ευχαριστω

despoina1 έγραψε:
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!εχω προβλημα με τα φλασακια μου και δεν ξερω τι αλλο να κανω.το προβλημα ειναι το εξης: πριν λιγο καιρο μου ειχε εμφανισει μηνυμα για ϊο.εκανα φορματ μονη μου και τα πηγα στο καταστημα που τα αγορασα για να κοιταξουν και αυτοι αν οντως ειχαν ϊο.απο τοτε και αναλογα σε πιο υπολογιστη θα τα χρησιμοποιησω(σε μερικουσ εμφανιζει μυνημα σε αλλουσ οχι) εμφανιζει μηνυμα για ϊο.οταν ψαχνω ομωσ δεν βρισκω ϊο σε κανενα απο τα δυο..τι μπορω να κανω;

aspd έγραψε:στο ubuntu 10.04 όταν θέλω να βγάλω ένα φλασάκι, πάω τοποθεσίες, κάνω δεξί κλικ στο όνομά του, αλλά μετά δεν εμφανίζει μενού για ασφαλή αφαίρεση, αλλά ανοίγει το φλασάκι και πρέπει μετά να πατήσω ένα τριγωνάκι προς τα πάνω που είναι μετά από το όνομα του φλασακίου στην αριστερή μεριά για να γίνει αποπροσάρτησή του.
Αυτή είναι η standard διαδικασία για αποπροσάρτηση; στο ubuntu 9.04 από το μενού τοποθεσίες είχα κατευθείαν δυνατότητα να κάνω ασφαλή αφαίρεση.
Μερικές φορές δεν εμφανίζει το τριγωνάκι καθόλου και βγάζω το φλασάκι κατευθείαν.

! |
Μήνυμα ενημέρωσης προς τον/την despoina1 Σε παρακαλούμε να διαβάσεις τις οδηγίες προς νεοεισερχόμενους προσεκτικά. Είναι σημαντική η προσάρτηση της υπογραφής με τα χαρακτηριστικά του υπολογιστή σου hardware id (πχ [10ec:8168]), έτσι ώστε να δίνονται συγκεκριμένες πληροφορίες όταν πρόκειται για επίλυση ενός προβλήματός σου. Οι αλλαγές μπορούν να γίνουν από τον πίνακα ελέγχου αλλά και με το αυτόματο script που θα το βρεις παρακάτω.Αυτόματο script υπογραφής |

[/quote]simosx έγραψε:
Ο άλλος τρόπος είναι να κάνεις δεξί κλικ σε ελεύθερο χώρο στην πάνω μπάρα, και να προσθέσεις μικροεφαρμογή (applet). Από τη λίστα επιλέγεις την μικροεφαρμογή Προσάρτησης και αποπροσάρτησης (Disk Mounter),
οπότε μπορείς από την πάνω μπάρα εύκολα με ένα κλικ να κάνεις την αποπροσάρτηση.

aspd έγραψε:
Τα παραπάνω δούλεψαν μια χαρά στο ubuntu 10.04. Τώρα που έβαλα ubuntu 12.04 gnome classic, no effects, πώς θα μπορούσα να βάλω μικροεφαρμογή για να αποπροσαρτώ το φλασάκι;