από georginiogr » 06 Φεβ 2010, 09:16
Άνοιξα το synaptic και έκανα αναζήτηση windows mobile sync. Μου έβγαλε κάποιες εφαρμογές για εγκατάσταση, αλλά φοβάμαι τα πειραματιστώ μήπως και κάνω καμιά ζημιά στο όλο λειτουργικό σύστημα, το οποίο ομολογώ σαν νέος χρήστης του Linux με έχει καταενθουσιάσει με την ταχύτητα και τη σταθερότητά του. Επίσης έχω την εξής απορία. Εαν εγκαταστήσω κάτι απο synaptics και δω μετά οτι δεν κάνει τη δουλειά που θέλω, μπορώ να το απεγκαταστήσω απο το μηχάνημά μου χωρίς να επηρεαστεί το σύστημά μου? Μένουν κάποια κατάλοιπα απο την απεγκατάσταση? Με ποιό τρόπο κάνω την απεγκατάσταση? Είμαι λίγο off topic, αλλά οι απανήσεις σε αυτά τα ερωτήματα θα με φέρουν ποιό κοντά στη λύση του προβλήματός μου όσον αφορά τη σύνδεση και το συγχρονισμό του PDA μου με το Ubuntu 9.10 που έχω εγκατεστημένο.
Γνώσεις ⇛ Linux: Χαμηλό ┃ Προγραμματισμός: Όχι ┃ Αγγλικά: Μέτρια
Λειτουργικό σε Η/Υ ϰ μοντέλο⇛ Linux Mint 16 (64Bit) σε Toshiba Satellite L50-A-19N
Προδιαγραφές ⇛ Intel Core i7-4700MQ ┃ RAM 8GB DDR3L (1,600 MHz) ┃Κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce GT 740M 2048 MB┃Σκληρός δίσκος 750 GB 5,400 rpm ┃ Network adapter - Atheros 802.11b/g/n, Gigabit Ethernet LAN ┃ 15.6" TFT HD ┃