ubuntu kafe

...οδηγοί-προτάσεις-ιδέες-σχόλια για το forum, την κοινότητα, το ubuntu

Συντονιστής: Geochr

Re: ubuntu kafe

Δημοσίευσηαπό Nisok » 14 Νοέμ 2010, 18:52

babismk έγραψε:, νομίζω όμως ότι εμείς οι νεότεροι στο ubuntou δικαιούμαστε συχωροχάρτι!!

Δεν νομίζω ο logari να είπε κάτι με αυστηρό ύφος. Ίσα ίσα είναι από τους πιο πράους ανθρώπους μέσα στην κοινότητα.
Κανείς δεν χρειάζεται συγχωρόχάρτι εδώ μέσα.
Συνέχισε ότι κάνεις χωρίς να φοβάσαι να πεις την γνώμη σου, είτε να προτείνεις νέες ιδέες.
Άβαταρ μέλους
Nisok
Διαχειριστής
Διαχειριστής

IRC: nisok
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό babismk » 14 Νοέμ 2010, 19:26

Nisok έγραψε:
babismk έγραψε:, νομίζω όμως ότι εμείς οι νεότεροι στο ubuntou δικαιούμαστε συχωροχάρτι!!

Δεν νομίζω ο logari να είπε κάτι με αυστηρό ύφος. Ίσα ίσα είναι από τους πιο πράους ανθρώπους μέσα στην κοινότητα.
Κανείς δεν χρειάζεται συγχωρόχάρτι εδώ μέσα.
Συνέχισε ότι κάνεις χωρίς να φοβάσαι να πεις την γνώμη σου, είτε να προτείνεις νέες ιδέες.

δεν το είδα έτσι ίσα ίσα έχω μάθει να ακούω και να σέβομαι την άποψη εκείνου που έχει την εμπειρία και σίγουρα ο logari έχει στο φόρουμ κάποια παραπάνω πάντως δεν υπάρχει πρόβλημα από εμένα και ελπίζω να μην δημιούργησα εγώ κάτι χωρίς να το θέλω! πάντως σε ευχαριστώ!
Γνώσεις ⇛ Linux: Χαμηλό ┃ Προγραμματισμός: Όχι ┃ Αγγλικά:Μέτρια
Λειτουργικό Ubuntu 10,4 μοντέλο:sony vaio vgn-fs315S
Επεξεργαστής Intel pentium M750 1,86 GHZ │ Μνήμη SDRAM 1GB/MO│ Κάρτα Γραφικών GeForce 6400 TurboCache│ Κάρτα Ασύρματη NAI │ Κάρτα Ήχου Ναι│ Οθόνη & Ανάλυση 15,4"WXGA X-black LCD
babismk
babeTUX
babeTUX

IRC: babismk
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό logari81 » 14 Νοέμ 2010, 22:00

Νομίζω ότι δεν υπάρχει καποια παρεξήγηση. Σχεδόν όλοι συμφωνούμε ότι γενικά το GNU/Linux χρειάζεται κάποιο είδος διαφήμισης/διάδοσης, απλώς η παρατήρησή μου είχε να κάνει με τα τεχνικά μέσα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για αυτον τον σκοπό.

Πάντως πιστεύω ότι εκεί που πραγματικά υστερούμε είναι η φυσική παρουσία, δηλαδη συναντήσεις σε πραγματικά καφέ κι όχι σε ηλεκτρονικά.

@dtrzG: δεν γνωρίζω την απάντηση στο ερωτημά σου ως προς το άλλο νημα.
http://opensourceecology.org/

Λειτουργικό: Ubuntu 10.04 lucid 64-bitΠροδιαγραφές: 4x Intel Core i5 CPU M 450 2.40GHz ‖ RAM 3696 MiB ‖ Lenovo KL3 - LENOVO IdeaPad Y560
Κάρτα γραφικών: ATI Device [1002:68c0]Ασύρματο: wlan0: Atheros Inc. AR928X Wireless Network Adapter (PCI-Express) [168c:002a] (rev 01)
logari81
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό babismk » 15 Νοέμ 2010, 09:05

logari81 έγραψε:Νομίζω ότι δεν υπάρχει καποια παρεξήγηση. Σχεδόν όλοι συμφωνούμε ότι γενικά το GNU/Linux χρειάζεται κάποιο είδος διαφήμισης/διάδοσης, απλώς η παρατήρησή μου είχε να κάνει με τα τεχνικά μέσα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για αυτον τον σκοπό.

Πάντως πιστεύω ότι εκεί που πραγματικά υστερούμε είναι η φυσική παρουσία, δηλαδη συναντήσεις σε πραγματικά καφέ κι όχι σε ηλεκτρονικά.

@dtrzG: δεν γνωρίζω την απάντηση στο ερωτημά σου ως προς το άλλο νημα.

Δυστυχώς η φυσική συνάντηση δεν είναι πάντα εύκολη λόγο των αποστάσεων αλά και των υποχρεώσεων του κάθε ενός απ'ο εμάς (καλό θα ήτανε βέβαια) αλά μπορεί σε τοπικό επίπεδο να γίνετε λίγο πιο ανώδυνα,αρκεί να υπάρχει αναφορά χρηστών GNU/Linux ανα περιοχή! εδώ πχ στην Κρήτη σίγουρα υπάρχουν πολλοί αλά ποιος τους τους βρίσκει.
κάποιος πρέπει να το αναλάβει και να γίνει έργο, ιδέες υπάρχουν πάντος και το εδώ καφέ είναι χώρος που μπορούμε να τα λέμε μέχρι να τα βρούμε!
Επεξεργαστής Intel pentium M750 1,86 GHZ │ Μνήμη SDRAM 1GB/MO│ Κάρτα Γραφικών GeForce 6400 TurboCache│ Κάρτα Ασύρματη NAI │ Κάρτα Ήχου Ναι│ Οθόνη & Ανάλυση 15,4"WXGA X-black LCD
babismk
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό babismk » 16 Νοέμ 2010, 08:45

δεν ειναι καθόλου ωραίο και ουτε τιμά κάποιον να ειρωνεύεται εκείνον που η γνώσεις του σε ένα θέμα είναι λιγοστές! και το λέω γενικά όχι γιατί με πείραξε κάτι αλά γιατί μια κακή πινελιά μπορεί να χαλάσει μια πολύ ωραία εικόνα!.. ίσως χρειάζομαι μεταφραστή στα κάκιστα αγγλικά μου αλά αυτό δεν με κάνει λιγότερο άνθρωπο αγγλικά μπορεί να μάθει κανείς πιο εύκολα από το να μάθει να είναι άνθρωπος.

εγώ συνεχίζω το :geek: :geek: :geek: :geek:
Τελευταία επεξεργασία από pros και 16 Νοέμ 2010, 10:21, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
Αιτία: Αφαίρεση ετικετών [/size][/color] Βλέπε κανόνες λειτουργίας και οδηγίες για νεοεισερχόμενους στο φόρουμ!
babismk
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό babismk » 01 Δεκ 2010, 09:57

ψάχνοντας να βρω κάτι για την μικρή μου κόρη (2 ετών) έπεσα πάνω στο Qimo αρκετά καλή δουλεία. δεν ξέρω βεβαίως κατά πόσο υποστηρίζετε και πόσο free είναι??? αλά σκέφτομαι πολύ σοβαρά να το εγκαταστήσω σε κάποιο laptop...........μήπως έχει κανείς κάποια σχετική εμπειρία?
babismk
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Προηγούμενη

• ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
    ΠΡΟΒΟΛΕΣ
    ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Επιστροφή στο Γενικά