Γιατι σε σχεδον λιγοτερο απο ενα μηνα που μπηκα στον κοσμο του linux και συγκεκριμενα στο ubuntu 9.10 εχω κανει πολυ περισοτερα πραγματα με το ubuntu παρα με τα windows που ειχα τοσα χρονια.
Πολλα ειτε δεν μπορουσαν να γινουν καθολου ειτε δεν μπορουσα να βρω ευκολα πληροφοριες για το πως θα το κανω και εννοειται πως με το παραμικρο λαθος <<πηγαινες>> για φορματ.(πολλοι που χρησιμοποιουν windows,το κανουν ποιο συχνα και απο restart.
Χαρη στην πληρη υποστηριξη μεσα απο το forum βρηκα πολυ ευκολα λυσεις,εφερα τον υπολογιστη μου στα μετρα μου οπως τον θελω ΕΓΩ(και οχι οπως μου τον πλασαρει η microsoft).
Μεσα απο τα How to... μαθαινω να το χρεισιμοποιω και να κανω διαφορες αλλαγες που θελω .
Μεσα απο το forum ρωταω καθε απορια που εχω η καποιο προβλημα που αντιμετωπιζω.
Για ολα τα παραπανω θα ηθελα να πω ενα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε ολους.
Και θα ηθελα να μοιραστω μαζι σας καποιες <<μικρες>> αλλαγες που εκανα στο pc και εννοειται μπορει να κανει ο καθενας.(Οι ποιο εμπειροι τα εχουν ξαναδει αυτα αλλα για καποιον <<νεο>>σαν εμενα ειναι σημαντικο).
Τα παρακατω εχουν γινει στο δευτερο laptop που εχω:ACER ASPIRE 7736ZG Eχει αποκλειστικα ubuntu 9.10
1. Aλλαγη θεματος και παρασκηνιου επιφανειας εργασιας.

2. Αλλαγη xsplash.
Aυτο..

Αντι για αυτο..

Και πολλα αλλα.....
Και για τους υπολοιπους <<νεους>> σαν εμενα θυμηθητε αυτο:
<<Ρωτωντας 'πας στην πολη>>