Καλησπέρα στην κοινότητα.Χρήστης ubuntu εδώ και περίπου 2 χρόνια, αλλά πέρα για πέρα αρχάριος.
Χθες δοκίμασα και εγκατέστησα την 13.10, ενώ είχα την 12.04.Η εγκατάσταση έγινε με cd, αλλά χωρίς τη χρήση ιντερνετ.Από διαπίστωσα ήταν λάθος μου, γιατί πολλά πράγματα δεν εγκαταστάθηκαν (flash player, rar programm κλπ.).Το τεράστιο πρόβλημά μου είναι όμως το εξής:
Όταν πατάω το "β" μου βγάζει "βγ".Αν πατήσω παρατεταμένα το "β", βγάζει βγγγγγγγγγ.
Όταν πατάω "ν" μου βγάζει "νη".Αν πατήσω παρατεταμένα το "ν", βγάζει νηηηηηηηηηηηη.
Το ίδιο συμβαίνει αν πατήσω τα "β, γ".
Όταν πατάω "7" στο num, μου βγάζει "78".Επίσης στο num όταν πατάω "*", βγάζει "*/".
Όταν πατάω "shift" και απόστροφο, μου βγάζει +".Όταν πατάω σκέτα απόστροφο μου βγάζει ='.
Τα ψιλοπροβληματάκια ξεκίνησαν από την έκδοση 12.04, αλλά μόνο με τα β, γ, ν, η.
Σκέφτηκα πως οφειλόταν, για κάποιο λόγο(αρχάριος γαρ) στο λειτουργικό, για αυτό και έβαλα την έκδοση 13.10.
Έδωσα (μετά από βοήθεια σε άλλο φόρουμ τεχνολογικής φύσεως) την εντολή sudo apt-get update και περάστηκαν κάποια πράγματα.
Επίσης επέλεξα να τρέξω από το cd (13.10) την δοκιμαστική λειτουργία και το πρόβλημα παρέμενε.
Στο terminal κάνει ακριβώς το ίδιο.
Μπορείτε να βοηθήσετε για να καταλάβω αν είναι πρόβλημα του λειτουργικού ή του laptop;
ΥΓ1: Ο υπολογιστής είναι hp dv6 (laptop) amd athlon II, 3 gb ram, 512 κάρτας γραφικών ATI.
ΥΓ2: Μου είπαν επίσης να δοκιμάσω να περάσω τα windows για να δω αν το κάνει.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

. Με τον τρόπο αυτό βοηθάμε κάποιον να βρει εύκολα τη λύση σε παρόμοιο θέμα απλά πατώντας πάνω στο πράσινο τικ.