πριν ανοίξω το θέμα διάβασα ολα τα σχετικά θέματα που είναι αναρτημένα αλλά δεν βρήκα λύση στο πρόβλημα μου, αλλά ας τα πάρουμε από την αρχή τα πράγματα
είμαι σε γενικές γραμμές άσχετος απο κομπιούτερ και ας ασχολούμε όσο το δυνατών περισσότερο μπορώ περνάω αρκετές ώρες πάνω στο pc λόγω ανεργίας ..........
είμαι φανατικός οπαδός των linux από παλιά καθώς πάντα με εντυπωσιάζανε με την σταθερότητα τους και με την γρηγοράδα τους
το pc μου είναι ένα desktop φτιαγμένο από εμένα (αγόραζα τα πράγματα από το πλαίσιο και από αλλού και το κατασκεύασα μόνος μου) και έχω μέσα τα windows 7 home, εκαψα χθές σε στικάκι τα ubuntu11.10 σαν livecd εκανα μέσα από το dos την εκκίνιση του pc να γίνετε απο το στικ και ξεκίνισα και παράλυλα με τα windows7 την εγκατάσταση και του ubuntu11.10 ενω δεν είχα κανένα προβλημα στην εγκατάσταση του ubuntu11.10 (εγκαταστάθηκε σε δικο του διαμέρισμα του δισκου χωριτικότιτας 350giga) μώλις τελιώσε η εγκατάσταση και μου ζήτησε το λειτουργικο να επανεκκινίσει το pc στην επανεκίνιση βγηκε το windows7 μονο γραφοντας μου πως "ενα κακοβουλο λειτουργικο προσπαθησε να "συλεξει" αρχεια απο το ιδιο αλλα εντος μερικων λεπτων θα αποκατασταθει΄το προβλημα" το αποτέλεσμα ήτανε να μου διαγράψει όλο το ubuntu11.10 μέσα από τον σκληρό μου δίσκο και να μην κάνει ούτε εκκίνηση από το στικ πλέον
δυστυχώς αν και θα το ήθελα πολύ δεν μπορώ να διαγράψω τα windows7 από το pc καθώς πάνω σε αυτά δουλεύει η γυναίκα μου (και θα πέσει παντόφλα) τι μπορώ να κάνω για να μπορώ να περάσω και τα ubuntu11.10 να τρέχουν από τον ίδιο δίσκο χωρίς να μου τα διαγράφουνε τα (βρομώ)windows?
α και μην ξεχασω να σας πω πως τα αγκλικά μου ειναι χειρότερα και απο τα αραβικά μου αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει στα ελληνικά