από klaipelas » 04 Ιαν 2010, 15:38
Χρονια πολλα και καλη χρονια σε ολους στην κοινοτητα. Εχω ενθουσιαστει πολυ με το linux και με τη βοηθεια πολλων οδηγων εδω μεσα εχω καταφερει αρκετα οσων αφορα τη λειτουργια τους. Αυτο που δεν εχω καταφερει ειναι να δουλεψει η καμερα μου ειτε στο skype ειτε στο amsn. Το θεμα εχει συζητηθει παλαιοτερα εδω
viewtopic.php?f=16&t=7782&hilit=trust. Εχω τις τελευταιες εκδοσεις για skype-amsn και στο cheese δουλευει και η καμερα και ο ηχος. Αποφασισα λοιπον αφου δεν ηταν δυνατο να λυθει το προβλημα μου (εκτος αν κατι νεοτερο μπορω να δοκιμασω) να αγορασω νεα καμερα απολυτως συμβατη με linux που να τη συνδεσω και χωρις να προβω σε πολλες ρυθμισεις να δουλεψει. Εδω λοιπον χρειζομαι την βοηθεια σας, ποιες μου προτεινεται να επιλεξω απο e-shop η αλλο καταστημα και αν υπαρχει καπου καταλογος καμερων με τα μοντελα συμβατα με linux! Ευχαριστω πολυ

Γνώσεις ⇛ Linux: Μέτριο ┃ Προγραμματισμός: Όχι ┃ Αγγλικά: Καλά
Λειτουργικό ⇛ Ubuntu U.E 3.4 (12.04) 64bit - (Windows 7 Ultimate) VMWare Workstation
Προδιαγραφές ⇛ Intel(R) Core(TM) i7 CPU 920 @ 2.67GHz ┃ MSI Eclipse SLI ┃ Gainward GTX-285 2 GB ┃ Ram 6GB ┃ HD Audio ┃ TFT 22'' 1680Χ1050