από ean » 27 Φεβ 2010, 13:43
Πραγματοποίησα τις εργασίες ανάκτησης των "χαμένων" αρχείων μου και με το photorec, σύμφωνα με τις οδηγίες που μου δώσατε. Τα αποτελέσματα και με αυτό το πρόγραμμα ήταν εντυπωσιακά. Και επιπλέον επανέφερε και τα αρχεία mp3. Επανεκτήθηκαν 30000 αρχεία ( τα περισσότερα μη χρήσιμα ). Ποσοστό ανακτηθέντων αρχείων σε σύγκριση με τα "χαμένα" αρχεία μου δεν είναι εύκολο σήμερα να προσδιοριστεί εξ αιτίας του μεγάλου όγκου τους και της μη ύπαρξης των αρχικών αρχείων. Με μια πρόχειρη εμπειρική εκτίμηση μπορώ να αναφέρω ότι έχει επανακτηθεί το μεγαλύτερο ποσοστό. Στο μέλλον ίσως μπορέσω να γίνω πιο συγκεκριμένος και ίσως συγκρίνω και τα αποτελέσματα των δύο προγραμμάτων. Χρειάζεται χρόνος.
Και πάλι ευχαριστώ όσους βοήθησαν στην επίλυση του προβλήματος.Σημ. Παρακαλείται ο sokoban4ever να απαντήσει. Η ολοκλήρωση του θέματος , έστω και θεωρητικά, έχει ιδιαίτερη αξία. Off topic:Φίλε giannis12a
Σ' ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και τη βοήθειά σου. Μπορεί να είμαι αρχάριος στο Linux αλλά γνωρίζω να χειρίζομαι μικρά προβλήματα και μικρές “κρίσεις”. Το θέμα που θέτεις το έχω απαντήσει σε προηγούμενες δημοσιεύσεις μου : viewtopic.php?f=16&t=10029&start=10#p103871 και viewtopic.php?f=16&t=10029&start=30#p105157
Η μόνιμη εγκατάσταση του Ubuntu 9.10, οι προσπάθειες ανάκτησης των αρχείων με το foremost,αλλά και οι δικές σου υποδείξειςκαθώς και οι οδηγοί χρήσης του photorec, μου πρόσφεραν τις στοιχειώδεις γνώσεις ώστε σχετικά εύκολα να πραγματοποιήσω την ανάκτηση και μ' αυτό το πρόγραμμα, χωρίς να έχω την ανάγκη υποβολήςκαι νεων ερωτημάτων.
Επιπλέον σημείωσε πως, ενώ είχα αρχίσει τις προσπάθειες επίλυσης του προβλήματος με το foremost με τις οδηγίες του vagrale13, δεν θα ήταν ευγενικό και δεοντολογικό να αγνοήσω, στο μέσον της διαδικασίας, την εθελοντική βοήθειά του.
Πάντως, πίστεψέ με, σ' ευχαριστώ παρα πολύ για τη βοήθειά σου!
Τελευταία επεξεργασία από
ean και 27 Φεβ 2010, 19:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Γνώσεις ⇛ Linux:Χαμηλό ┃ Προγραμματισμός: Όχι ┃ Αγγλικά:Μέτρια
Ubuntu 14.04, 64 bit │Intel Core 2 Duo E6300 1,86 Gh │RAM 3 Gb
Nvidia GeForce 9600 GT │ Philips 190CW TFT 19' 1440x900