Αχχχχχχχχ αυτή η Logitech.......

...hardware-drivers για περιφερειακά (εκτυπωτές, κάμερες, εξ. σκληροί, κλπ)
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Για την ευκολότερη επίλυση του προβλήματός σας.
Καλό είναι να δημοσιεύσετε τα αποτελέσματα της εντολής στο τερματικό :
lsusb

Αχχχχχχχχ αυτή η Logitech.......

Δημοσίευσηαπό Mokou » 03 Ιαν 2009, 15:05

Σίγουρα και εσείς παιδιά θα έχετε πάρει στα χέρια σας ποντίκια της Logitech και θα έχετε εκπλαγεί , πιστεύω ότι αυτή η εταιρία εκτός του ότι είναι υπέροχη είναι και απολύτως συμβατή με την ubuntu (διορθώστε με αν κάνω λάθος).Πήρα τώρα το g5 και έχω μείνει μ..... το ποντίκι είναι θεός,ειδικά οι επιλογές για αυξομείωση βάρους και ταχύτητας είναι ότι πρέπει .Επίσης η εταιρία έχει καλά ηχεία.Παρακαλώ γράψετε τις απόψεις σας.
Γνώσεις ⇛ Linux: Χαμηλό ┃ Προγραμματισμός: Όχι ┃ Αγγλικά: Καλά
Λειτουργικό σε Η/Υ ϰ μοντέλο:Ubuntu Mate 14.10
Προδιαγραφές ⇛Intel(R) Core(TM) i7-2600K CPU @ 3.40GHz,Nvidia Z68X-UD5 ,Nvidia Geforce 560 .

When you are a leader,you can become everything you want
Άβαταρ μέλους
Mokou
punkTUX
punkTUX

Εκτύπωση

Re: Αχχχχχχχχ αυτή η Logitech.......

Δημοσίευσηαπό digibill » 03 Ιαν 2009, 21:40

Εγώ έχω ένα Logitech Media Keyboard το οποίο έχει μερικά custom πλήκτρα (Internet: stop, refresh -Media: play, pause, stop, previous, next, mute, volume +/- -Office: Mail, Home, Calculator) τα οποία λειτουργούν γενικά στο σύστημα, χωρίς να ρυθμίσω εγώ κάτι! Δεν μου λειτουργούν τα πλήκτρα του ιντερνετ και επίσης δεν λειτουργούν οι εναλλακτικές λειτουργίες των F- keys (πατώντας ένα πλήκτρο F- lock υποτίθεται ότι τα F1-F12 κάνουν άλλες λειτουργίες όπως save, undo, έναρξη word κλπ κλπ, κάτι το οποίο όμως δεν λειτουργεί.... )

Πάντως η ποιότητα κατασκευής, το desing και η χρηστικότητα είναι όντως πολύ καλά! Και επιπλέον το γεγονος ότι τα περισσότερο λειτουργούν στο ubuntu χωρίς κάποια ιδιαίτερη προσπάθεια, επίσης πολύ θετικό! :D
http://darktable.sourceforge.net/www.yiannakos.gr
Σύστημα:AMD Ryzen 5 1600, 16GB DDR4 RAM, ASUS PRIME B350 Plus m/b, nVidia GeForce GTX 1070 Ti 8GB
http://petition.stopsoftwarepatents.eu/351004340091/
Άβαταρ μέλους
digibill
seniorTUX
seniorTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό headless » 03 Ιαν 2009, 22:51

Εγώ έχω αυτό και μπορώ να πώ οτι δε θα το άλλαζα με τίποτα.
Γνώσεις ⇛ Linux: Καλές ┃ Προγραμματισμός: Μέτριος ┃ Αγγλικά: Καλά
Λειτουργικό: debian wheezy/sid 64-bit (en_US.utf8)
Προδιαγραφές ⇛ CPU: 2x Intel Core2 Duo CPU E8400 3.00GHz │ RAM 3965 MiB │ ASUS INC. P5QL/EPU
Κάρτα γραφικών: nVidia GF104 [GeForce GTX 460] [10de:0e22]
Δίκτυα: eth0: Realtek RTL8111/8168B PCI Express Gigabit Ethernet controller [10ec:8168]
My Blog
Άβαταρ μέλους
headless
powerTUX
powerTUX

Launchpad: headl3ss
IRC: h3adl3ss
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό digibill » 03 Ιαν 2009, 23:00

headless έγραψε:Εγώ έχω αυτό και μπορώ να πώ οτι δε θα το άλλαζα με τίποτα.

Λειτουργούν όλα τα έξτρα του κανονικά? Τα πλαινά κουμπιά στο mouse?
http://darktable.sourceforge.net/www.yiannakos.gr
Σύστημα:AMD Ryzen 5 1600, 16GB DDR4 RAM, ASUS PRIME B350 Plus m/b, nVidia GeForce GTX 1070 Ti 8GB
http://petition.stopsoftwarepatents.eu/351004340091/
Άβαταρ μέλους
digibill
seniorTUX
seniorTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό sparus » 04 Ιαν 2009, 02:34

Εγώ έχω αυτό. Πολλά από τα πλαϊνά κουμπιά δε λειτουργούν. Λειτουργούν όμως αυτά για τη μουσική οπότε μικρό το κακό.
Με το keytouch πολλά περισσότερα πλήκτρα επανακτούν τη λειτουργία τους. Ακόμα και τα εναλλακτικά F-keys.
Debian Squeeze (64bit)/ Ubuntu 10.10 (32bit)
AMD Athlon 64 (3200+) / Asus A8N5X / Gainward GeForce 6500 / 2GB DDR
Άβαταρ μέλους
sparus
dudeTUX
dudeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό vista killer » 05 Ιαν 2009, 14:48

Ηθελα να αλλάξω ποντίκι και έκανα το λάθος και πείρα microsoft και τώρα θέλω να πάω να τους το πετάξω στο κεφάλι...
Άβαταρ μέλους
vista killer
saintTUX
saintTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό ftso » 08 Ιαν 2009, 00:03

Πολύ καλή η Logitech, ειδικά σε ηχεία...
Δεν λέω, ποντίκια και πληκτρολόγια εξίσου καλά, αλλά λόγο περιέργων σχημάτων και υψηλής τιμής προτιμώ αυτά της M$...
Έτσι δεν τα λυπάμαι τουλάχιστον και όταν τα βαράω :lol:
Άβαταρ μέλους
ftso
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

IRC: ftso
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό bullgr » 09 Ιαν 2009, 15:05

Για τη logitech ένα έχω να πω: Φοβερά τα ποντίκια τους αλλά τα πληκτρολόγιά τους δεν λένε και πολλά... Και ειδικά εάν τα συγκρίνουμε με τα πληκτρολόγια της Microsoft...

Εγώ έχω αγοράσει πρόσφατα αυτό: http://www.microsoft.com/hardware/mouse ... px?pid=095
Εντάξει είναι microsoft (μπλιαχ) αλλά είναι το καλύτερο πληκτρολόγιο από άποψη αίσθησης και εργονομίας που έχω χρησιμοποιήσει ποτέ μου. Και έχω χρησιμοποιήσει άπειρα πληκτρολόγια λόγω δουλειάς και διάφορων χώρων εργασίας. Από logitech & microsoft έως και κλάειν-μάειν πληκτρολόγια και ποντίκια.

Το συμπέρασμα που έχω βγάλει; Ο τελειότερος συνδυασμός είναι ποντίκι της logitech και πληκτρολόγιο της microsoft. Μιλάμε για την απόλυτη ευχαρίστηση...
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ... HASTA SIEMPRE...
Άβαταρ μέλους
bullgr
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό mathpoet » 09 Ιαν 2009, 16:11

Χαιρετώ τα καλύτερα παιδιά της πληροφορικής. Συνεχίστε την καλή δουλειά.... ;)

Σαν 1ο post ήθελα να γράψω κάτι πιο θετικό, αλλά ενώ ήμουν fan της εταιρείας, τελευταία έχω αρχίσει να δυσανασχετώ. Έχω το mx revolution και μου έκαναν πρόσφατα δώρο το g11 και δεν παίζει κανένα από τα 2 σωστά (μεσαίο κουμπί και num pad αντίστοιχα). Μέχρι την 8.04 διόρθωνα το πρόβλημα στο ποντίκι με το btnx, αλλά με το νέο X.Οrg πάει κι αυτό. Με το evdev δεν έχω πειραματιστεί ακόμα. Επίσης με το ποντίκι υπάρχει πρόβλημα ακόμα και σε windows και η συμπεριφορά της εταιρείας ήταν μέχρι την τελευταία φορά που τσέκαρα, απαράδεκτη.
mathpoet
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό chazisop » 10 Ιαν 2009, 08:04

Σήμερα αγόρασα το Logitech Corded Wave. Το επέλεξα για το καλύτερο συνδυασμό εργονομίας και τιμής , μιας και γράφω κώδικα και σε forums όλη τη μέρα , οπότε η άνεση είναι σημαντική για μένα.

Τα βασικά πλήκτρα παίζαν μια χαρά μόλις το συνέδεσα , εκτός από το Super . Το keytouch δε με βόλεψε τόσο πολύ σαν πρόγραμμα και γι' αυτό βρήκα ένα άλλο closed source , το HIDpoint . Αυτό είχε το μοντέλο μου έτοιμο και όλα τα πλήκτρα τώρα δουλεύουν στην εντέλεια. Το σχήμα στα πρώτα 10 λεπτά μου φαινόταν περιέργο και δε μπορούσα να πληκτρολογήσω τόσο καλά αλλά τώρα το συνήθισα.
Επίπεδο Γνώσεων: Linux: Μέτριο / Προγραμματισμός: Ναι / Αγγλικά:Καλά
Ubuntu 8.10 Intrepid Ibex
Intel Core2 6400 @ 2.13GHz , 3GB RAM , Nvidia 7600 GT , 2 x 120GB Western Digital hdd , 1x1TB Seagate hdd
chazisop
punkTUX
punkTUX

Εκτύπωση

Επόμενο

Επιστροφή στο Περιφερειακά