Αποχώριση από την ομάδα συντονισμού /epirotes

...οδηγοί-προτάσεις-ιδέες-σχόλια για το forum, την κοινότητα, το ubuntu

Συντονιστής: Geochr

Re: Αποχώριση από την ομάδα συντονισμού /epirotes

Δημοσίευσηαπό simosx » 30 Νοέμ 2010, 16:36

Το συγκεκριμένο άτομο (TEIKOZANHS) είχε λίγο ενδιαφέρον να μάθει και να ασχοληθεί με την κοινότητα. Μπορείς να το δεις και από την υπογραφή που έβαλε
Off topic:
Γνώσεις ⇛ Linux: Ασχετος σε σχεση με του γνωστες ┃ Προγραμματισμός: τι ? ┃ Αγγλικά: Μπα
Λειτουργικό ⇛ Windows 98

Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι, όταν κάποιος δείχνει ελάχιστο ενδιαφέρον, μειώνουμε ανάλογα τη βοήθεια που παρέχουμε.
προσωπικό ιστολόγιο ϗ πλανήτης Ubuntu-gr
Συμβάλετε και εσείς στο ελληνικό βιβλίο Ubuntu!
1 Γνώσεις Linux: Πολύ καλό ┃ Προγραμματισμού: Πολύ καλό ┃ Αγγλικών: Πολύ καλό
2 Ubuntu 13.10 saucy 3.11.0-031100rc1-generic 64bit (el_GR.UTF-8, Unity ubuntu)
3 AMD E-450 APU with Radeon HD Graphics ‖ RAM 3555 MiB ‖ Sony Corporation VAIO
4 AMD nee ATI Wrestler [Radeon HD 6320] [1002:9806] {fglrx_pci}
5 eth0: Atheros Inc. AR8151 v2.0 Gigabit Ethernet [1969:1083] (rev c0) ⋮ wlan0: Atheros Inc. AR9285 [168c:002b] (rev 01)
Φτιάξτε και εσείς τη δική σας υπογραφή (παραπάνω κείμενο) αυτόματα με κλικ εδώ!
simosx
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Launchpad: simosx
IRC: simosx
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Apopas » 30 Νοέμ 2010, 16:37

Παιδιά μεγάλο post και βαριέμαι να το διαβάσω ολόκληρο όπως λέει και ο g.b. Τον Ηπειρώτη τον ξέρουμε κι έτσι μας αρέσει. Άντε που σε πιάσανε οι τεμπελιές και μου θέλεις να πάρεις δρόμο. Ορίστε μας!
Απλά όποτε βλέπεις κάποιον με τον οποίο διαφωνείς κάθετα, να προσπαθείς να πηγαίνεις σε άλλο νήμα.
Και για να σε δοκιμάσουμε, σε ανύποπτο χρόνο θα ανοίξω εγώ ένα θέμα όπου θα <<ευλογώ>> τα windows και το κλειστό λογισμικό κι εσύ θα προσπαθήσεις να μην κάνεις ούτε post. Αν το περάσεις κι αυτό, πάει, έγινες καλά :P
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Apopas
powerTUX
powerTUX

IRC: Apopas
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Th P » 30 Νοέμ 2010, 16:47

@Epirotes
χωρίς να γνωριζόμαστε προσωπικά καί παρ`όλη τήν ελάχιστη συμμετοχή μου στήν κοινότητα,
επέτρεψέ μου νά πώ καί εγώ τήν γνώμη μου
1. Το νά δείχνεις ευαισθησία σέ θέματα πού αφορούν παράνομες ή ανήθικες πράξεις δέν είναι απαραίτητα κακό καί σε καμμία περίπτωση δέν έρχεται σε αντίθεση με τόν ρόλο τού συντονιστή, ίσα ίσα πού προσωπικά τό θεωρώ απαραίτητο προσόν γιά τήν συγκεκριμένη θέση.
2. Από τά λάθη μας μαθαίνουμε όλοι ακόμα κι` άν κάποια τά επαναλαμβάνουμε, (δογματικά η έννοια τής μετάνοιας έχει νά κάνει περισσότερο μέ τήν αναγνώριση τού λάθους παρά με τήν επανάληψή του)
3. Η συναισθηματική φόρτιση είναι κακός σύμβουλος, και ακόμα χειρότερος άν το θέμα αφορά ένα χώρο όπως αυτή την κοινότητα, όπου πολλές φορές έχω δεί να δημιουργείται παρεξήγηση για τό τίποτα, λογικό άλλωστε αφού απουσιάζει η επαφή πρόσωπο μέ πρόσωπο.
4. Συμφωνώ με τό ότι ο χαρακτήρας δέν αλλάζει (`πρώτα πάει ο άνθρωπος καί μετά το χούι του` σύμφωνα με τήν λαική ρήση), παρ`όλα αυτά, τα περιθώρια επεξεργασίας ιδίως ανάμεσα στήν ένταση καί τή χαλάρωση είναι τόσο μεγάλα, πού κάποιες φορές εκπλήσσουν εμάς τούς ίδιους.

Η απόφαση είναι δική σου
έτσι κι αλλιώς μιά παρέα είμαστε (νομίζω) γι`αυτό καί είπα τίς σκέψεις μου

Φιλικά
Θανάσης Π.
Σταθερή είναι η διανομή που προσπαθείς ανεπιτυχώς να κρασσάρεις
Linux: Low┃Προγραμματισμός: No┃Αγγλικά: Good
Είμαι αναλφάβητος, ανιστόρητος και άξιος της μοίρας μου
Άβαταρ μέλους
Th P
powerTUX
powerTUX

IRC: ThP1
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Th P » 01 Δεκ 2010, 14:19

Καλημέρα σέ όλους

Θέλω νά προσθέσω καί κάτι ακόμα
Θεωρώ ότι αξία σ`αυτή τήν κοινότητα έχει η σημαντική δουλειά καί μεταφορά γνώσης πού γίνεται καθημερινά πάνω στό ελεύθερο λογισμικό (καί όχι μόνο)
καί όχι τά `μαύρα πρόβατα` πού πάντα θά υπάρχουν αλλά η κοινότητα έχει τά αντανακλαστικά νά τά απομονώνει.
Αυτή εδώ η συζήτηση είναι τέτοιο αντανακλαστικό,
καί άν η κοινότητα μπορεί να κάνει έναν 45άρη σάν εμένα νά ξανα-αισθανθεί `μαθητούδι` μικρή αξία έχουν οι προσπάθειες κάποιων νά οδηγήσουν τή συζήτηση σέ θέματα όπως αυτό πού αποτελεσε το `μήλον τής έριδος` τώρα, αφού λανθασμένα πιστεύουν πώς ο λόγος ύπαρξης τού ελεύθερου λογισμικού είναι να λειτουργεί σάν εργαλείο καταπάτησης.

Φιλικά
Θανάσης Π.
Σταθερή είναι η διανομή που προσπαθείς ανεπιτυχώς να κρασσάρεις
Linux: Low┃Προγραμματισμός: No┃Αγγλικά: Good
Είμαι αναλφάβητος, ανιστόρητος και άξιος της μοίρας μου
Άβαταρ μέλους
Th P
powerTUX
powerTUX

IRC: ThP1
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Epirotes » 01 Δεκ 2010, 16:24

Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια! Η εμπιστοσύνη που μου δείχνεται μέσω των απαντήσεών σας με τιμά ιδιαιτέρως. Κατόπιν τούτου και μετά από ώριμη και νηφάλια σκέψη αποφάσισα να ζητήσω καταρχήν ψήφο εμπιστοσύνης από τους συνάδελφους συντονιστές σε κρυφή ψηφοφορία στην ενότητα συντονισμού. Αν θεωρηθεί αναγκαίο μπορούμε στην συνέχεια να ανοίξουμε την ψηφοφορία και στο ευρύ κοινό, δηλ. όλα τα μέλη. Ως εκ τούτου το παρόν κλειδώνει μέχρι νεωτέρας.
Οδηγίες για νέα μέλη ---- Οδηγοί - How to - Tutorials
1 Linux: Μέτριος ┃ Προγραμματισμός: Καθόλου ┃ Αγγλικά: Προχωρημένος
2 Ubuntu 16.04 precise 64bit (el_GR.UTF-8), Windows 10
3 Intel Core2 Duo CPU E8400 3.00GHz ‖ RAM 8 GB ‖ Gigabyte X48-DS4
4 Advanced Micro Devices [AMD] nee ATI Caicos [Radeon HD 6450] [1002:6779]
5 eth0: Realtek RTL8111/8168B PCI Express Gigabit Ethernet controller [10ec:8168] (rev 02)
Άβαταρ μέλους
Epirotes
superbTUX
superbTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Epirotes » 02 Δεκ 2010, 03:20

Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι οι συνάδελφοι συντονιστές/διαχειριστές ψήφισαν συντριπτικά υπέρ της παραμονής μου ως συντονιστής. Ζητάω ταπεινά συγνώμη από όλους σας για την απρεπή συμπεριφορά μου στο επίμαχο θέμα και για την αναστάτωση που προκάλεσα ανακοινώνοντας εν βρασμώ ψυχής την αποχώρισή μου. Τέλος καλά, όλα καλά (ελπίζω!).
Οδηγίες για νέα μέλη ---- Οδηγοί - How to - Tutorials
1 Linux: Μέτριος ┃ Προγραμματισμός: Καθόλου ┃ Αγγλικά: Προχωρημένος
2 Ubuntu 16.04 precise 64bit (el_GR.UTF-8), Windows 10
3 Intel Core2 Duo CPU E8400 3.00GHz ‖ RAM 8 GB ‖ Gigabyte X48-DS4
4 Advanced Micro Devices [AMD] nee ATI Caicos [Radeon HD 6450] [1002:6779]
5 eth0: Realtek RTL8111/8168B PCI Express Gigabit Ethernet controller [10ec:8168] (rev 02)
Άβαταρ μέλους
Epirotes
superbTUX
superbTUX

Εκτύπωση

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Γενικά