Επειδή πριν από καιρό απογοητεύτηκα από τις υπόλοιπες διανομές είπα να βάλω το 6.06 LTS. Με την διανομή αυτή είχα τα εξής πλεονεκτήματα.
α) προσαρτούσε αυτόματα τον εξωτερικό σκληρό (φορμαρισμένο σε NTFS) και μπορούσα να αντιγράψω τα αρχεία που με ενδιέφεραν. Δεν μπορούσα να τον χρησιμοποιήσω αλληλεπιδραστικά, ωστόσο στην παρούσα φάση με ενδιέφερε μόνο να πάρω κάποια αρχεία από τον δίσκο και
β) Έχω μια κάρτα pcmcia OvisLink WL-8000PCM και μπορούσαν να συνδεθώ στο ίντερνετ ασύρματα κάνοντας τις απαιτούμενες ρυθμίσεις (δηλαδή επέλεγα το δίκτυο, τύπο κλειδιού δεκαεξαδικό, έβαζα το κλειδί δηλ το password που είχα επιλέξει, και τέλος επέλεγα αυτόματη σύνδεση και όλα μια χαρά). Από την ημέρα που έπρεπε λόγο δουλειά να βλέπω κάποια video στο δίκτυο σε flash player άρχισαν όλα!!! Επειδή λοιπόν η αναβάθμιση που μου πρότεινε ήταν στο flash player το 10 και η διανομή δεν το υποστήριζε αποφάσισα ότι έπρεπε να περάσω στην 8.04 (δεν μου αρέσει να αλλάζω συχνά διανομές και προτιμώ τις LTS) και τότε άρχισαν τα προβλήματα. α) δεν μπορεί να προσαρτηθεί ο ίδιος δίσκος!!! ακόμη και με την προσθήκη κάποιων προγραμμάτων!!! β) ακόμη και με τις ίδιες ρυθμίσεις δεν μπορώ να μπω στο δίκτυο ασύρματα!!! ενώ έβλεπε την κάρτα μου η έκδοση 6.06 και μπορούσα εύκολα να συνδεθώ!!!
Πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω!!!