Τα πρώτα μου γενέθλια

...οδηγοί-προτάσεις-ιδέες-σχόλια για το forum, την κοινότητα, το ubuntu

Συντονιστής: Geochr

Re: Τα πρώτα μου γενέθλια

Δημοσίευσηαπό giormatsis » 08 Ιαν 2009, 01:43

έχω ακόμα το cd του 5.10 αλλά δεν θυμάμαι πότε ήταν αυτό .Θυμάμαι όμως το μπινελίκι και το ξενύχτι :lol: και τα μηχανήματα πατέντες για να μπορούν να παίζουν μουσική στο μαγαζί οι 60ρηδες δίσκοι ήταν ότι μεγαλύτερο στην αγορά . δεν κατάφερα να το εγκαταστήσω ποτέ . Μετά Suse Fedora δεν κατάφερναν να με κρατήσουν πίσω στα παράθυρα και φτού και απο την αρχή , μέχρι την 7.04 μαγικά πράγματα απο την 7.10 τέρμα παράθυρα τέρμα και το παλιό mac eviva UBUNTU να τα 100στήσουμε!!!!
"Any society that would give up a little liberty to gain a little security will deserve neither and lose both."
Επίπεδο Γνώσεων: Linux: /Μέτριο / Προγραμματισμός: Όχι/ Αγγλικά: Καλά/
Compaq nc6120 512 Ram Ubuntu 10.4
Άβαταρ μέλους
giormatsis
dudeTUX
dudeTUX

IRC: giormatsis
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό bullgr » 09 Ιαν 2009, 13:30

Μετά από ταλαιπωρία σχεδόν δύο ετών (από το 2004) με διάφορες debian based διανομές (πάντα!!!) όπως Xandros, Knoppix, Knoppel, Debian, ήρθε ο Φεβρουάριος του 2006... Ένα Σαββάτο, η γυναίκα ήταν "αδιάθετη", εμένα μου είχε βαρέσει η μ@λ@κί@ στον εγκέφαλο και είχα την ανάγκη κάπου να ξεδώσω... Έτσι είδα στο συνοδευτικό dvd του τότε LinuxFormat μια διανομή με το γελοίο όνομα Ubuntu.

Απογοητευμένος με τα ανυπέρβλητα προβλήματα που δεν μπορούσα να λύσω στο Debian, αποφάσισα να δοκιμάσω το Ubuntu... Η εντύπωση που μου προξένησε ήταν απίστευτη: Πρώτη μου φορά που εγκαθιστώ μια διανομή Linux και δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα!!! Εντάξει, το scanner δεν το έβλεπε αλλά ποιος το λογαριάζει το scanner τη στιγμή που είχα τη σωστή ανάλυση οθόνης, τα ελληνικά επιτέλους έμπαιναν με ALT-SHIFT άμεσα χωρίς να ψάχνομαι στο X.ORG, έχω ήχο, έχω internet!!! Το σύστημα λειτουργούσε άψογα out of the box χωρίς να χρειάζεται να γράφω "κατεβατά" στο τερματικό...

Κάπου εκεί κατάλαβα ότι βρήκα "τη διανομή μου"...
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ... HASTA SIEMPRE...
Άβαταρ μέλους
bullgr
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Babis_ECE » 06 Φεβ 2009, 13:03

Τα επίσημα γενέθλια θα αργήσουν λίγο..
Πρώτη επαφή πέρυσι-πρόπερσι, δεν θυμάμαι ακριβώς, με την 7.04. Αρκετά προβλήματα στο παλιό laptop, που είχε και κάρτα γραφικών ATI, η επαφή μας δεν κράτησε πάνω από 3-4 μέρες.. Δεν ήμουν σε θέση να τα αντιμετωπίζω και έψαχνα ότι πιο easy-to-use..
Φέτος, πριν 2-3 εβδομάδες μετά από υπομονή στο κόσμο των sVista για 2-3 μήνες στο νέο laptop, αποφάσισα να κάνω το μεγάλο βήμα. Format και εγκατάσταση της 8.10. ΕΛπίζω τα γενέθλια που θα έρθουν να με βρουν τόσο ικανοποιημένο και χαρούμενο όσο είμαι αυτήν την στιγμή!
:)
Apple MacBook Pro 13.3" Intel i5 2.3GHz (Early 2011)
Άβαταρ μέλους
Babis_ECE
daemonTUX
daemonTUX

Εκτύπωση

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Γενικά