγαζω το αχτι μου με το ετσι. ετσι διασκεδαζω την απελπισια μου. Αλλα και παλι εχεις δικιο ομως. Συγνωμη.
Επι την ευκαιρια... να γνωριζετε οτι στον κοσμο των κωφων ειμαστε τρομερα αυθορμητοι εξου και την παρατηρηση.

2ο. Εμ... φυσικα εκανα αποθηκευση. Αλλα κατι παιζουν το ρουτερ. Ειδωμεν. Αλλα πλησιαζω επιτελους στην επιλυση και αυτο παλι χαρη σε σας!
3ο. χμμμ.... χμμμ.... εεε...?? να θυμηθω οτι εκανα με το χερι?? λιγακι δυσκολο αφου 3 μερες τωρα παιδεψα κι εκανα 1002 πραγματα αλλαξαν. Αλλα πιστευω οταν επιλυθει και λειτουργει απροσκοπτα ακομα και με αναβαθμισεις αλλα και με επανεκκινηση. Τοτε θα τα γραψω σε χαρτι μπας κι στο μελλον...!
και παλι σας ευχαριστω πολυ.